8 Μαΐου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13/12-19/12: Η αρχή μιας νέας εποχής!

Η εβδομάδα ξεκινά μέσα στην ομίχλη και την χαμηλή ορατότητα, καθώς ο Ερμής στον Τοξότη κοντράρεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, παραπλανώντας ή εξαπατώντας τα ζώδια του β’ δεκαημέρου.

Στις 14/12 έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Δία στον Αιγόκερω, αλλά και μια Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, που φέρνει αλλαγές και καινούργια δεδομένα σε αρκετούς τομείς της ζωής των ζωδίων του γ’ δεκαημέρου! Επιπλέον, είναι και ο Άρης στον Κριό που δυναμιτίζει το κλίμα με τον τρίγωνό του με τον Ερμή.

Στις 15, η Αφροδίτη κάνει την τελευταία της όψη από τον Σκορπιό, αυτή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και μετά περνά στον Τοξότη, προκαλώντας τη χαρά σε Μεταβλητούς και Σταθερούς του α’ δεκαημέρου, όμως η έλευση του Κρόνου στον Υδροχόο, στις 17, για τους δεύτερους θα βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς και τον ενθουσιασμό τους. Του Δία, πάλι, στις 19, στο ίδιο ζώδιο, θα τύχει καλύτερης μεταχείρισης.

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου..

ΚΡΙΟΣ ♈

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα γίνεις πιο αισιόδοξος, περιπετειώδης και ταξιδιάρης, ενώ έχεις και ευχάριστες εξελίξεις σε νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα. Το σημαντικότερο όλων για σένα είναι η είσοδος του Κρόνου και του Δία στον 11ο οίκο σου, που φέρνει σημαντικές αλλαγές στο κοινωνικό σου status και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με κάποια πρόσωπα θα απομακρυνθείτε είτε εξ αιτίας συνθηκών είτε συναισθηματικά, με άλλα θα έρθεις πιο κοντά, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις γνωστός για κάτι ή να αποφασίσεις να ασχοληθείς ενεργά με έναν φορέα ή ομάδα. Γενικά θα είσαι πιο δύσκολος και επιλεκτικός στα άτομα που θέλεις να απαρτίζουν τον κύκλο σου.

2ο Δεκαήμερο: Με το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας, θα έχεις αρκετά προβλήματα με τη δουλειά σου, αφ’ ενός εξ αιτίας λαθών ή αφηρημάδας, αφ’ ετέρου εξ αιτίας διαφόρων παιχνιδιών ή διαδόσεων σε βάρος σου, που θα μάθεις και θα σε νευριάσουν. Δεν αποκλείεται να ακούσεις και διάφορες ανακρίβειες ή να θέλεις να τρέξεις υποθέσεις σου και να μην μπορείς! Ευτυχώς τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα από τις 17 και μετά. Ίσως μάλιστα μια συζήτηση με έναν ανώτερό σου να εξομαλύνει αρκετές καταστάσεις.

3ο Δεκαήμερο: Πιο πολύ σε επηρεάζει άμεσα η Αφροδίτη και οι όψεις της, όσον αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, παρά η Νέα Σελήνη-έκλειψη. Τόσο στις 14, όσο και τις 15 του μήνα, στο φεύγα τους, Δίας και Κρόνος μπορεί επιτέλους να σε δικαιώσουν ή τουλάχιστον, σαν αποχαιρετιστήριο δώρο να σου φέρουν μια προοπτική που θα βελτιώσει και την κατάστασή σου. Από την άλλη, ίσως εμφανιστεί κι ένας άνθρωπος με χρήματα ή κοινωνική θέση που γοητευτεί από σένα. Κατά τα άλλα, αρκετές επαφές και συζητήσεις θα κάνεις, ίσως μάλιστα και να υπάρξει μια εξέλιξη σε νομική σου υπόθεση ή εκπαιδευτικό σου ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

1ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα είναι ό,τι πρέπει γιατί θα ξαναμπείς στο ερωτικό παιχνίδι με αξιώσεις, θα έχεις τα τυχερά σου, αλλά θα σου φέρει και ευκαιρίες στα οικονομικά, κάτι αρκετά ευχάριστο, αν σκεφτείς ότι στα επαγγελματικά σου ξεκινά μια καινούργια εποχή, με το πέρασμα του Κρόνου και του Δία, όπου ναι μεν θα υπάρξουν κάποιες προοπτικές, ωστόσο, οι ευθύνες σου θα μεγαλώσουν, ο ελεύθερος χρόνος σου θα μειωθεί δραματικά, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις και δουλειά ή αντικείμενο. Εκεί που είχες έναν μεγάλο στόχο, ενδεχομένως να αναθεωρήσεις ή να διαπιστώσεις ότι είναι ανέφικτος.

2ο Δεκαήμερο: Δύσκολη θα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας για σένα, καθώς ενδέχεται να διαπιστώσεις ότι τελικά τίποτα δεν είναι όπως πίστευες στα οικονομικά σου ή τα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται και κάποιος/α που σου έκανε τον/η φίλο/η να σου παίξει παιχνίδι ή να προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί. Πιθανό είναι και να πας για το εύκολο κέρδος και τελικά να χάσεις χρήματα. Από εκεί και πέρα όμως, τίποτα δεν πρόκειται να σε χαλάσει. Ίσα-ίσα που θα προσπαθήσεις, αφού το κλίμα είναι ευνοϊκό να λύσεις κι ένα θέμα με κάποια άτομα του στενού σου περιβάλλοντος.

3ο Δεκαήμερο: Το καλωσόρισμα της καινούργιας εβδομάδας δε θα είναι όπως το περίμενες, αφού από μια αφορμή, μπορεί να υπάρξει ένταση στις σχέσεις σου, κυρίως αν και οι δυο πλευρές είστε ανυποχώρητες. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη-έκλειψη, που γίνεται στις 26, είναι ευνοϊκή για τα οικονομικά και τα σεξουαλικά, οπότε μη διστάσεις να κάνεις το παραπάνω βήμα, αφού η ανταπόκριση που θα έχεις θα είναι άμεση και θερμή. Αρκεί βέβαια να κινηθείς πιο χαλαρά και έξυπνα και κυρίως να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου, γιατί ο υπερβάλλων ενθουσιασμός ή τα έντονα συναισθήματα που θα σε κυριεύσουν, μπορεί να σε σπρώξουν σε λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη απέναντί σου, το σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο στη σχέση και τις συνεργασίες σου. Πολύ πιο χαλαρό και ανάλαφρο θα είναι το κλίμα και λογικό αφού μπαίνουμε πια σε περίοδο Χριστουγέννων, ενώ η δημοφιλία σου θα αυξηθεί και αν υπάρξει «κίνηση», τότε θα έχεις και τις ανάλογες ευκαιρίες. Από την άλλη, ο Κρόνος πρώτα και ο Δίας μετά, περνούν στον 9ο οίκο σου, ευνοώντας ή σπρώχνοντας προς τη διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται με εκπαίδευση, σπουδές ή νομικά. Μη σου φανεί κι απίθανο, αν σκεφτείς σοβαρά το να εγκαταλείψεις την πόλη και πας να μείνεις κάπου απόκεντρα, ακόμα και σε χωριό.

2ο Δεκαήμερο: Αν εξαιρέσεις τη δουλειά σου, όπου καλό θα ήταν να προσέχεις τι λες και πού γιατί εύκολα θα παραποιηθούν τα λόγια σου και θα παρουσιαστούν αλλιώς ή τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου, άλλο πρόβλημα δε φαίνεται να υπάρχει. Ανεξάρτητα από το οτιδήποτε, θα χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία να ζητήσεις εξηγήσεις ή επεξηγήσεις γιατί πολύ μπλέκονται τα πράγματα και προκειμένου να βρεις και τον μπελά σου, καλό θα ήταν να τα ξεδιαλύνεις από την αρχή. Τις δυο τελευταίες μέρες της εβδομάδας το άγχος σου θα είναι κυρίως για τα οικονομικά σου.

3ο Δεκαήμερο: Το σημαντικότερο για σένα είναι η Νέα Σελήνη-έκλειψη, που γίνεται απέναντί σου, η οποία φέρνει πάνω σου ένα σωρό καινούργια άτομα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να αυξηθούν οι γνωριμίες σου, αλλά να αρχίσουν να σε κυνηγούν για να σε «αποκαταστήσουν» ή να συνεργαστούν μαζί σου. Καλό θα ήταν βέβαια να κάνεις και σωστή διάκριση γιατί δεν θα είναι όλα τα πρόσωπα αξιόπιστα. Επιπλέον, τόσο στις 14 όσο και τις 15 του οι συνθήκες είναι ιδανικές για εργασιακά θέματα, αλλά και να τακτοποιήσεις οικονομικές σου εκκρεμότητες, αφού θα έρθουν και χρήματα. Ίσως μάλιστα πάρεις κάποια υπόσχεση που θα τηρηθεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

1ο Δεκαήμερο: Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 6ο οίκο σου, όλα δείχνουν να βελτιώνονται στη δουλειά σου, αλλά και στην υγεία σου που θα είναι στα καλύτερά της. Οι συνθήκες εξομαλύνονται, το ίδιο και οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Βέβαια, εσένα πιο πολύ θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει η άφιξη του Κρόνου και του Δία στον 8ο οίκο σου, καθώς τόσο το οικονομικό, όσο και το σεξουαλικό θα σε απασχολήσουν την επόμενη περίοδο. Ενδεχομένως να σπρωχτείς ή να σου δοθεί η δυνατότητα να τακτοποιήσεις δάνεια ή άλλες εκκρεμότητες που έχεις και να τελειώνεις με κακώς κείμενα. Ωστόσο, δε θα γίνει τίποτα εύκολα. Από την άλλη, αν δεν έχεις σταθερή σχέση, οι επιλογές σου σε ερωτικούς συντρόφους θα είναι περιορισμένες.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετές παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ψέματα να περιμένεις στις 13 του μήνα τόσο ανάμεσα σε σένα και άτομα του κύκλου σου, όσο και στη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται και μια βλάβη στον εξοπλισμό ή τα υδραυλικά σου. Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί με το στρες και την ένταση δε θα λυθεί κανένα πρόβλημα. Τις δύο τελευταίες μέρες, η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη και εσένα θα ανέβει η διάθεσή σου και η αυτοπεποίθησή σου, μιας και θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής.

3ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη, στις 14 θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου ό,τι νιώθεις και σκέφτεσαι, κάτι το οποίο για σένα είναι καλό, όχι όμως και για τους υπόλοιπους, πχ συναδέλφους ή υπαλλήλους σου, αφού μια ένταση θα δημιουργηθεί στις σχέσεις σας. Από την άλλη, αλλαγές σίγουρα θα υπάρξουν και μένει να διαπιστώσεις στην πορεία το αν θα είναι τελικά υπέρ σου ή κατά σου, καθώς άμεσα δε θα φανούν. Επιπλέον, τα ερωτικά σου είναι κι αυτά στο κάδρο, αφού στο τελείωμά της, η Αφροδίτη στον 5ο σου, σε συνεργασία με τον Δία και τον Κρόνο (που φεύγουν κι αυτοί) θα σου δώσει τη την ευκαιρία να αυξήσεις τις κατακτήσεις σου, αν είσαι μόνος. Όμως, μια ένταση με το ταίρι σου μπορεί να υπάρξει, λόγω της συμπεριφοράς του.

ΛΕΩΝ ♌

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη, στις 15, να περνά στον 5ο οίκο σου, θα μεγαλώσει η αισιοδοξία σου, η διάθεσή σου θα γίνει πιο ανάλαφρη, θα γίνεις πιο δημιουργικός και θα ξανανιώσεις, οπότε, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, θα περνάς ακόμα καλύτερα. Νέα ειδύλλια είναι πιθανά και θα πληθύνουν οι σκέψεις για ένα παιδί. Ωστόσο, πιο σημαντική θα είναι η έλευση του Κρόνου και του Δία στον 7ο οίκο σου, που μπορεί να φέρουν τόσο την επισημοποίηση ενός δεσμού ή συνεργασίας, όσο και το τέλος τους, εξ αιτίας των προβλημάτων που θα παρουσιαστούν. Σίγουρα πάντως η νοοτροπία σου σταδιακά θα αλλάζει και η δημοφιλία σου μάλλον θα μειώνεται.

2ο Δεκαήμερο: Πολλές οι παρερμηνεύσεις, οι δικαιολογίες και ενδεχομένως τα ψέματα που θα ακούσεις από ένα πρόσωπο που είχες έρθει κοντά ή έχεις ερωτική σχέση θα σε κάνουν να χάσεις την υπομονή σου, ίσως και γιατί θα νιώσεις ότι υποτιμάται η νοημοσύνη σου. Από την άλλη, καλό θα ήταν να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα ερωτικά σου γιατί θα χάσεις και από τα δύο. Επιφυλακτικός να είσαι και σε προτάσεις, συμφωνίες ή επενδύσεις. Μετά από όλα αυτά θα αισθανθείς ότι σου χρειάζεται μια μικρή αποχή από τα «κοινά» και τη δράση και ενδεχομένως τις δύο τελευταίες μέρες να καταφέρεις να βρεις την ησυχία σου και να κουβεντιάσεις ή να συναντηθείς με πολύ δικούς σου ανθρώπους.

3ο Δεκαήμερο: Κάποια θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου στις 14 και 15 είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν, ίσως μάλιστα να έχουν και σχέση με τη δουλειά σου, οπότε καλό θα ήταν να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και ψυχραιμία. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη-έκλειψη, όχι μόνο θα σου φέρει μια αποσυμπίεση, από το άγχος και τις πιέσεις, αλλά είναι πιθανό να υπάρξουν και αλλαγές στην ερωτική σου κατάσταση. Γενικά πάντως, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου, να μην αφήσεις να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και να μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες. Ένα βήμα τη φορά θα σε γλιτώσει από αρκετή ταλαιπωρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη που θα περάσει στον 4ο οίκο σου, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα οικογενειακά ή του σπιτιού σου, ενώ πιθανόν να ανανεώσεις το χώρο σου, να αλλάξεις διακόσμηση ή να κάνεις κάποιες αγορές, λόγων και των γιορτών. Το πέρασμα του Κρόνου και του Δία στον 6ο οίκο σου σηματοδοτεί μια νέα εποχή στα εργασιακά σου, όπου ναι μεν θα υπάρχουν εμπόδια, ωστόσο, αν δείξεις ανθεκτικότητα και επιμονή, θα αναγνωριστούν οι ικανότητές σου, έστω και με μια αργοπορία. Θεματάκια θα έχεις και με τους συναδέλφους σου, καθώς δε θα είναι εύκολη η συνεννόησή σας. Επιπλέον, μην αμελείς την υγεία σου.

2ο Δεκαήμερο: Διάφορα μπλεξίματα στη επαγγελματικά και τις σχέσεις σου μπορεί να σε αποσυντονίσουν, ενώ δεν αποκλείεται το πρόγραμμά σου κι ό,τι σχεδίαζες να κάνεις στις 13 να μην πραγματοποιηθεί, εξ αιτίας άλλων ζητημάτων που θα έρθουν στην επιφάνεια. Πιθανό να έρθεις κι αντιμέτωπος με μια εξαπάτηση ή να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια προκειμένου να σε καθησυχάσουν. Τις υπόλοιπες μέρες, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια συζήτηση που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, την αλήθεια όμως στο σύνολό της ενδεχομένως να μην τη μάθεις. Η επαφή με κάποιον/α φίλο/η θα σε ηρεμήσει αρκετά.

3ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη, στις 14, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο σπίτι σου. Ενδεχομένως να προκληθεί μια ένταση, αφού από καιρό υπήρχαν διάφορα προβλήματα, που παρέμεναν άλυτα, ενώ και η προσπάθειά σου να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου δε φαίνεται να ευοδώνεται. Κάποια κακώς κείμενα θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, όμως, η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται και οι ευκαιρίες για να βάλεις τις βάσεις για ένα καινούργιο δεσμό, με μια γνωριμία αυξάνονται. Ιδανικές στιγμές θα περάσεις και με το ταίρι σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ ♎

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου πια, η καθημερινή σου ζωή αποκτά φρεσκάδα και κίνηση, οπότε θα νιώσεις και πιο ορεξάτος να μάθεις ή να κάνεις πράγματα, να μιλήσεις, να γνωριστείς και να συσφίξεις τις σχέσεις σου με γνωστούς και συγγενείς. Το σημαντικότερο όλων είναι το πέρασμα του Κρόνου και του Δία στον 5ο οίκο σου, οι οποίοι θα φροντίσουν να σε αποκαταστήσουν ή -τουλάχιστον- να σε αναγκάσουν να δεις πιο σοβαρά την ερωτική σου ζωή. Σίγουρα θα γίνεις πιο επιλεκτικός στις επιλογές σου, οπότε και αυτές λογικό είναι να περιοριστούν, οι άσκοπες διασκεδάσεις και φλερτ θα μειωθούν κι αυτά, ενώ οι σκέψεις ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα παιδί θα αυξηθούν.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετά μπερδέματα και παρεξηγήσεις είναι πιθανά με άτομα του κοντινού σου κύκλου και όλα τα «είπες» και «δεν εννοούσα αυτό» ή δικαιολογίες της πλάκας θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Παίζει και το χαλασμένο τηλέφωνο, να μάθεις πράγματα που δεν ισχύουν ή να αναβληθεί κάτι που είχες προγραμματίσει. Ίσως έχεις και μια μικρή ενόχληση στην υγεία σου, αλλά από εκεί και πέρα θα στρώσουν τα πράγματα. Τις τελευταίες δύο μέρες, θα απορροφήσει τον περισσότερο χρόνο σου η δουλειά σου, ενώ ένα περιστατικό που μπορεί να γίνει ανάμεσα σε σένα και ένα ανώτερό σου θα σε στενοχωρήσει.

3ο Δεκαήμερο: Εσύ αυτή την εβδομάδα θα ηρεμήσεις κάπως και το μόνο που δείχνει να σε απασχολεί είναι κυρίως οικονομικά θέματα και πως μπορείς καλύτερα να τα διαχειριστείς και να αποκομίσεις τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη. Επιπλέον, μπορεί να αισθάνεσαι ότι η ερωτική σου ζωή χρειάζεται μια τονωτική ένεση. Η Νέα Σελήνη-έκλειψη θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς περισσότερο, θα σου φέρει καινούργιες γνωριμίες, με αρκετά κι ενδιαφέροντα άτομα, ωστόσο, καλό θα ήταν να αφήσεις το «δημοσιοσχετίστικο» στην άκρη γιατί κάποια από αυτά μόνο… πονοκέφαλο θα σου φέρουν. Επιπλέον να περιμένεις εξελίξεις όσον αφορά στην καθημερινότητά σου ή το κοντινό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

1ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη θα περάσει, στις 15, στον 2ο οίκο σου, φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για να βγάλεις χρήματα, όπως επίσης και προτάσεις ή μια επικερδή συμφωνία, αρκεί να λειτουργήσεις πιο «τυχοδιωκτικά». Όσον αφορά στα ερωτικά σου, η στάση σου θα γίνει πιο χαλαρή, ίσως μάλιστα το ρίξεις στο παιχνίδι, χωρίς συγκεκριμένο σκοπό, απλά για να ξανανιώσεις. Εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον, το σπίτι και αναφορικά με κληρονομιές και ακίνητα φέρνει το πέρασμα του Δία και του Κρόνου στον 4ο οίκο σου. Σίγουρα κάποιες από αυτές δε θα είναι ευχάριστες, θα αναλάβεις αρκετές ευθύνες και πρωτοβουλίες, ενώ θα αναγκαστείς να πάρεις κι αποφάσεις που δε θα σου αρέσουν.

2ο Δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα δεν ξεκινάει ιδανικά, καθώς είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να χάσεις χρήματα ή να ριχτείς σε μια συμφωνία που θα πας να κάνεις. Από την άλλη, ενδεχομένως να απογοητευτείς από την εξέλιξη μιας ερωτικής σου υπόθεσης ή να χαλαστείς από ένα ψέμα που θα ακούσεις. Από εκεί και πέρα η κατάσταση θα ισορροπήσει, ενώ τις τελευταίες μέρες θα έχεις μια επαφή με άτομο που μπορεί να ζει σε μακρινή πόλη ή να μάθεις κάποια νέα που θα σε χαροποιήσουν.

3ο Δεκαήμερο: Η τύχη είναι με το μέρος σου και ό,τι ζητήσεις, θα το πάρεις και γι’ αυτό θα φροντίσει λίγο πριν φύγει από το ζώδιό σου η Αφροδίτη. Τόσο στον οικονομικό, όσο και τον ερωτικό τομέα δε θα έχεις αντίπαλο, οπότε εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Η Νέα Σελήνη-έκλειψη, από την άλλη, θα σου δώσει μεγαλύτερη ευελιξία και πονηριά, οπότε θα αντιμετωπίσεις πιο εύκολα οικονομικά ή ερωτικά σου θέματα, ενώ θα βγεις κερδισμένος, αν κινηθείς γρήγορα και σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, όχι όμως να κυνηγήσεις το εύκολο κέρδος. Επιπλέον, θα βγάλει στην επιφάνεια και την ανικανοποίητη πλευρά σου, οπότε δε θα μείνεις ευχαριστημένος με ό,τι έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

1ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει εύνοια σε προσωπικά θέματα. Θα ανανεωθείς, θα έχεις καλύτερη διάθεση, ίσως, μάλιστα, σκεφτείς να φρεσκάρεις την εμφάνιση ή τη ντουλάπα σου. Το σίγουρο είναι ότι θα ξαναφέρει την καλή σου διάθεση, θα είσαι πιο χαλαρός ενώ θα έρθεις κοντά σε περισσότερους ανθρώπους, με τους οποίους θα έχεις τη δυνατότητα να αναπτύξεις είτε επαγγελματικές ή φιλικές είτε ερωτικές σχέσεις. Από την άλλη, με τον Κρόνο και τον Δία στον 3ο οίκο σου, η καθημερινότητά σου θα αλλάξει, το ίδιο και οι σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, με κάποια από τα οποία θα έρθει μια απόσταση. Επίσης, θα μπεις στη διαδικασία να κλείσεις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις.

2ο Δεκαήμερο: Δε θα είναι και το καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις κάποια πράγματα που αφορούν στην οικογένειά σου που δε θα σου αρέσουν ή ένα ψέμα που μπορεί να σου πει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Δεν αποκλείεται κι εσύ να τα έχεις λίγο χαμένα και να μην ξέρεις τι να κάνεις με μια προσωπική σου υπόθεση. Μια ένταση στη σχέση σου είναι πολύ πιθανή, ενώ τις δύο τελευταίες μέρες τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα και θα πετύχεις και κάτι καλό σε οικονομικό ή ερωτικό επίπεδο.

3ο Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη-έκλειψη στο ζώδιό σου, στις 14, θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη ζωή σου, αισιοδοξία αλλά και διάθεση να ρισκάρεις λίγο περισσότερο, προκειμένου να αποκτήσεις αυτά που θέλεις. Ωστόσο, επειδή σε διακατέχει από τη φύση σου μια υπερβολή χρειάζεται ένας αυτοέλεγχος, καθώς είτε θα υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου, θα βάλεις πολύ φιλόδοξους στόχους και το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει είτε θα εκτεθείς. Παράλληλα όμως, ίσως αποκτήσεις μια σημαντική οικονομική βοήθεια ή πάρεις χρήματα, για να καλύψεις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Παίζει να αναπτυχθεί κι ένα κρυφό ειδύλλιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

1ο Δεκαήμερο: Οι συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον αρχίζουν και βελτιώνονται, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 12ο οίκο σου, επιτρέποντάς σου για λίγο να χαλαρώσεις. Επίσης, η ψυχολογία σου θα είναι καλύτερη, ενώ είναι πιθανές και κάποιες κρυφές ή άτυπες συναντήσεις και συζητήσεις σχετικές με επαγγελματικά θέματα και άλλες προοπτικές. Το σημαντικότερο όλων είναι βέβαια το πέρασμα του Κρόνου και του Δία στον 2ο οίκο σου που ενδεχομένως να φέρουν τη δικαίωση ή την επιβράβευσή σου, όσον αφορά στα οικονομικά σου, αλλά και συμφωνίες που θα σε εξασφαλίσουν. Μπορεί και να αποφασίσεις να κάνεις κινήσεις στρατηγικής σημασίας για να καλυτερεύσεις και την ερωτική σου ζωή.

2ο Δεκαήμερο: Είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις ένα ψέμα ή να πέσουν στην αντίληψη σου μυστικές συζητήσεις ή συνεννοήσεις σε βάρος σου με άτομο ή άτομα από τη δουλειά σου. Από την άλλη, θα στενοχωρηθείς και από κάτι που θα μάθεις και αφορά σε πρόσωπο του κοντινού σου κύκλου, ίσως μάλιστα να νιώσεις κι ότι σε κοροϊδεύει. Πολλές επαφές και συζητήσεις θα έχεις πάντως ενδεχομένως και για θέματα δουλειάς. Από την άλλη, τις τελευταίες δύο μέρες το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις σχέσεις σου, ερωτικές ή επαγγελματικές. Δεν αποκλείεται να ακούσεις και παράπονα ή να σου ζητηθεί να δείξεις κατανόηση σε ένα πρόβλημα του/ης συντρόφου ή ενός συνεργάτη σου.

3ο Δεκαήμερο: Θα ξαναβρείς τα πατήματά σου αυτήν την εβδομάδα, ίσως μάλιστα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ήρεμα και πολιτισμένα, μέσα από διάφορες εξομολογήσεις και παραδοχές με ένα φιλικό ή άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο. Η Νέα Σελήνη-έκλειψη, στις 14, σε βοηθά να δεις με άλλο μάτι κάποια ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου. Είναι απαραίτητο να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να εκτονώσεις το άγχος σου γιατί τον τελευταίο καιρό η ένταση που έχει συσσωρευτεί είναι μεγάλη και ίσως εμφανίσεις διάφορες ενοχλήσεις, ακόμα και ψυχοσωματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

1ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου θα σε κάνει αρκετά κοινωνικό, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου νέα πρόσωπα, που θα σε ενθουσιάσουν με τις ιδέες ή τις αντιλήψεις τους, θα παρασύρουν στους ρυθμούς τους ή θα ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι. Το πιο σημαντικό βέβαια για σένα είναι η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιό σου κι αν με τον δεύτερο δεν έχεις κανένα πρόβλημα, ο πρώτος θα σε ζορίσει αρκετά, απαιτώντας από σένα να μαζευτείς, να γίνεις πιο συγκροτημένος και συγκεκριμένος στους στόχους σου και να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα θέματά σου, διαφορετικά θα σου… επιβληθούν από εξωτερικούς παράγοντες και με δυσάρεστο τρόπο.

2ο Δεκαήμερο: Η αρχή της εβδομάδας δε θα είναι ιδανική, αφού είναι πολύ πιθανό να χάσεις χρήματα, κάποιο σημαντικό έγγραφο ή αρχείο ή ένα πολύτιμο αντικείμενο. Επιπλέον, μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένα άτομο του φιλικού σου κύκλου σου έχει πει ψέματα, ήταν διπρόσωπο ή σε εξαπάτησε και να στενοχωρηθείς. Επιπλέον, μπορεί να σε χαλάσει και η συμπεριφορά κάποιου/ας, που συνδέεσαι ερωτικά. Τις δύο τελευταίες μέρες όμως κάτι η δουλειά σου που θα αυξηθεί, κάτι που θα ασχοληθείς με διάφορες άλλες εργασίες θα σε κάνουν να ξεχαστείς.

3ο Δεκαήμερο: Δεν αναμένεται κάτι συναρπαστικό αυτή την εβδομάδα, ούτε όμως και κάτι που θα μπορούσε να σε ανησυχήσει. Το πρόγραμμα στη δουλειά σου θα είναι φορτωμένο και ίσως να πιεστείς λίγο όσον αφορά στους χρόνους, αλλά μέχρι εκεί. Το σημαντικό για σένα η Νέα Σελήνη-έκλειψη που, σε κάνει πιο κοινωνικό κι ερωτικό και σε σπρώχνει να φλερτάρεις και να κυνηγήσεις την τύχη σου. Ωστόσο, μια επιφύλαξη οφείλεις να κρατήσεις, όσον αφορά στα άτομα που ενδεχομένως να σε προσεγγίσουν γιατί οι μεγαλόστομες υποσχέσεις και οι φιλοδοξίες που θα σε γεμίσουν και θα πάρουν τα μυαλά σου αέρα δε θα υλοποιηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

1ο Δεκαήμερο: Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 10ο οίκο σου, τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα βελτιωθούν, αν και δε θα λείψουν και οι επιπόλαιες συμπεριφορές ατόμων μέσα από το χώρο ή η προχειρότητα που θα αντιμετωπίζονται διάφορα ζητήματα που θα σου σπάνε τα νεύρα. Από την άλλη, Κρόνος και Δίας περνούν στον 12ο οίκο σου, με αποτέλεσμα να αρχίσεις τους απολογισμούς των πεπραγμένων σου και το «ταμείο». Τι έδωσες, τι πήρες, τι λάθη έκανες, τώρα θα τα βάλεις κάτω όλα και θα τα μετρήσεις. Επιπλέον, θα επηρεαστεί και το κομμάτι της δουλειάς σου κι αν κάπου ήσουν ασυνεπής, θα φανεί, ενώ, αν έτυχες ευνοϊκής εκμετάλλευσης, μάλλον αυτή θα σταματήσει.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετά προβληματική θα είναι η κατάσταση στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, ενώ είναι πιθανό κι ένα λάθος να σου κοστίσει ή μια παρεξήγηση με άτομο ανώτερό σου. Επιπλέον, καλού-κακού, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί δεν αποκλείεται κάποιος/α να σε υπονομεύει, αν όμως εσύ έχεις «κοροϊδέψει» ή έχεις κάνει κάποια στραβή, θα μαθευτεί και θα βρεθείς σε δύσκολη θέση. Όσον αφορά στα ερωτικά σου ή τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ευνοϊκές είναι οι δυο τελευταίες μέρες της εβδομάδας, τόσο για να κάνεις κάποια προσέγγιση όσο και για να μοιραστείς όμορφες στιγμές.

3ο Δεκαήμερο: Σαφώς πιο ήρεμος θα είσαι αυτήν την εβδομάδα που θα κληθείς να διαχειριστείς διάφορα θεματάκια, ενδεχομένως και να μεσολαβήσεις για να λυθεί μια παρεξήγηση με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου, αφού δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 10ο οίκο σου φέρνει καινούργιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, που θα μπορούσαν να σε ανεβάσουν επίπεδο και να μπεις σε τροχιά επιτυχίας, αν φυσικά έχεις όλα τα προσόντα και τη διάθεση να ξανοιχτείς περισσότερο, αφήνοντας τη ζώνη ασφαλείας σου. Αν όμως επιλέξεις την εύκολη λύση ή έχεις αδυναμίες, τότε θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα, οπότε σκέψου καλά, πριν κάνεις κάποια ενέργεια που θα σε χαντακώσει.

 

πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *