8 Μαΐου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 31/01 – 06/02 // Στροφές, επιστροφές και καταστροφές!

Με αρκετή φόρα και ένταση μπαίνει ο Φεβρουάριος, αφού την 1η μέρα του έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο, που θα βαλθεί να αναστατώσει τις ζωές των Υδροχόων, Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, αλλά και Αιγόκερων, Καρκίνων, Κριών και Ζυγών του β’ δεκαημέρου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη αλλάζει πόστο και περνά στον Υδροχόο, φέρνοντας μια κάποια αγαλλίαση σε Σταθερά και Παρορμητικά του α’ δεκαημέρου. Φευ! Δεν θα κρατήσει και πολύ, αφού στις 6/2 θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δοκιμάζοντας για άλλη μια φορά τα νεύρα και τα αντανακλαστικά τους, απέναντι στις ξαφνικές αλλαγές και τις απρόσμενες εξελίξεις. Επιπλέον, ο Ερμής, που από τις 29/1 ήταν σε στάση, έχει γυρίσει πια ανάδρομος στον Υδροχόο, επηρεάζοντας τα ζώδια του γ’ δεκαημέρου.

Ας πάμε να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις προβλέψεις της εβδομάδας για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ ♈

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη στον 11ο την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, ξαφνικά η διάθεσή σου για να εμπλουτίσεις τον κύκλο ή τα ενδιαφέροντά σου θα είναι μεγάλη. Μάλιστα, μπορεί να αρχίσεις να έρχεσαι σε επαφή με διάφορες ομάδες και ανθρώπους που έχουν αρκετούς γνωστούς. Μια νέα γνωριμία θα κάνει την εμφάνισή της ξαφνικά, ωστόσο, δεν είναι στάνταρ φιλική ή επαγγελματική, καθώς έχει και ερωτικά στοιχεία. Μια απρόσμενη εξέλιξη που έχει να κάνει είτε φίλο/η σου είτε με τα οικονομικά και τα ερωτικά σου ίσως σε σπρώξει να αλλάξεις και τον τρόπο αντιμετώπισής σου ή θα φέρει και το τέλος μιας μακρόχρονης φιλίας.

2ο Δεκαήμερο: Εύφλεκτα» θα είναι τα ερωτικά και τα οικονομικά σου την 1η του μήνα, όπου μια δική σου παρόρμηση ή απερίσκεπτη ενέργεια θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Δεν αποκλείεται και καβγάς εξ αιτίας της ζήλιας σου με το ταίρι σου, κάτι που θα είναι συχνό φαινόμενο. Πιθανό είναι να βάλει και κάποιο άλλο πρόσωπο το χεράκι του και να σε φουντώσει. Από την άλλη, ενδεχομένως να τελειώσει άδοξα ένα ειδύλλιο, καθώς τα θέματα που θα έχετε θα είναι αξεπέραστα ή εσύ να διαπιστώσεις ότι πέρα από το σεξουαλικό δεν έχετε κανένα άλλο κοινό.

3ο Δεκαήμερο: Εσύ αυτή την εβδομάδα δεν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα, αντίθετα μάλιστα όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο ανεβασμένη διάθεση θα έχεις, ερωτική και για να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς. Από την άλλη, με τον Ερμή ανάδρομο να συνεχίζει να βρίσκεται στον 11ο οίκο σου, ενδεχομένως να ξαναρχίσεις ένα χόμπι που παράτησες λόγω έλλειψης χρόνου ή να αποκτήσεις και πάλι επικοινωνία με ένα φιλικό σου πρόσωπο που είχατε χαθεί. Δεν αποκλείεται, επίσης, να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον για σένα κάποιου/α από τον κύκλο σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

1ο Δεκαήμερο: Πάνω που ξεκινά να στρώνει η κατάσταση στα επαγγελματικά σου και να διαμορφώνονται θετικές συνθήκες, με τον ερχομό της Αφροδίτης, τόσο στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου, όσο και στις ευκαιρίες για να πετύχεις ένα στόχο σου ή το περιβάλλον σου, στις 6, όλα θα ταραχτούν, ενώ δεν αποκλείεται και μια αλλαγή πλεύσης. Ωστόσο, μπορεί να είναι για καλό και η «στροφή» που θα κάνεις, να αποδειχτεί είναι σημαντική για το μέλλον σου. Στο μεσοδιάστημα, να αναμένεις ένταση με τον/η σύντροφό σου ή συνάδελφό σου, όμως να ξέρεις ότι ακόμα κι αν λήξει, θα παραμείνει αμετακίνητος/η από τις θέσεις ή τις αποφάσεις του.

2ο Δεκαήμερο: Ο Άρης που βρίσκεται πάνω σου σε εξωθεί στα άκρα, ορισμένες φορές και είναι λογικό, αφού πλέον θέλεις να κάνεις πράγματα για σένα, αλλά δεν έχεις και καθόλου υπομονή και στωικότητα όπως άλλοτε. Λες και συγκρατιόσουν καιρό και τώρα σε ξαμόλησαν, είσαι μέσα στη φούρια. Η ευερεθιστότητα και η ευκολία να παρεξηγείσαι θα είναι η αιτία που με το καλωσόρισμα του καινούργιου μήνα θα τσακωθείς με κάποιον μέσα από τη δουλειά σου γιατί δεν αποκλείεται να σε εκνευρίσει μια απόφαση ή συμπεριφορά και να μην καταφέρεις να κρατήσεις τα προσχήματα.

3ο Δεκαήμερο: Εσένα τα μπερδέματα και τα προβλήματα έχουν να κάνουν καθαρά με τα επαγγελματικά σου, καθώς με τον ανάδρομο Ερμή, όσα σχεδίαζες πηγαίνουν πίσω ή τελικά για κάποιο λόγο σκαλώνουν και δεν προχωρούν. Υπομονή να έχεις για να τα αντιμετωπίσεις. Από την άλλη, ξεθάβονται και παλιότερα ζητήματα που θεωρούσες ότι είχαν λήξει ή –τουλάχιστον- ότι είχες τον διαθέσιμο χρόνο να τα διευθετήσεις. Υποχωρήσεις και αναθεωρήσεις στόχων είναι επίσης πιθανοί. Γενικά, ό,τι καινούργιο ξέχνα το και ασχολήσου με τα παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

1ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη, στον φίλο σου, Υδροχόο, σε χαροποιεί αρκετά, καθώς το μυαλό σου θα ανοίξει, θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και πράγματα και κυρίως θα σε βγάλει από στεγανά και συνηθισμένες καταστάσεις. Ευκαιρία είναι να κάνεις καινούργιες επαφές, αλλά και να επιλύσεις εκπαιδευτικά ή νομικά ζητήματα, αφού σε ευνοεί. Ωστόσο, στις 6, κάτι που θα μάθεις ξαφνικά θα σε αναστατώσει. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για λεπτομέρειες που δε φανταζόσουν για τις κρυφές πτυχές της ζωής ενός ατόμου που ήξερες ή ξέρεις. Ίσως μάλιστα είναι και η αιτία να διακόψεις μια επικοινωνία.

2ο Δεκαήμερο: Ο μήνας δεν ξεκινάει με το «δεξί» όσον αφορά στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αλλά για ό,τι σχετίζεται με τα εργασιακά σου. Είναι πιθανός ένας τσακωμός ή να στενοχωρηθείς από διάφορες ειδήσεις που θα φτάσουν στα αφτιά σου, ωστόσο, καλό θα ήταν να ξεχωρίσεις και την ήρα από το στάρι όσον αφορά στα πρόσωπα του κύκλου σου και θα ξέρεις ποιο από αυτά να κρατήσεις και ποιο να πετάξεις. Από την άλλη, μια αποκάλυψη ή δική σου ανακάλυψη θα ξεμπροστιάσει κάποιον/α από τη δουλειά σου, κάτι που φυσικά θα επηρεάσει και τις μεταξύ σας σχέσεις.

3ο Δεκαήμερο: Μέχρι και τις 3 μια χαρά θα πηγαίνουν όλα κι αν εξαιρέσεις μια μικροπαρεξήγηση στα ερωτικά σου ή ένα έξοδο που δεν περίμενες, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Στις 6, μάλιστα, θα περάσεις ωραία με το ταίρι σου, θα ξεχάσεις ό,τι σε απασχολεί, ενώ αν είσαι μόνος, μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου. Μόνη σου έγνοια θα είναι κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση ή νομικής φύσεως που μάλλον θα κολλήσουν ή θα δημιουργηθούν διάφορα ευτράπελα. Άλλα, παλιότερα όμως θα πάρουν τον δρόμο της επίλυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη, από την 1η του μήνα, να αναμένεις πολλά κι ενδιαφέροντα, που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά και τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να ξεμπερδέψεις με σχετικά ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν καιρό ή να υπάρξει μια ευνοϊκή εξέλιξη. Μπορεί να πάρεις και χρήματα που δεν περίμενες. Ωστόσο, μια αναστάτωση ή αλλαγή δεδομένων που θα φέρει τα πάνω κάτω είναι πιθανή στις 6. Ίσως διακόψεις και μια φιλία χρόνων ή εξ αιτίας των χρημάτων να τσακωθείς. Κάθε εμπόδιο όμως για κάλο, κυρίως αν ο δρόμος που είχες τραβήξει, σε έβγαζε σε αδιέξοδο. Αποστασιοποιήσου συναισθηματικά και δες τα πράγματα ξεκάθαρα.

2ο Δεκαήμερο: Με το βλέμμα από τη μια στα οικονομικά σου και από την άλλη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που πάνε από το κακό στο χειρότερο θα είσαι αυτή την εβδομάδα. Κυρίως την 1η του μήνα, είναι πιθανός ένας τσακωμός με άτομο του κύκλου σου, εξ αιτίας χρημάτων. Ίσως και να αρνηθεί να σε βοηθήσει, αν βρεθείς στην κόψη του ξυραφιού και να τσαντιστείς ή να συμβεί το ανάποδο. Γεγονός είναι ότι με κάποιον/α θα τα «σπάσεις» και θα απομακρυνθείτε για ένα χρονικό διάστημα. Πιθανόν να πρόκειται και για ερωτική διεκδίκηση που θα κάνει το ταίρι σου έξαλλο.

3ο Δεκαήμερο: Εσύ πάλι τρέχεις και δε φτάνεις, στα οικονομικά σου, αφού μάλλον ήταν να πάρεις κάποια χρήματα που θα τα χρησιμοποιούσες για να κλείσεις λογαριασμούς ή δόσεις σου που δεν ήρθαν ή να ανακύψει «κώλυμα» με ένα ποσό, μπέρδεμα με την εφορία ή την τράπεζα και να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Από την άλλη, δεν αποκλείεται κι η απρόσμενη άφιξη ενός προσώπου που θέλει να αποκτήσει ξανά ρόλο στη ζωή σου, το οποίο μπορεί και να εξαφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς να σου δώσει καμία εξήγηση ή να επικαλέστηκε κάποιο λόγο που εσύ το θεώρησες δικαιολογία.

ΛΕΩΝ ♌

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη απέναντί σου, από την 1η του μήνα, τα πράγματα φαίνονται να βελτιώνονται στις σχέσεις σου, αφού και η διάθεση υπάρχει από τις δυο πλευρές να κοιτάξετε το κοινό καλό κι όχι το προσωπικό συμφέρον και η τάση να μην κολλάτε στο παρελθόν. Ωστόσο, η χαρά δε θα κρατήσει για πολύ αφού στις 6 μια ψυχρολουσία θα την πάρεις είτε από το ταίρι σου είτε από ένα άλλο πρόσωπο που σου άρεσε εξ αιτίας της αλλοπρόσαλλης ή ασύμβατης συμπεριφοράς του, αλλά και μιας επαγγελματικής εξέλιξης που δεν περίμενες . Δεν αποκλείεται η διακοπή μιας συμφωνίας, συνεργασίας ή συνεταιρισμού αλλά και του δεσμού σου.

2ο Δεκαήμερο: Ο Άρης από τη μια, ο Ήλιος από την άλλη έχουν βαλθεί να σε αποτρελάνουν αφού σου σκαρώνουν συνεχώς προβλήματα στα επαγγελματικά σου και θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σου με συνεργάτες και ανωτέρους σου, αλλά και τον/ην σύντροφό σου. Αρκετά θα εκνευριστείς την 1η του μήνα από τις αποκαλύψεις που θα αφορούν κάποιο πρόσωπο από αυτά, ενδεχομένως, μάλιστα, τα πράγματα να φτάσουν στο μη περαιτέρω και να τελειώσει εκεί η ιστορία. Από την άλλη, αν σε είχε πλησιάσει κάποιος/α με ερωτικές προθέσεις, πιθανό είναι να τσακωθείτε άσχημα και να διακόψετε τις επαφές σας.

3ο Δεκαήμερο: Εσύ θα συνεχίσεις να ταλαιπωρείσαι από τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται απέναντί σου, όλη την εβδομάδα. Μάλιστα, δε φτάνουν τα θέματα που δημιουργούνται στις σχέσεις σου καθημερινά, με παρεξηγήσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές είτε του έτερου ήμισυ είτε των ανθρώπων που σε προσεγγίζουν είτε των συνεργατών σου, έχεις να ασχοληθείς και με άλλα του παρελθόντος, που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Πιθανό είναι να σε ξαναθυμηθεί ένα άτομο και να θέλει, μέσα από τη συγγνώμη του, να συνεχίσετε την ιστορία σας από εκεί που την είχατε αφήσει ή –ακόμα χειρότερα- να σου βγει κι από πάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

1ο Δεκαήμερο: Ο ερχομός της Αφροδίτης στον 6ο οίκο σου θα σε χαροποιήσει αρκετά, αφού εκτός του ότι θα υπάρχει γρήγορη εξέλιξη στα εργασιακά σου, θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σου με τα άτομα του χώρου. Ίσως, μάλιστα, εισπράξεις και κάποιο δωράκι ή μια αναβάθμιση, από εκεί που δεν το περίμενες. Ωστόσο, στις 6, κάτι που θα μάθεις για ένα πρόσωπο που είχατε επαφές μπορεί να σε αναστατώσει, ενώ πιθανή είναι μια αρνητική εξέλιξη σε ένα νομικό ή εκπαιδευτικό σου ζήτημα. Προσοχή χρειάζεται κι η υγεία σου, καθώς το στρες μπορεί να σου δημιουργήσει θεματάκια. Παίζει και μια δίαιτα-αστραπή!

2ο Δεκαήμερο: Η εξωστρέφεια και το να σου ξεφεύγουν διάφορα μπορεί να σου δημιουργήσουν αρκετούς μπελάδες. Μάλιστα, την 1η του μήνα, πρέπει να προσέξεις αρκετά γιατί δεν αποκλείεται να χάσεις τον έλεγχο από τα νεύρα σου και να αρχίσεις να λες, με καθόλου ευγενικό τρόπο, τι σε ενοχλεί και τι δεν αντέχεις σε ένα συγγενή ή γνωστό σου, οπότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τσακωθείτε. Πιθανή είναι και μια ζημιά στη δουλειά σου ή ένα πρόβλημα που χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση, αλλά και μια μικρή περιπέτεια με την υγεία σου.

3ο Δεκαήμερο: Μια φωτεινή εξαίρεση θα είναι η 2η και η 3η του μήνα, που θα ασχοληθείς μόνο με τα ερωτικά και τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και κάποιες αγορές που θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά. Τα θέματα της δουλειάς σου θα είναι αρκετά, καθώς θα επικρατεί ένα μπάχαλο. Λάθη και παρεξηγήσεις θα σε βγάζουν συχνά-πυκνά από τα ρούχα σου, θα προσπαθείς να εξηγήσεις, αλλά πάλι ο καθένας θα καταλαβαίνει το δικό του, ενώ δεν αποκλείεται, τα μηχανήματα ή ο εξοπλισμός σου να λειτουργούν… αυτόνομα κι όποτε θελήσουν. Κάποιο θέμα υγείας επίσης μπορεί να επανεμφανιστεί, οπότε μην το αμελήσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

1ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου φέρνει θετικές εξελίξεις που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή, η οποία μάλλον θα συγκεντρώσει, για το επόμενο διάστημα, όλο το ενδιαφέρον σου. Ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και ειδύλλια είναι πολύ πιθανές, αλλά και αρκετά ευχάριστα για παιδιά ή άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δυστυχώς όμως για σένα, στις 6, να περιμένεις ανατροπές που σχετίζονται με όλα τα παραπάνω, που θα σε εκπλήξουν μάλλον δυσάρεστα. Δεν αποκλείεται κι ένα έκτακτο έξοδο, πρόβλημα με την εφορία, μια τράπεζα ή μια κληρονομιά. Πιθανή είναι και μια κρίση ζήλιας του συντρόφου σου, χωρίς προφανή λόγο.

2ο Δεκαήμερο: Η αστάθεια και η έλλειψη κάθε ισορροπίας, που υπάρχει στα ερωτικά και τα οικονομικά σου θα σε ταλαιπωρήσει αυτή την εβδομάδα. Έξοδα, καβγάδες, ζήλιες και παράλογες διεκδικήσεις ή απαιτήσεις θα σε κάνουν έξαλλο, κυρίως να είσαι καθ’ όλα εντάξει στις υποχρεώσεις σου. Δεν αποκλείεται και μια επιθετική συμπεριφορά εναντίον σου, που ενδέχεται να φτάσει στα όρια της παρενόχλησης. Κάτω από αυτή τη συναισθηματική κατάσταση θα κληθείς να πάρεις μια σκληρή απόφαση, που αφορά σε κάποιον από τους δύο παραπάνω τομείς. Μπορεί επίσης να τσακωθείς με το παιδί σου ή ένα άλλο αγαπημένο πρόσωπο.

3ο Δεκαήμερο: Μέχρι τις 3, θα καταφέρεις όχι απλά να χαλαρώσεις, αλλά και να βγάλεις τον πιο γοητευτικό και κοινωνικό εαυτό σου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μάλιστα, ίσως κάνεις κάποια αλλαγή στην εμφάνισή σου, που σκεφτόσουν καιρό και δεν αποφάσιζες. Προσωπικά σου θέματα θα πάνε σφαίρα, σε αντίθεση με τα ερωτικά σου που δεν λένε να προχωρήσουν. Δεν αποκλείεται όμως να φταις κι εσύ, που ξαφνικά θα έχεις δεύτερες σκέψεις και μπορεί να υποχωρήσεις σε περίπτωση επανασύνδεσης ή να ξαναγυρίσεις στα παλιά, αν υπάρχουν ακόμα αισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

1ο Δεκαήμερο: Παρότι αυτή η εβδομάδα ξεκινά πολλά υποσχόμενη και θετική τόσο για οικογενειακά ζητήματα, όσο και για θέματα σπιτιού ή άλλου ακινήτου, αφού η Αφροδίτη θα περάσει στον 4ο οίκο σου, το τέλος δε θα είναι ανάλογο. Ίσως κάνεις κάποια σχέδια για αλλαγές σε ένα χώρο σου, για ανανέωση διακόσμησης ή μια αγορά οικιακού εξοπλισμού, όμως στις 6, τίποτα από αυτά δε θα ισχύει. Επιπλέον, κάτι θα σε αναστατώσει, ενώ δεν αποκλείεται να τσακωθείς και με το ταίρι σου για ένα θέμα που σχετίζεται με πολύ δικό σου πρόσωπο ή έναν συνεργάτη σου και την «απαράδεκτη» για σένα στάση του απέναντί σου. Πιθανό είναι κιόλας να στην κάνει «γυριστή» και να λήξει.

2ο Δεκαήμερο: Σκηνικά απείρου κάλλους θα έχεις στις σχέσεις σου, με την ατμόσφαιρα να είναι αρκετά τεταμένη και ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση είναι αυξημένος τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Θέλεις –δε θέλεις, θα αναγκαστείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου στη σχέση, μια συνεργασία, την οικογένειά σου, ακόμα και να ξαποστείλεις ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε έρθει κοντά. Πιθανή είναι και μια ζημιά του εξοπλισμού, πρόβλημα με ένα ακίνητο, τα οποία θα σε φορτώσουν εκτός από δουλειές και με νεύρα. Με τον Άρη απέναντί σου, πάντως, να δοκιμάζει την υπομονή σου, καλό θα ήταν να μην τραβάς κι εσύ το σχοινί γιατί θα σπάσει.

3ο Δεκαήμερο: Την 4η και 5η μέρα του μήνα κάπως θα ηρεμήσουν τα νεύρα σου και θα κοιτάξεις τον εαυτό σου και όλα όσα θέλεις να κάνεις για σένα, καθώς ήδη έχεις αρχίσει και χάνεις την ψυχραιμία σου με ό,τι συμβαίνει στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Αν μάλιστα ξεκίνησες κάποιες αγορές ή εργασίες, ο ανάδρομος Ερμής θα βάλει το χεράκι του για να δημιουργηθεί μια σύγχυση, εκτός του ότι κάποιες από αυτές θα μείνουν στη μέση ή θα στραβώσουν. Τα ίδια πάνω κάτω θα έχεις και με άλλα ζητήματα που αφορούν σε ένα ακίνητο, αλλά και τις παρεξηγήσεις μεταξύ των αγαπημένων σου ατόμων που θα είναι συχνές, λόγω έλλειψης συνεννόησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

1ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες, αφού επικοινωνιακά θα είσαι στα καλύτερά σου, θα έχεις τη δυνατότητα να τελειώσεις με γραφειοκρατικές ή άλλες υποθέσεις σου και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να κάνεις συγκεκριμένες αγορές και να έρθεις σε επαφή τόσο με άτομα του συγγενικού σου κύκλου, όσο και με καινούργια. Ωστόσο, στις 6, μια είδηση που αφορά είτε σε αλλαγή ή μια καινούργια συνθήκη που θα διαμορφωθεί στη δουλειά σου είτε σε πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, θα σε αναστατώσει. Υπάρχει κι η πιθανότητα να τσακωθείς κιόλας ή να κρατήσεις αποστάσεις.

2ο Δεκαήμερο: Με τον Άρη να συνεχίζει να βρίσκεται στον 6ο οίκο σου, θα γίνουν διάφορα στη δουλειά σου, που θα σε αναστατώσουν, εκτός από τους ανταγωνισμούς και τις διαφωνίες με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου που θα κάνουν την ατμόσφαιρα τεταμένη. Μια και τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση ίσως νιώσεις ότι έφτασες στα όριά σου, την 1η του μήνα και χρειάζεται να πάρεις μέτρα αντιμετώπισης κάθε «κρούσματος», να ξεσκεπάσεις τους πάντες και τα πάντα ή να τα βάλεις με κάποιον/α που δεν είναι τόσο «καθαρός/η». Πρόσεξε, επίσης, γιατί είσαι επιρρεπής σε μικροατυχήματα και ζημιές.

3ο Δεκαήμερο: Γεγονός είναι ότι αν εξαιρέσεις την 6η του μήνα, όπου φαίνεται να απογειώνεσαι και να ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό εαυτό σου, η καθημερινότητά σου έχει γίνει αρκετά κουραστική, με τις αναβολές, τις καθυστερήσεις, τα κολλήματα και τα μπερδέματα που έχεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Πάνω που θεωρείς ότι έχεις ξενοιάσει και έκανες αυτά που έπρεπε, κάτι στραβώνει στην πορεία και το ξαναπιάνεις από την αρχή. Μόνο θετικό της υπόθεσης είναι το ότι γραφειοκρατικές ή άλλες δουλειές που τραβούσαν καιρό, τώρα μπορεί να τελειώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

1ο Δεκαήμερο: Αρκετά ευχαριστημένος θα μείνεις από τον ερχομό της Αφροδίτης στον 2ο οίκο σου, που δείχνει αποφασισμένη να σε ξεκολλήσει από τα συνηθισμένα, ανασφάλειες και κολλήματα, όσον αφορά στα ερωτικά σου, αλλά και να σου φέρει χρήματα ή να σου βρει διαφορετικούς τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Όλα καλά λοιπόν, μέχρι τις 6, που θα έρθουν όλα ανάποδα. Μπορεί να φανείς τυχερός στην ατυχία σου, όμως, γεγονός είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές και μεταπτώσεις στους δύο παραπάνω τομείς, που βέβαια στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να ανακατέψεις εσύ την τράπουλα, παρά να γαντζωθείς σε όσα έχεις και τελικά να τα διακινδυνέψεις.

2ο Δεκαήμερο: Ο Άρης συνεχίζει να επηρεάζει τις προσωπικές και κυρίως τις ερωτικές σου σχέσεις κι οι παρεξηγήσεις και καβγάδες δεν έχουν τελειωμό, κάτι που θα συμβεί μάλλον την 1η του μήνα, όπου και μπορεί να υπάρξει μια ρήξη. Ίσως μάθεις κάτι που θα σε εξοργίσει και δεν αποκλείεται να μπει στη μαύρη λίστα σου άτομο για το οποίο μέχρι χθες συμπαθούσες ή έτρεφες ερωτικά αισθήματα. Πιθανή είναι και η ακύρωση ή το «σπάσιμο» μιας οικονομικής συμφωνίας ή συνεργασίας από το οποίο περίμενες κάτι καλό ή το να χάσεις χρήματα και τώρα θα αναγκαστείς να ψάξεις τρόπο για να καλύψεις το κενό.

3ο Δεκαήμερο: Θα ταλαιπωρηθείς αυτή την εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με συμφωνίες-συνεργασίες, επενδύσεις αλλά και γενικότερα τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα, αφού τίποτα δε θα προχωράει ή δε θα πηγαίνει όπως το θέλεις εσύ. Ακόμα κι αν φαίνεται ιδανικό, στο τέλος, κάτι συμβαίνει και στραβώνει. Ωστόσο, μην αποκλείεις να πάρεις πίσω κάποια χρωστούμενα ή να εφαρμόσεις μια παλιά δοκιμασμένη συνταγή που θα πιάσει. Από την άλλη, το μυαλό σου ξαναγυρνά στο «χθες» και σε ένα ή μια πρώην, όμως καλό θα ήταν να μην το αφήνεις να ξεστρατίζει. Αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

1ο Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου την 1η του μήνα, γεμίζοντάς σε με διάθεση ανανέωσης της προσωπικής σου κατάστασης. Από την εμφάνισή σου, μέχρι και τα αντικείμενα ή τα πρόσωπα του ενδιαφέροντός σου μπορεί να βαλθείς να τα βελτιώσεις ή να τα αλλάξεις τελείως, αν έχεις βαρεθεί. Αλλά, στις 6 του μήνα, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα ακόμα εμπόδιο, μια αναποδιά που θα σε πάει πίσω, που θα προκύψει ξαφνικά με το σπίτι σου, ένα ακίνητο ή με πρόσωπο της οικογένειάς σου. Ίσως , βέβαια, να είσαι εσύ αυτός που θα σπάσει τα αβγά και να αφήσεις κόκαλο τους άλλους ή να αντιδράσεις σπασμωδικά και να κάνεις πατάτα.

2ο Δεκαήμερο: Ο Άρης για ακόμα μια φορά θα δημιουργήσει χάος στο σπίτι σου, μάλιστα με το «καλημέρα» του Φλεβάρη δεν αποκλείεται και μια ζημιά που θα σε εκνευρίσει απίστευτα ή ένας χοντρός τσακωμός με πρόσωπο της οικογένειάς σου που παρεμβαίνει συνεχώς στη ζωή σου ή επιμένει στα δικά του και δεν αλλάζει μυαλά. Όπως και να έχει, αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί, αφού οι εντάσεις και οι διαφωνίες δε θα λείψουν. Αν βέβαια ξεκινήσεις εσύ τεχνικές εργασίες και μερεμέτια, τότε η ενέργεια θα εκτονωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

3ο Δεκαήμερο: Ο καημός σου αυτή την εβδομάδα θα είναι ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, που σε κάνει να αισθάνεσαι δεμένος και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από αυτά που ήθελες. Όλες οι ιδέες και οι ενέργειές σου έχουν αναβληθεί και το μόνο που σου μένει είναι να ασχοληθείς με διάφορες προσωπικές υποθέσεις του παρελθόντος σου, που δεν είναι και η καλύτερή σου, αφού με τα παλιά δε σου αρέσει να ασχολείσαι. Μπορεί να αναθεωρήσεις απόψεις για πρόσωπα και καταστάσεις, να δεις μια άλλη πτυχή που μέχρι πρότινος δεν νοιαζόσουν κι όλα αυτά να διαμορφώσουν αλλιώς τη στάση σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

1ο Δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου από την 1η του μήνα και η διάθεσή σου θα φτιάξει και θα αποκτήσεις μια στάση «όσα πάνε κι όσα έρθουν», αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και κοιτώντας στο μέλλον, που επιφυλάσσει όμορφες στιγμές. Θα έχεις και τα κρυφά σου φλερτ, αλλά και υποστήριξη στη δουλειά σου, από εκεί που δεν το περίμενες. Ωστόσο, στις 6, μια αποκάλυψη ή είδηση θα σε αιφνιδιάσει άσχημα. Επιπλέον, ένα σημαντικό ραντεβού σου μπορεί να αναβληθεί ή αν έχεις κάτι που το κρατούσες μυστικό, πολύ πιθανό να μαθευτεί και να δημιουργηθεί ντόρος. Ενδεχομένως όμως να μην αφορά σε σένα, αλλά σε πρόσωπο του στενού σου κύκλου.

2ο Δεκαήμερο: Ο Άρης στον 3ο οίκο σου φέρνει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που κάνουν την επικοινωνία σου δύσκολη. Ίσως φανείς ο «κακός» της υπόθεσης στον στενό σου κύκλο, ενώ δεν αποκλείεται και ένα μικρό ατύχημα την 1η του μήνα. Επιπλέον, πιθανές είναι οι ζημιές και οι βλάβες στο μέσο επικοινωνίας ή μεταφοράς σου, αλλά και τα μικροατυχήματα, είτε από βιασύνη είτε από αφηρημάδα, όπως επίσης και οι συχνοί τσακωμοί σου με πρόσωπα του συγγενικού σου κύκλου, αφού δεν έχεις πια την υπομονή και την ανεκτικότητα που είχες.

3ο Δεκαήμερο: Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα αυτή έχει και τις καλές στιγμές της, τόσο στα ερωτικά και τα οικονομικά σου, όσο και στα επαγγελματικά σου, όπου το περιβάλλον θα είναι πιο χαλαρό και ανέμελο, τουλάχιστον για λίγο. Από εκεί και πέρα, διάφορα σχέδια και εμπνεύσεις σου θα μπουν στο συρτάρι, αφού ο ανάδρομος δεν ευνοεί καινούργιες προσπάθειες και ξεκινήματα. Αντίθετα, πολλά μπορεί να μάθεις για πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος κι ενδεχομένως να σου αλλάξουν την εντύπωση που είχες μέχρι τώρα. Ίσως ανακαλύψεις και έναν «κρυμμένο θησαυρό», χαρτιά, έγγραφα, αντικείμενα που θα σε εκπλήξουν.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *