8 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/11

Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται στον Ζυγό δίνοντάς μας χάρη και ευγένεια στις συναναστροφές μας και βελτιώνοντας τις υπάρχουσες σχέσεις μας. Μάλιστα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ευγένεια και οι καλοί τρόποι δε κοστίζουν απολύτως τίποτα, αντίθετα ανοίγουν πόρτες, κάτι που βοηθά τόσο στα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά μας. Ένα χαμόγελο και ένα κομπλιμέντο αρκούν για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις.

Μετά μπαίνει στον Σκορπιό, ρίχνοντάς μας κατευθείαν στα βαθειά και βάζοντας τέλος στις ανάλαφρες επαφές και φλερτ. Η απολυτότητα, η ανάγκη για έλεγχο κι η δυσπιστία μας θα είναι μεγάλη. Βλέπουμε με επιφύλαξη τους πάντες και τα πάντα και υποψιαζόμαστε παντού σκοτεινά κίνητρα ή σκοπιμότητα και ανειλικρίνεια. Το ένστικτό μας, όμως, μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε σωστή διάκριση.

Ζυγοί και Σκορπιοί, συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον πάνω σας!

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι ακολουθήστε την διπλωματική οδό για να επιλύσετε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ ♈

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει να λύνεις προβλήματα άλλων. Παράλληλα και κόντρα στις υποσχέσεις που λαμβάνεις, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί οικονομικές πιέσεις και προβλήματα καλό είναι λοιπόν να διαχειριστείς τα πράγματα με σύνεση, ιεραρχώντας τις ανάγκες σου και δίνοντας μόνον εκεί που πρέπει. Αν πάλι προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο και οι οικονομικές δυνάμεις σου δεν αρκούν, προτίμησε να μείνεις σε αυτά που έχεις, χωρίς να δανειστείς χρήματα. Σε κάθε περίπτωση δε, μην προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού δεν θα σου «βγουν».

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο Ήλιος απέναντί σου σηματοδοτεί δυσκολίες και περίπλοκες καταστάσεις στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου κι αν θες να γίνει η «δουλειά» σου θα χρειαστεί να πάρεις επάνω σου όλο το «παιχνίδι», κάτι όμως που… δεν συνιστάται! Επιπλέον θα δικαιωθείς για τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε προοπτικές που φάνταζαν πολύ αισιόδοξες. Το ευτύχημα βέβαια είναι ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα, οπότε τήρησε στάση αναμονής. Παράλληλα και μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει προσηλωμένο/η σε θέματα υγείας και διατροφής με την ξεκούρασή σου να είναι «εκ των ων ουκ άνευ».

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί στενοχώριες ή στερήσεις σε προσωπικά θέματα, ενώ και η τύχη σου δεν είναι δα και στα καλύτερά της. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να «δείχνει» θέματα φυσικής ή ψυχικής ευεξίας, είναι σκόπιμο να μην «ζορίσεις» τον εαυτό σου για κανέναν λόγο, αφού μια «υπερπροσπάθεια» όχι μόνον δεν θα αποδώσει το ποθούμενο αλλά θα καταλήξει σε μια ταλαιπωρία για την υγεία σου. Κι αν βέβαια σε «αγγαρέψουν» σε δουλειές κινήσου αργά και μεθοδικά ή στην περίπτωση που δεν μπορείς να αρνηθείς, κάνε τα εντελώς απαραίτητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Ζυγό εξακολουθεί να «τρέχει» οικογενειακά θέματα, με σένα να… τρέχεις ξοπίσω τους! Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Σκορπιό, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με ένα σοβαρό ζητήματα αγαπημένου σου προσώπου, βάζοντας ένα «φρένο» στην ψυχαγωγία και την ευχαρίστησή σου, κράτα λοιπόν μικρό καλάθι και μην ενθουσιάζεσαι με προοπτικές που θα πάνε «άπατες». Όσο για την τύχη σου, βρίσκεται μάλλον στο ναδίρ της κι ότι πετύχεις θα είναι με την αξία σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να δώσεις πολύτιμες συμβουλές σε όποιον «την περνάει» δύσκολα.

ΛΕΩΝ ♌

Κόντρα στην όποια αισιοδοξία σου, ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί στενόχωρες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια σου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το «πάγωμα» των εξελίξεων, που έχουν πάρει στραβό δρόμο. Αύριο μάλιστα είναι μια αρκετά καλύτερη ημέρα, οπότε κάνε λίγη υπομονή. Όσο για τις δουλειές σου, μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις αφού το πιθανότερο είναι να μην σου «βγουν» σε πρώτη φάση και να κουραστείς μάταια. Κατά τα άλλα, μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Ζυγό προσφέρεται για μελέτες, όχι όμως για επαφές και συζητήσεις, αφού όλο και κάποιο εμπόδιο θα προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Ζυγό εξακολουθεί να ανακινεί οικονομικά ζητήματα, με ένα «σύνδρομο στέρησης» να… πλανάται πάνω από την ζωή σου! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε θέλει προνοητικό/η ως προς την διευθέτηση πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητας κι όχι «θύμα» μιας αισιοδοξίας χωρίς αντίκρισμα. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ζημιές, που θα σε πάνε πίσω. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις, έχοντας μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα προσφέρεται για μελέτες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου, που βέβαια δεν είναι άσχετα με το ότι τα πράγματα πηγαίνουν πότε καλά και πότε όχι. Το πιθανότερο βέβαια είναι να μείνεις στα αρνητικά και… καλά θα κάνεις αφού παράλληλα και κόντρα στις υποσχέσεις περί του αντιθέτου, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε «ζορίζει» οικονομικά κι αν ξανοιχτείς θα βρεθείς σε δύσκολη θέση. Δώσε λοιπόν προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι όχι σε αγορές ή επενδύσεις. Από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε καλεί να πάρεις δύσκολες μεν αλλά αναγκαίες αποφάσεις κι εδώ βέβαια είναι που πρέπει να θέσεις τα όριά σου ή τα… απαγορευτικά σου, ώστε να αποφύγεις ενοχλητικές καταστάσεις. Επιπλέον έχεις κάθε λόγο να… υποψιάζεσαι ότι κάτι που ξεκίνησε «μετά βαΐων και κλάδων», δεν θα έχει την επιθυμητή εξέλιξη, τουλάχιστον για σήμερα. Εξ άλλου, μέχρι το απόγευμα η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει «απίκο» σε ζητήματα υγείας και διατροφής, ενώ αν νιώσεις κούραση, μην επιμείνεις να προσπαθείς. Αντίθετα, το βράδυ είναι της… κλάσης σου, με την αγωνία και το μυστήριο να σε εξιτάρουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Ζυγό σε βάζει να ασχολείσαι με υποθέσεις φίλων σου, μην πάρεις όμως πολύ «ζεστά» τα πράγματα, αφού έχεις να κάνεις με άτομα που μάλλον δεν ξέρουν τι ζητάνε. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε πιέζει να ασχοληθείς -θέλοντας ή μη- με θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ίσως μάλιστα πιεστείς να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή αναγκαστείς να ακυρώσεις τις δραστηριότητές σου εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας. Επιπλέον στο εργασιακό σου περιβάλλον, ακολούθησε μια συμβιβαστική πολιτική, αφού αν πας κόντρα μπορεί να φας… ποινή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Ζυγό εξακολουθεί να σε «τρέχει» μέσα από πράγματα που γίνονται και… ξεγίνονται, με σένα να αναλαμβάνεις διοικητικό και ενίοτε «πυροσβεστικό» ρόλο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε… αγαστή συνεργασία με τον Κρόνο στο ζώδιό σου διεγείρει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αλλά αν συμμετάσχεις σε μια προσπάθεια «για το κοινό καλό», θέσε τους όρους και τα προαπαιτούμενα σου, πριν «φορτωθείς» τα… πάντα στις πλάτες σου. Επιπλέον, φαίνεται πώς ένας φίλος ή μια φίλη περνάει δύσκολα και καλείσαι να συνδράμεις στο πρόβλημά του/της

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η αισιόδοξη και «χαλαρή» διάθεσή σου δεν συνάδει με την… πραγματικότητα, αφού ο Ήλιος στον Σκορπιό σου φορτώνει ευθύνες και υποχρεώσεις και η πρώτη σου επιλογή είναι να κάνεις την ανάγκη φιλοτιμία, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Επειδή όμως έχεις κι έναν… εαυτό να προστατέψεις, μην υπερεκτιμήσεις τις αντοχές σου! Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά για μια σωστή προετοιμασία. Παράλληλα και μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Ζυγό προσφέρεται για μελέτες, ίσως όμως να λάβεις και μια είδηση που θα σε προβληματίσει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο Ήλιος στον Σκορπιό φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια στις υποθέσεις σου, αν μάλιστα πάρεις τα πράγματα αψήφιστα κινδυνεύεις να «προσγειωθείς» απότομα. Αντίθετα η προνοητικότητα και η σωστή οργάνωση θα σε προστατέψουν από τα χειρότερα κι είναι σκόπιμο να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου ζητηθούν. Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά, ενώ μπορεί να σε στενοχωρήσει κι ένας φίλος ή μια φίλη. Παράλληλα και μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Ζυγό θα σε βάλει να πληρώσεις… διάφορα!

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *