9 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/11

Ευχάριστα νέα, επιτυχημένες προσπάθειες και θετικές εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα, φέρνει το σημερινό εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Δία στον Αιγόκερω. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ιδέες, λύσεις και ευκαιρίες από το πουθενά, να μας γίνουν συμφέρουσες προτάσεις, οικονομικές ή επαγγελματικές, αλλά και να διανθιστεί η καθημερινότητά μας με τυχερά περιστατικά ή, απλά, να περάσουμε στιγμές χαλαρές και ξένοιαστες, όπου θα εκφραστούμε ελεύθερα και θα μιλήσουμε απεριόριστα. Επιπλέον, είναι η ιδανική μέρα για αγορές, κυρίως εξοπλισμού αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης. Σίγουρα πάντως πρόκειται για ένα ωραιότατο κι ευχάριστο Σάββατο.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο συνηγορούν σε μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματος σου ή στο να λάβεις ένα ανέλπιστο δώρο, που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Αν πάλι «κυνηγάς» το χρήμα, η τύχη σου θα «δείξει» εφόσον ποντάρεις στην έκπληξη, μην περιμένεις όμως κέρδη ή έσοδα από –υποτίθεται- σίγουρες πηγές. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία αλλάζει προς το καλύτερο το κλίμα στα επαγγελματικά σου, οπότε άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Επιπλέον, μην διστάσεις να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Σελήνη και ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλούν να βγεις από την ασφάλειά σου και την βεβαιότητα πώς όλα τα έχεις καλώς καμωμένα, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να αμύνεσαι απέναντι σε έξωθεν προκλήσεις και «ανήκουστες» καταστάσεις που προέρχονται από άλλους. Κάνε λοιπόν κι εσύ ένα… πείραμα, μπορείς! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία αφήνει… μπόλικο χώρο για γέλια και χαρές στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, φαίνεται πως κανένα περιοριστικό μέτρο δεν μπορεί να σε κρατήσει… μέσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο συμβάλλουν στην αποκάλυψη παρασκηνιακών δράσεων, που θα σε κάνουν «να πέσεις από τα σύννεφα», πέραν τούτου όμως δείχνει σκόπιμο το να υιοθετήσεις μια νέα θεραπευτική αγωγή στην περίπτωση που αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε θέμα υγείας. Επιπλέον, κάποιες αλλαγές στα εργασιακά σου θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το μεγάλο βήμα, ίσως όμως και να αποκτήσεις αυτό που θες με έναν πιο εύκολο και ανέξοδο τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο πριμοδοτούν την γνωριμία σου με ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, που παρά τις εμφανείς διαφορές στην νοοτροπία του μπορεί τελικά να σου σταθεί, περισσότερο κι από έναν «δικό σου» άνθρωπο. Την ίδια στιγμή όμως ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης, που θα «έπρεπε» να σε στήριζαν αλλά… δεν! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Δία απαλύνει τα όποια δυσάρεστα κάνοντας μάλιστα μια εντυπωσιακή «ρελάνς» με χαρούμενες στιγμές. Επιπλέον δέξου τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν… εκπνεύσει η προθεσμία τους!

ΛΕΩΝ ♌

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο σπέρνουν «καινά δαιμόνια» στην καριέρα σου και είναι προς το συμφέρον σου να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, αφού από τα «σίγουρα»… πρόκοψες! Μάλιστα η επιτυχία θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, είτε θες να… τεμπελιάσεις, είτε ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να προσλάβεις προσωπικό. Επιπλέον, ευνοείται η απόκτηση εξοπλισμού, ίσως μάλιστα να σου τον χαρίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτούν απρόβλεπτες καταστάσεις στις επαφές σου με τον έξω κόσμο ή στο διαδίκτυο και αν είσαι «δέσμιος/α» του προγραμματισμού κάποια συμβάντα μπορεί να σε «τρελάνουν». Όσον αφορά όμως στις πνευματικές αναζητήσεις σου, θα σου δώσουν το έναυσμα και την έμπνευση για να φτάσεις σε «αποκαλυπτικές» διαπιστώσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία φέρνει ένα κλίμα χαράς και βέβαια μπορείς να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας, έχεις όμως και μια τύχη στα οικονομικά, που δεν… πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη!

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλούν να μην ποντάρεις στα «σίγουρα» στον οικονομικό τομέα, αφού τα πολλά κέρδη κρύβονται στις εκπλήξεις και τα «απίθανα»! Αν μάλιστα περνάς δύσκολα, όλο και κάτι απρόβλεπτο θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Στην αρνητική εκδοχή βέβαια μπορεί να πάθεις μια «ψυχρολουσία» σε σχέση με αναμενόμενα έσοδα που δεν έρχονται. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένεια σου. Επιπλέον, ότι στενόχωρο συνέβη πρόσφατα, εξαφανίζεται μέσα σε ένα κλίμα γενικής ευθυμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο ενδέχεται να προκαλέσουν ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν είσαι «αγύριστο κεφάλι» και νομίζεις ότι θα επιβληθείς στους άλλους. Μπορείς ωστόσο να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές «σπάζοντας» την ρουτίνα κι αιφνιδιάζοντας ευχάριστα ή… δυσάρεστα εκείνους/ες που σε θεωρούν ως δεδομένο, με πρώτον απ’ όλους τον… εαυτό σου! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία σε τροφοδοτεί με πληροφορίες επί παντός επιστητού, να ξέρεις όμως ότι πολλά από αυτά που ακούς ή μαθαίνεις έχουν μια δόση υπερβολής.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλούν να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στα εργασιακά σου ή να αλλάξεις από μόνος/η σου πόστο, προλαβαίνοντας ίσως μια ενοχλητική ανατροπή! Επιπλέον μια δουλειά που δεν περίμενες να αποδώσει αποδεικνύεται «χρυσάφι». Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου μπορεί να σου φέρει κι ένα «τυχερό». Από την άλλη πλευρά βέβαια, έχεις μια ροπή προς τις σπατάλες, οπότε… συγκρατήσου, ενώ τσέκαρε και την υγεία σου μην σου έρθει κανένας ξαφνικός «ντουβρουτζάς»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλούν να δοκιμάσεις κάτι… διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή ή/και στο δημιουργικό πεδίο, μπορεί όμως να διαταράξει εντελώς ξαφνικά και «αναίτια» τις σχέσεις σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που κατά την κρίση σου συμπεριφέρεται «αλλοπρόσαλλα». Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Δία σου προτείνει να χαρείς την ζωή σου με κάθε τρόπο, ενώ σου φέρνει και μια μεγάλη ευκαιρία ή μια «τυχερή» εξέλιξη, που επαφίεται σε σένα να την εκμεταλλευτείς σωστά, παραμερίζοντας την απαισιοδοξία που σε… είχε πάρει στο κατόπι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο συνηγορούν σε αλλαγές και απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως όμως να μπεις από μόνος/η σου σε μια διαδικασία ανανέωσης, ικανοποιώντας τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα ήταν λάθος να κάνεις προγράμματα χωρίς τον… ξενοδόχο! Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Δία μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό, που θα σε ανακουφίσει ή θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση στα εργασιακά σου, αν όμως σου πουν πράγματα για κάποιον/α άλλον/η, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Σελήνη κι ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτούν μάλλον απροσδόκητες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, όπου τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία και το κίνητρο για να «σπουδάσεις» κάτι ξεχωριστό αλλά και για να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» μέσον. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Δία σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου, χωρίς… αστερίσκους και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς την βοήθεια τους, είτε σε οικονομικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *