9 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/11

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, σήμερα, είναι εύκολο να προσαρμοστούμε γρήγορα στις ανάγκες της καθημερινότητας και εξ αιτίας του φορτωμένου προγράμματός μας και των πρακτικών ζητημάτων που θα χρειαστεί να διευθετήσουμε, δε θα είμαστε ήρεμοι και ξένοιαστοι. Επιπλέον, θα είμαστε επιμελείς, προνοητικοί, παρατηρητικοί, δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, αφού αυτή μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Με το που θα περάσει η Σελήνη στον Ζυγό θα χαλαρώσουμε και θα ανακτήσουμε την εσωτερική μας ισορροπία. Η εμφάνισή μας θα μας απασχολήσει αρκετά γιατί θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους, κυρίως όμως σε εμάς. Από την άλλη, θα θέλουμε να βγούμε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο, να κλείσουμε με ευχάριστο τρόπο τη μέρα μας.

ΚΡΙΟΣ ♈

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει μια πρόταση οικονομικής ή επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ η ημέρα προσφέρεται για να κλείσεις «τρύπες» με μια δανειακή σύμβαση ή για να ρυθμίσεις ένα χρέος που σε «πλακώνει». Αφού όμως γίνουν τα στοιχειώδη, καλείσαι να «κλέψεις» χρόνο από τις δουλειές σου και να τον αφιερώσεις στην βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, τουλάχιστον μέχρι αργά το βράδυ που η Σελήνη θα φύγει από την Παρθένο. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς συνηγορεί σε ένα «μεταφυσικό» βίωμα αλλά και σε αγαθοεργίες.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε φέρνει πιο κοντά με άτομα που έχουν τον τρόπο και την διάθεση να σε υποστηρίξουν, καθιστώντας ευκολότερη την πρόσβασή σου στο κοινό. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας που διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου. Παράλληλα όμως, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αν… αγαπάς, είναι εύκολο είτε να εξαπατηθείς χωρίς να πάρεις μυρωδιά το παραμικρό ή να σου δοθεί μια υπόσχεση που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί και ξέρεις πολύ καλά ότι όποιος/α σου τάξει και αθετήσει τον λόγο του/της, μπαίνει αυτομάτως σε black list!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει μια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας αλλά και μια σειρά εξυπηρετήσεων από άτομα που έχουν τον… τρόπο τους, παρότι είναι σχετικά χαμηλά στην ιεραρχία. Ωστόσο αναφορικά με τα «μεγάλα» σχέδιά σου η εικόνα που έχεις δεν είναι «καθαρή» κι αν λάβεις σήμερα μια σημαντική απόφαση, το πιθανότερο είναι να λαθέψεις. Επιπλέον, φαίνεται πως σε προσεγγίζει ένα άτομο με κρυφές προθέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να εμφανιστεί και ο «φύλακας άγγελός σου», έστω και την τελευταία στιγμή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ανταλλάξεις απόψεις με άτομα που μπορεί να έχουν κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον για σένα, ενώ «παίζει» και μια ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, ενώ είναι σίγουρα προτιμότερο να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας ένα θέαμα ή ακρόαμα, από το να ματαιοπονείς με διάφορα πρακτικά θέματα στην καθημερινότητά σου. Κατά τα άλλα βέβαια, δεν αποκλείεται να… εξαφανιστούν μυστηριωδώς αντικείμενα, έγγραφα ή αρχεία!

ΛΕΩΝ ♌

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας συνηγορεί σε μεταβολές στον χώρο σου, ώστε να γίνει πιο λειτουργικός, ενώ δρομολογεί και μια «απελευθερωτική» περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς δεν προσφέρεται για απ’ ευθείας οικονομικές συναλλαγές, ίσα-ίσα που σε προειδοποιεί να μην έχεις εμπιστοσύνη σε όσους/ες σου «τάζουν», αφού το κίνητρό τους είναι να σε ξεγελάσουν ή να σε «κοιμίσουν». Επιπλέον, είναι πιθανό να χάσεις χρήματα από λάθος ή αφηρημάδα. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι σημαντικό ή να έχεις έσοδα που δεν φαίνονται πουθενά..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι αργά το βράδυ, καλείσαι να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου με συνέπεια και ρεαλισμό, όπως εξ άλλου συνηθίζεις, ίσως όμως να σου «βγει» και μια αρρωστοφοβία. Επιπλέον να μην… ξεχάσεις ότι, με τον Ποσειδώνα απέναντί σου, τόσο στα προσωπικά, όσο και στις συνεργασίες σου μπορεί να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης κι ας φαίνονται όλα «μια χαρά». Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας αναμένεται να σου ανοίξει νέους δρόμους στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», ενώ είναι πιθανό να λάβεις κι ένα μήνυμα ότι μια υπόθεσή σου προχωράει… πρίμα!

ΖΥΓΟΣ ♎

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ενισχύει το εισόδημά σου, αφού ολοένα και περισσότεροι/ες καταφεύγουν στις υπηρεσίες σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις και μια επωφελή συμφωνία. Επιπλέον, αν ψάχνεις για δανεικά, θα τα βρεις. Κατά τα άλλα όμως, η υγεία σου χρειάζεται προσοχή και δεν είναι μόνον ο κορωναϊός που απειλεί αλλά και η εποχική γρίπη. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς έχεις την τάση να βοηθήσεις κόσμο, να θυμάσαι όμως ότι κάποιοι/ες σε βλέπουν σαν σωτήρα, με συνέπεια να σου ζητούν διαρκώς πράγματα κι όταν δεν τα παίρνουν να σε κατηγορούν μετά ως «πουληματία»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρα σε κάνει σημείο αναφοράς και είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με διακεκριμένες προσωπικότητες ή να λάβεις μια σημαντική διάκριση, έστω και εξ αποστάσεως. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ρίχνει μπόλικη «ομίχλη» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά αν πρόκειται να φλερτάρεις μέσω διαδικτύου είναι μάλλον… αντιπροσωπευτικός μιας σχέσης από απόσταση που φαινομενικά δεν έχει ψεγάδια. Μπορείς ακόμη να αναπτύξεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου αλλά και να βοηθήσεις κόσμο που υποφέρει, «βγάζοντας» τον… καλό Σκορπιό που κρύβεις μέσα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας θα σου αποκαλύψει «μυστικά και ντοκουμέντα», διεγείροντας συνάμα και την… κουτσομπολίστικη διάθεσή σου! Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς το ζητούμενο είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει. Και οι καλύτεροι τρόποι για να το κάνεις είναι, είτε μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία, είτε αποκωδικοποιώντας μυστήρια και συμβολισμούς. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να διακοσμήσεις τον χώρο σου, παρά να τρέχεις για δουλειές που… δεν θα γίνουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις και σε μια συλλογική προσπάθεια ή να φτιάξεις μια διαδικτυακή παρέα, χωρίς τον «βραχνά» ενός σώνει και καλά επαγγελματισμού. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σηματοδοτεί την ακύρωση μιας σειράς καθημερινών δράσεων ή ραντεβού, ας μην το πάρεις όμως «στραβά», αφού τελικά μπορεί να πρόκειται για το καλό σου κι ας νομίζεις το αντίθετο! Επιπλέον, ένα μικρό ψέμα μπορεί να σε προστατέψει ή να «σώσει» μια κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε κάνει πιο κοινωνικό/η, ίσως μάλιστα μια από τις επαφές σου να αποδώσει κάτι σπουδαίο στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ακουστεί πολύ το όνομά σου. Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου συνιστά να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η απέναντι σε υποτιθέμενες οικονομικές προοπτικές. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν, εμφανίζοντας σου «λογικά» πειστήρια αλλά εδώ είναι που οφείλεις να είσαι ακόμη πιο δύσπιστος/η! Μπορείς ωστόσο να χαρίσεις κάτι σε όποιον/α ζητά την βοήθειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο είτε να πλανηθείς, είτε να αποπλανήσεις άθελα σου κάποια πρόσωπα που σε εμπιστεύονται. Αν λοιπόν κάνεις ένα λάθος, μην προσπαθήσεις να αποκρύψεις την πραγματικότητα με επιπλέον ψέματα. Αντίθετα βέβαια, σε δράσεις που σχετίζονται με τις τέχνες και γενικότερα την δημιουργική φαντασία, έχεις «το πάνω χέρι». Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, ίσως μάλιστα έχεις μια σημαντική επαφή με το εξωτερικό, ενώ «παίζει» και το να φτιάξεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση.

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *