8 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/11

Μια πολύ σημαντική αστρολογική συνθήκη έχουμε σήμερα, καθώς Δίας και Πλούτωνας συναντιούνται για τελευταία φορά στον Αιγόκερω, που όπως αντιλαμβανόμαστε μας αφορά περισσότερο σε κοσμικό, παρά σε προσωπικό επίπεδο, αφού πρόκειται για δύο «αργούς πλανήτες». Με δεδομένο, λοιπόν, ότι εκφράζουν την τάση της «τωρινής» εποχής, περιμένουμε αξιόλογες επενδύσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες, δανειοδοτήσεις με ευνοϊκούς όρους, επιδιορθωτικές κινήσεις, πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και τακτοποίηση υποχρεώσεων, κέρδη από απώλειες άλλων και μεγάλη επιτυχία σε καθαρά οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Μαζί τους και οι Σκορπιοί και Ταύροι!

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Σελήνη απέναντί σου, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «ξεκαθάρισμα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως και να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά έχθρα, ακριβώς για να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν. «Παίζει» πάντως όλα αυτά να μην αφορούν εσένα προσωπικά αλλά έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σηματοδοτεί κομβικές εξελίξεις στην καριέρα σου κι εδώ το στοίχημά σου είναι το κατά πόσον θα υιοθετήσεις πρακτικές που «πατούν επί πτωμάτων» ή απλά θα «την κάνεις», χάνοντας μεν σε οφέλη αλλά μένοντας μακριά απ’ ότι σε «λερώνει» ψυχικά και ηθικά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Σελήνη στον Ζυγό σε προσανατολίζει στο να ρυθμίσεις άμεσα εκκρεμότητες της δουλειάς σου, είτε λειτουργώντας υπό πίεση, είτε ανταγωνιστικά κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με… μαεστρία! Ενδέχεται ακόμη να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και την φυσική σου ευεξία, μην ακούς όμως τι λέει ο κάθε… άσχετος! Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σε καλεί να μην δεσμεύσεις το μέλλον σου, εν ονόματι μιας εφήμερης «νίκης» σου, αφού «ο διάολος έχει πολλά ποδάρια». Κι αν είναι να τα πάρεις (τα λεφτά) υπάρχει και ο… θείος από την Αμερική!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μια αστάθεια στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν δεν έχεις τίποτε σημαντικό να χάσεις ή να κερδίσεις, απλά ακολούθησε την ροή, ξέροντας ότι τίποτε από αυτά που θα γίνουν δεν θα έχει διάρκεια. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σηματοδοτεί καθοριστικές εξελίξεις στα οικονομικά και περιουσιακά σου ζητήματα και το καλό σενάριο είναι να λάβεις μια κληρονομιά ή ένα δάνειο που θα γίνει η βάση πάνω στην οποία θα κτίσεις το μέλλον σου! Ωστόσο κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, πρόσεξε λοιπόν μην ξανοιχτείς πολύ κι αργότερα πέσεις στα «βράχια».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μεταβολές και μια αναστάτωση στο σπίτι ή/και το οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να φτάσουν στα άκρα οι σχέσεις σου με έναν οικείο σου, ακόμη κι αν η άλλη πλευρά δείχνει να μην καταλαβαίνει. Επιπλέον, μια περιουσιακή ή χωροταξική ρύθμιση, περνά «από σαράντα κύματα»! Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σε ωθεί να διασφαλίσεις μια σχέση ή συνεργασία που είναι για σένα «όλα τα λεφτά», καλό είναι όμως να θυμάσαι ότι τίποτε δεν δίνεται δωρεάν σε αυτήν την ζωή, έστω κι αν το αντίτιμο είναι ηθικό ή ψυχικό.

ΛΕΩΝ ♌

Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει… εξοδούχο αλλά με τα περιοριστικά μέτρα μπορείς να «βολευτείς» με διαδικτυακές ή τηλεφωνικές επαφές και συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων». Επιπλέον βέβαια μπορεί να αντλήσεις γνώσεις και πληροφορίες, μελετώντας διεξοδικά ένα θέμα. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε «καταλυτικές» διεργασίες στα οικονομικά και τα εργασιακά σου, με το «κακό» σενάριο να σε οδηγεί σε ένα «ξεπούλημα». Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να ωφεληθείς από μια συγχώνευση-εξαγορά ή την «εγκατάλειψη θέσης» κάποιου/ας άλλου/ης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με την Σελήνη στον Ζυγό οι οικονομικές εξελίξεις «τρέχουν» και θέλοντας ή μη θα επικεντρωθείς σε αυτές, δρώντας αποφασιστικά μα και ευέλικτα, αν δεν θες να «στριμωχτείς», κάτι που σημαίνει ότι δίνεις μόνον εκεί που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Καλείσαι επίσης να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου αλλά και να «μαζέψεις» αυτά που σου χρωστούν. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σηματοδοτεί κέρδη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, υπάρχει ωστόσο κι ένα ηθικό σκέλος που μπορεί να μην σου αρέσει. Ίσως βέβαια να γνωρίσεις εσύ ένα ευκατάστατο πρόσωπο που «ελέγχεται» ηθικά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Σελήνη στο ζώδιο σου, σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές όσο και τις αδυναμίες σου, ίσως μάλιστα να σε «περάσει» διαδοχικά από την χαρά στην λύπη και αντίστροφα. Επιπλέον, «κάτι» ή κάποιος/α από το παρελθόν σε «κυνηγά» κι από πλευράς σου οφείλεις να λύσεις την παρεξήγηση. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στον σπίτι σου, ίσως μάλιστα να ξεφορτωθείς οριστικά οτιδήποτε δεν σε αντιπροσωπεύει πια. Επιπλέον, θα σου δοθεί ένας τρόπος για να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου, ίσως όμως να μην είναι και τόσο «ηθικός».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ένα μπαράζ αποκαλύψεων για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν. Παράλληλα, μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει είτε τους φόβους σου, είτε μια «δυσοίωνη» πρόβλεψη που έχεις κάνει. Επιπλέον, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση «απόκρυφων» γνώσεων αλλά και σε μια «καταλυτική» βοήθεια από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και τις συλλογικές δράσεις κι ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις έναν κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων, δίνοντας ίσως μια «δεύτερη ευκαιρία» στον εαυτό σου αλλά και σε πρόσωπα που στο παρελθόν φάνηκαν κατώτερα των περιστάσεων. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σηματοδοτεί κέρδη από ζημιές άλλων. Επιπλέον, βέβαια σε καλεί να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι αλλά και να αποφύγεις τις κακοτοπιές ενός δανεισμού που σίγουρα δεν θα μπορέσεις να εξυπηρετήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να διαπραγματευθείς το μέλλον σου, προκειμένου να πραγματώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια ή έναν «μεγάλο σκοπό» και σε αυτήν την απόπειρά σου δεν θα λείψουν οι έντονες διαφωνίες με «αντιφρονούντες», από την άλλη πλευρά όμως θα βρεις και φανατικούς υποστηρικτές. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στοχεύει στην αναγέννησή σου με συνειδητοποιήσεις που σε πρώτη φάση μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστες αλλά αν δεν αφήσεις πίσω σου τα παλιά, πώς θα κτίσεις τον νέο σου κόσμο; Κλείσε λοιπόν την «πόρτα» στον κακό σου εαυτό και σε οτιδήποτε άλλο σε κρατά πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως και κάποιες επαφές του εξωτερικού ή την δυναμική του διαδικτύου. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα φέρνει μια μυστική βοήθεια σε ένα οικονομικό-εργασιακό σου θέμα, ίσως όμως να σου τεθεί κι ένα ηθικό δίλημμα για το αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις «άκρες» σου, αφού θα πάρεις την θέση κάποιου/ας άλλου/ης. Επιπλέον είναι σκόπιμο να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό στην διατροφή σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς στο «συμμάζεμα» των οικονομικών σου, ξεκινώντας ίσως από τα χρωστούμενα κι όχι βέβαια να το ρίξεις στις σπατάλες και τις εφήμερες απολαύσεις. Ίσως βέβαια να προκύψει θέμα και με την διαχείριση δικών σου χρημάτων από άλλους. Παράλληλα, φαίνεται να σε προσεγγίζουν άτομα που έχουν μεν ισχύ και χρήμα αλλά και κάποιες «σκοτεινές» πλευρές, που όσο κι αν προσποιηθείς πώς δεν υπάρχουν, κάποια στιγμή θα τις βρεις μπροστά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα συνηγορεί σε οφέλη από φίλους/ες αλλά κι έναν συλλογικό φορέα.

 

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

astrology.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *