9 Μαΐου 2024

Ζώδια Σήμερα 29/12: Σαν το σπίτι σου δεν έχει…

Με τη Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους μέχρι και το μεσημέρι η μέρα θα έχει έντονους επικοινωνιακά ρυθμούς. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αρκετές επαφές και συζητήσεις για υποθέσεις που μας απασχολούν, αλλά και νέα και κουτσομπολιά, αλλά και να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Από εκεί και πέρα, με το πέρασμα της Σελήνη στον Καρκίνο θα αφοσιωθούμε στο σπίτι και τις ανάγκες του. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν κι οικογενειακά ζητήματα ή να μας βγει όλη η κούραση, οπότε θα προτιμήσουμε να ξεκουραστούμε, έχοντας σαν συντροφιά πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με τον Δία στον Υδροχόο να παίρνει τα ηνία από τον Κρόνο, μια φιλική παρέα γίνεται πηγή χαράς και διασκέδασης, ενώ ένα καλό που έκανες σε φίλο/η, σου «γυρίζει» πίσω. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, πάνω που ετοιμαζόσουν να «τα βάψεις μαύρα», η καριέρα σου παίρνει τα «πάνω» της, ίσως μάλιστα να λάβεις συγκεκριμένη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Όσο για την τύχη σου, δίνει κι αυτή εμφατικά το παρόν στην ζωή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη συνηγορεί στο να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς, κάνε όμως και μια καλή πράξη, μέρες που είναι.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με τον Δία στον Υδροχόο να δίνει λύσεις στα προβλήματα και τις πιέσεις που σου έφερε ο Κρόνος, η τύχη πλέον στεφανώνει τις προσπάθειές σου και οι εύκολες λύσεις αντικαθιστούν τις δύσκολες, ίσως μάλιστα να εμφανιστεί ως από μηχανής θεός κι ο «θείος από την Αμερική»! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε βοηθά να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο, ενώ σε ευνοεί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με νομικές υποθέσεις, σπουδές ή/και ταξίδια. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βάζει να ονειρεύεσαι πλούτη και παλάτια!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τον Δία στον Υδροχόο να δίνει την δική του απάντηση στον Κρόνο, μια στέρηση ή ένα πρόβλημα, γίνεται τελικά η αιτία για να βρεθείς σε πολύ καλύτερη θέση από την προηγούμενη! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω βάζει σε καλό δρόμο τα οικονομικά σου, «ισοφαρίζοντας» τις όποιες απώλειες προηγήθηκαν και ευνοώντας τα όποια επενδυτικά σου σχέδια. ενώ είναι πιθανό να σου δωρίσουν κάτι που θες πολύ. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου συνηγορεί για περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές, έστω κι αν το «όνειρο» που ζεις δεν είναι μακράς διαρκείας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με τον Δία στον Υδροχόο να απελευθερώνει τις οικονομικές δυνατότητές σου, έχεις πλέον το πράσινο φως για αγορές ή επενδύσεις, ενώ όποια «τρύπα» κι αν είχε ανοίξει στον προϋπολογισμό σου θα κλείσει… πάραυτα! Επιπλέον, ο Ήλιος απέναντί σου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, με τις διευκολύνσεις που σου παρέχονται να προέρχονται κυρίως από τους άλλους ή έναν συνεργάτη σου. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη συνηγορεί στο να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον.

ΛΕΩΝ ♌

Με τον Δία απέναντί σου να αντικαθιστά τον Κρόνο στο «τιμόνι» των εξελίξεων, είναι πιθανό να ευνοηθείς από τους άλλους ή μια συνεργασία σου, ενώ αν κάνεις μια «φρέσκια» επιλογή, θα αποδειχθεί αρκετά βοηθητική για σένα στην συνέχεια. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα, κάτι που το χρειαζόσουν, μετά από όλα εκείνα τα στενόχωρα που σε φόρτωσαν με άγχος. Λύσεις αναμένονται και σε θέματα υγείας που τυχόν σε απασχολούν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής ακόμη και με το… τίποτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τον Δία στον Υδροχόο, δρομολογούνται θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου και οι κόποι σου ανταμείβονται, ενώ ένα θέμα υγείας που σε είχε βάλει σε ανησυχία, έχει ένα καλό τέλος. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σου φέρνει τύχη στην προσωπική και την κοινωνική σου ζωή, σταμάτα λοιπόν να «ψειρίζεις» τα πράγματα και απόλαυσε όλα εκείνα που σου προσφέρονται. Σηματοδοτεί ακόμη την επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει τον εγκλεισμό σου πολύ πιο… δελεαστικό, όσο κι αν ξέρεις ότι το «όνειρο» κάποια στιγμή θα σβήσει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με τον Δία στον Υδροχόο να δίνει έναν «πανηγυρικό» τόνο στις προσωπικές υποθέσεις σου, κάθε τι που σε στενοχώρησε πρόσφατα, γίνεται παρελθόν, είτε αφορά σε εσένα, είτε σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ευνοεί κάθε τι σχετικό με το σπίτι ή/και την οικογένειά σου, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής σου, ενώ μπορεί να καταφθάσει και μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε «μαγεύει» μέσα από θεάματα και ακροάματα, δίνοντάς σου συνάμα την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με τον Δία στον Υδροχόο να αντικαθιστά τον Κρόνο στο «τιμόνι» των εξελίξεων, όλα πηγαίνουν καλύτερα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και χαρούμενα δρώμενα, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που αναβαθμίζει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες. «Παίζει» ακόμη μια βοήθεια από συγγενή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη συνηγορεί στο να γίνεις πιο χαλαρός σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα, ακόμη κι αν ξέρεις ότι πίσω από την «βιτρίνα» της ευτυχίας, κάπου υπάρχει ένα… ψέμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με τον Δία στον Υδροχόο να αίρει κάποιους από τους περιορισμούς που «σου κάθισαν στο στομάχι» το αμέσως προηγούμενο διάστημα, μπορείς πλέον να κινηθείς πιο ελεύθερα, ίσως μάλιστα να μάθεις και κάτι που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, η… τύχη θα αναλάβει να σου βρει λύσεις, ενώ «παίζει» να λάβεις κι ένα σημαντικό βοήθημα. Εννοείται φυσικά ότι θα ξοδέψεις κι εσύ αρκετά, ικανοποιώντας τις επιθυμίες σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου προσφέρει απλόχερα μια αίσθηση ευτυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Δίας στον Υδροχόο χαλάει κάπως το «σφιχτό» οικονομικό πλάνο σου αλλά ουδείς λόγος υπάρχει να παραστήσεις τον… Εμπενίζερ Σκρούτζ, μέρες που είναι κι αν αυξηθεί το εισόδημά σου, δώσε κάτι παραπάνω όπου αγαπάς ή/και όπου έχουν την ανάγκη σου. Εξ άλλου, όλο και κάτι παραπάνω θα «τσιμπήσεις», αφού ο Ήλιος στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί επιτυχίες, είτε προσωπικές, είτε κοινωνικές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να μην είσαι αυστηρός/η με τους άλλους, ακόμη κι όταν διαπιστώνεις ότι πάνε να σε ξεγελάσουν. Κάνε λοιπόν τα στραβά μάτια και… καλή καρδιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο Δίας στο ζώδιό σου, σε… πείθει ότι μετά από μια δυσκολία ακολουθεί μια ευκολία και όσο πιο πολύ στριμώχτηκες χθες, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η χαρά σου σήμερα! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να λάβεις μια κρυφή υποστήριξη ή να μάθεις ένα μυστικό που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. Μπορεί ακόμη να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα προσφορά γύρω από θέματα υγείας ή διατροφής. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη συνηγορεί σε «φευγάτες» στιγμές με φίλους/ες αλλά και σε μια καλή πράξη από την πλευρά σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με την επιρροή του Δία να αντικαθιστά εκείνη του Κρόνου, είναι πιθανό να μάθεις κάτι που θα σε ανακουφίσει, ίσως όμως να λάβεις και μια βοήθεια κάτω από το τραπέζι. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ένα κοινωνικό άνοιγμα αλλά και βοήθειες από φίλους/ες. Ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποβεί ευεργετική από πολλές απόψεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη γίνεται το… αντικαταθλιπτικό σου, βοηθώντας σε να ονειρευτείς έναν πιο ευτυχισμένο κόσμο, ενώ συνηγορεί και σε πράξεις ανθρωπιάς απέναντι σε όσους/ες περνούν δύσκολες γιορτές.

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *