8 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/11

Σήμερα, γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους και ταυτόχρονα η προτελευταία Έκλειψη του 2020η οποία θα μας κάνει να αισθανθούμε ότι έχουν στενέψει τα όρια γύρω μας, πνιγόμαστε και θέλουμε να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα ελευθερίας κι όσο είμαστε κλεισμένοι μέσα, τόσο η αγανάκτηση θα κορυφώνεται. Η ανάγκη μας για κίνηση και επικοινωνία θα μεγαλώσει, όπως και το να συναντήσουμε φίλους, συγγενείς, γνωστούς ή να γνωριστούμε με καινούργιους ανθρώπους. 

Η διάδοση της πληροφορίας και της γνώσης θα είναι ταχύτατη, ωστόσο, χρειάζεται μια μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας στο πώς θα τα εκλάβουμε, καθώς τα «επικοινωνιακά παιχνίδια» θα είναι αρκετά και δε θα λείψουν οι υπερβολές, οι φήμες, η παραπληροφόρηση και τα ψέματα έτσι ώστε να διαμορφώσουμε μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που πραγματικά είναι.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Σεληνιακή έκλειψη πρώτο σου μέλημα γίνεται το πώς θα «σπάσεις» την καραντίνα κι είναι βέβαιο ότι κάτι θα σκαρφιστείς γι’ αυτό. Υπάρχει πάντα διαθέσιμη ωστόσο και η επιλογή να κινηθείς διαδικτυακά, αντλώντας πληροφορίες και υλικό για ποικίλα ζητήματα. Είναι βέβαια το ίδιο εύκολο να χάσεις την ώρα σου με συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων». Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα χρειαστεί να μοχθήσεις για να μπαλώσεις καταστάσεις στα οικονομικά σου, αν όμως θες να «το παίξεις» επενδυτής και προσδοκάς κάτι «μεγάλο», να ξέρεις πως μάλλον θα απογοητευθείς.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με την Σεληνιακή έκλειψη, είτε εσύ θα γίνεις σχετικά σπάταλος. είτε οι άλλοι θα κάνουν «παιχνίδι» με τα… λεφτά σου και σε κάθε περίπτωση θα είναι δύσκολο να ελέγξεις την κατάσταση. Προκειμένου όμως να χαλάσει η διάθεσή σου με όλα αυτά, χαλάρωσε και συγχώρεσε τις «επιπολαιότητες» από όποια πλευρά κι αν προέρχονται. Μην δανειστείς όμως, ούτε και να δανείσεις χρήματα, αφού θα πάνε… υπέρ πίστεως! Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου καλείσαι πρωτίστως να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, «κόβοντας» τα πολλά-πολλά με άτομα που δεν εμπνέουν αξιοπιστία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την Σεληνιακή έκλειψη να σε «πιάνει» άμεσα, θα βρεις πολλές αφορμές για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, ίσως μάλιστα να ικανοποιηθεί και με το παραπάνω η περιέργειά σου. Όμως καλό είναι να μην «δέσεις» τίποτα, στα προσωπικά ή/και τις συνεργασίες σου, αφού όλα είναι στον… αέρα! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου δεν επιτρέπει «ατασθαλίες» σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για την δική τους ευεξία. Επιπλέον στην δουλειά σου θα προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Σεληνιακή έκλειψη ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, που θα δημιουργήσουν πολύ κακό για το τίποτα, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου, εκείνο όμως που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να αποφύγεις οτιδήποτε θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την υγεία σου, ξεκινώντας από μια ακατάλληλη διατροφή. Παράλληλα με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου καλείσαι να πάρεις μια «μετρημένη» θέση στα προσωπικά σου αποφεύγοντας «μουτρώματα» και κριτικές, που απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Κι αν κάτι σε στενοχωρήσει, δες τι μπορείς να κάνεις στην πράξη.

ΛΕΩΝ ♌

Με την Σεληνιακή έκλειψη, «κάτι» σε ωθεί να διευρύνεις την… μάλλον διαδικτυακή κοινωνική δράση και παρουσία σου, δεν χρειάζεται όμως να «δένεις κόμπο» αυτά που συμβαίνουν ή λέγονται. Κι αν σου προκύψει μια προοπτική δες το πώς μπορείς να την εκμεταλλευτείς άμεσα, αφού… αύριο είναι μια άλλη μέρα! Επιπλέον μπορεί να ασχοληθείς με ζητήματα φίλων κι αγαπημένων. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου δυσκολεύει κατά τι την ζωή σου σε οικογενειακά ζητήματα αλλά εσύ κάνε υπομονή και προσπάθησε να βρεις μια μέση λύση. Μπορεί ακόμη να προβείς σε μια τακτοποίηση του χώρου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με την Σεληνιακή έκλειψη, οι προοπτικές για την καριέρα και την κοινωνική σου παραείναι αισιόδοξες, έτσι όπως σου τις παρουσιάζουν και καλά κάνεις που κρατάς μικρό καλάθι. Εξ άλλου το να γίνεις δύο κομμάτια για να καλύψεις προαπαιτούμενα και οι άλλοι τελικά να «εξαφανιστούν» την στιγμή που τους χρειάζεσαι δεν είναι δα και το πιο ωραίο! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σηματοδοτεί εμπόδια στις συναλλαγές σου αλλά εδώ είναι που θα… λάμψει διά της παρουσίας της η προνοητικότητα σου! Επιπλέον όμως θα χρειαστείς μπόλικη… υπομονή απέναντι σε «ξεροκέφαλους/ες»!

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Σεληνιακή έκλειψη να σε «τσιγκλάει» να ξεπορτίσεις σε αυτούς τους… δύσκολους καιρούς, προσπάθησε τουλάχιστον να βρεις έναν νομότυπο τρόπο για να το κάνεις. «Παίζει» βέβαια δυνατά και η ενημέρωσή σου για ποικίλα θέματα, μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού σου ή -πιο σωστά- του διαδικτύου ή/και του τηλεφώνου. Το τι θα διαμειφθεί βέβαια δεν θα είναι κατ’ ανάγκη σοβαρό, απλά να έχουμε να λέμε! Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου ένα αναγκαίο έξοδο θα σε «προσγειώσει» στην πραγματικότητα. Επιπλέον οι συνθήκες δεν ευνοούν σημαντικές αγορές αλλά μόνον τις πωλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Σεληνιακή έκλειψη διεγείρει ένα… κατοχικό «σύνδρομο στέρησης», με συνέπεια να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες –αχρείαστες ως επί το πλείστον- αλλά εκείνο που «μετράει» είναι ότι θα νοιώσεις πολύ καλύτερα, οπότε… ας πάει και το παλιάμπελο! Αν βέβαια δανείσεις χρήματα μην περιμένεις να χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό που σου είπαν ή θα… έπρεπε. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου οφείλεις να είσαι συγκρατημένα… απαισιόδοξος/η απέναντι σε ότι σου φαίνεται πως δεν έχει βάσεις. Επιπλέον όμως καλείσαι να συμπαρασταθείς σε όσους/ες έχουν πραγματικό πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Σεληνιακή έκλειψη, τόσο οι δικές σου επιθυμίες όσο κι εκείνες των άλλων γίνονται ένας «αχταρμάς», χωρίς κανείς να γνωρίζει το που «θα κάτσει η μπίλια». Εσύ βέβαια έχεις πάντα το πλεονέκτημα του να μην τα παίρνεις όλα και πολύ στα σοβαρά και να κινείσαι σε πολλά «μέτωπα», χωρίς να δεσμεύεσαι από κάτι. Το δύσκολο είναι άλλο. Το πώς δηλαδή θα «σπάσεις» την καραντίνα χωρίς να υποστείς τις συνέπειες του νόμου! Αυτό επιβάλλει και το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, αφού η χαλαρότητα μπορεί να σου κοστίσει. Επιπλέον οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η σε ζητήματα υγείας ή διατροφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Σεληνιακή έκλειψη σε παραπέμπει σε μάλλον… προβληματικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, αφού κάποιοι/ες δεν εννοούν να φανούν αντάξιοι/ες των καθηκόντων τους και το έχουν ρίξει στο… σορολόπ! Αντί όμως να αγχώνεσαι και να κάνεις ζημιά στον οργανισμό σου, παρ’ το κι εσύ πιο χαλαρά και δώσε προτεραιότητα στην βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου έφτασε η στιγμή να αξιολογηθεί στην πράξη μια φιλία σου. Ίσως πάλι να πλήξεις ή να ταλαιπωρηθείς σε μια –μάλλον διαδικτυακή- εκδήλωση, που δεν θα δικαιώσει τις προσδοκίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Σεληνιακή έκλειψη ανοίγει το «πλάνο» στην προσωπική σου ζωή, η οποία… μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε πεδίο χαράς και διασκέδασης. Μόνη προϋπόθεση για αυτό είναι το να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά, ούτε να ζητάς «σώνει και καλά» μια «ποιοτική» σχέση, αφού οι εντυπώσεις είναι που θα «μετρήσουν». Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου φέρνει μια έξτρα υποχρέωση και σε καλεί να κρατήσεις τους τύπους σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεσή σου, αφού η επίδειξη «χαλαρότητας» από την πλευρά σου, απειλεί να χαλάσει την καλή εικόνα που έχεις δημιουργήσει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Σεληνιακή έκλειψη τείνει μεταβάλλει κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, την ίδια στιγμή ωστόσο φαίνεται να προκύπτουν και κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, με το εικοσιτετράωρο να φαντάζει τόσο… λίγο για να τα καλύψεις όλα! Μένει επίσης να δεις αν τελικά θα τα καταφέρεις να κρατήσεις… πολλά «καρπούζια» κάτω από την ίδια «μασχάλη». Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς με τεχνικά προβλήματα ή να πέσεις πάνω σε δογματικά άτομα, που θα σε κουράσουν. Αντίθετα, το διάβασμα είναι μια πιο αντιπροσωπευτική επιλογή.

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *