9 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/11

Η Αφρροδίτη στο Ζυγό κάνει τετράγωνο σήμερα με τον Δία στον Αιγόκερω, φέρνοντας αισιοδοξία, ενθουσιασμό, γαλαντομία, αφθονία, ροπή προς την καλοπέραση και τις πολυτέλειες, θετικές ειδήσεις, τύχη, ευκαιρίες και συναρπαστικούς έρωτες, ακόμα και μέσα στην πανδημία, που δημιουργούν ένα όμορφο κλίμα. Υπάρχει ωστόσο και η αρνητική πλευρά: Επιπολαιότητα, ανωριμότητα, ανευθυνότητα, χαλάρωση κάθε περιορισμού (περισσότερο ηθικού, αφού είμαστε σε καραντίνα), ροπή σε «καταχρήσεις» και τεμπελιά, μεγάλες υποσχέσεις και λόγια που δε θα τηρηθούν, απιστίες και πιθανοί χωρισμοί.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Σελήνη στον Τοξότη σε απομακρύνει από την μιζέρια των αρνητικών σκέψεων και σε καλεί να απολαύσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης κι όσο για τους περιορισμούς που υπάρχουν στην ζωή σου λόγω covid 19, θα βρεις έναν εύσχημο τρόπο για να τους παρακάμψεις. Επιπλέον μπορεί να μάθεις πολλά, τόσο ουσιώδη, όσο και… επουσιώδη! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί επ’ ωφελεία σου σε μια συνεργασία ή συμφωνία, ενώ η δημοσιοποίηση ενός θέματος σου μπορεί τελικά να λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα που είναι πρόθυμα να σου προσφέρουν βοήθειες και λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Σελήνη στον Τοξότη σου αφήνει μια αίσθηση πληρότητας, μέσα από την απόκτηση αγαθών, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα δώρο ή να κερδίσεις κάτι σε τυχερό παιχνίδι. Στον αντίποδα βέβαια, αν έχεις γίνει πιο ανασφαλής λόγω covid 19, θα γίνει θέμα με σπατάλες που γίνονται με τα… λεφτά σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει τυχερά και διευκολύνεις στα εργασιακά σου, αν μάλιστα θες να αναθέσεις σε κάποιον/α άλλον/η τα δύσκολα, οι συνθήκες σε ευνοούν. Πρόσεξε ωστόσο κάποιες καταχρήσεις ή «επιπολαιότητες» που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κόντρα στις συνέπειες της γενικότερης «κλεισούρας», η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πιο χαρούμενο/η και ευδιάθετο/η, ενώ σε φέρνει πλησιέστερα με άτομα που «σε πάνε» και μπορείς να περάσεις όμορφα και δημιουργικά μαζί τους. Ίσως βέβαια να πάρεις αψήφιστα τους περιορισμούς που υφίστανται και να επιχειρήσεις μια μεγάλη «έξοδο». Παράλληλα και το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε παροτρύνει να γευθείς την χαρά της ζωής, πρόσεξε ωστόσο αφού το κάθε τι έχει τα όριά του. Επιπλέον, συνηγορεί σε μια επωφελή επένδυση αλλά και στην διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Σελήνη στον Τοξότη συνεισφέρει σε μια «πολυχρωμία» στις δουλειές σου και παρά τις μεταβολές που θα σε «ξεβολέψουν», το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό ή έστω χωρίς αρνητικές επιπτώσεις. Πρόσεξε ωστόσο μήπως ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου με μια «ασύδοτη» διατροφή. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει χαρές στο σπίτι και την οικογένεια, ευκαιρία λοιπόν να στείλεις στον… αγύριστο το άγχος και το «σφίξιμο» που έφερε στην καρδιά σου ο covid 19. Ίσως μάλιστα να «στηθεί» ένα μικρό πάρτι στον χώρο σου, με τους όποιους περιορισμούς να γίνονται ιδιαίτερα… ελαστικοί!

ΛΕΩΝ ♌

Μέσα από το παιχνίδι και μια μάλλον ανάλαφρη εκδοχή της πραγματικότητας, η Σελήνη στον Τοξότη διώχνει τα «μαύρα σύννεφα» από την ζωή σου, ενώ μπορεί να σου δώσει μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, μπορεί να έχεις ένα κέρδος από τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα και το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε κάνει πιο εξωστρεφή και σε καλεί να συμμετάσχεις σε διάφορα δρώμενα, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά. Επιπλέον, ελλείψει σοβαρότητας, ενδέχεται να πάρεις κι εσύ «χαλαρά» ότι συμβαίνει γύρω σου, αψηφώντας περιορισμούς και «πρέπει», έλα όμως που υπάρχουν και τα… πρόστιμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Σελήνη στον Τοξότη διασαλεύει την τάξη που επικρατεί στο σπίτι και την οικογένειά σου κι αν λόγω covid 19 έχεις γίνει φοβικός/η απέναντι στις επισκέψεις ή/και τις μετακινήσεις, σίγουρα θα βρεθείς σε μια αμήχανη θέση. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο φαίνεται να γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα», ούτε να αγχώνεσαι λοιπόν, ούτε να «μουτρώνεις». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, γι’ αυτό μην είσαι «τσίπης» και κοίτα να χαρείς την ζωή σου, δίνοντας «στίγμα» και στους άλλους. Ίσως μάλιστα να σου κάνουν κι ένα δώρο ή μια διόλου ευκαταφρόνητη χάρη.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Σελήνη στον Τοξότη δίνει έναν πιο χαρούμενο τόνο στην καθημερινότητά σου μέσα από επαφές και συζητήσεις που «σπάνε» την μοναξιά του covid 19, λίγο θες όμως για να αψηφήσεις κανόνες και περιορισμούς, κινούμενος στα όρια της «νέας κανονικότητας» και της… παρανομίας! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, η τύχη σε έχει πάρει στο… κατόπι, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα, ζητώντας πολλά περισσότερα από εκείνα που δικαιούσαι! Ίσως πάλι να ευνοηθείς «σκανδαλωδώς» σε μια υπόθεση, έχεις ωστόσο και την τάση να γίνεις σπάταλος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί σε μια πιο χαλαρή οικονομική διαχείριση από πλευράς σου και η απόκτηση αγαθών είναι σίγουρα μια καλή «ψυχοθεραπεία» από την αίσθηση περιορισμού, που γίνεται ολοένα και πιο ασφυκτική. Ακόμη καλύτερη όμως είναι η χαρά που θα πάρεις προσφέροντας σε άτομα που βρίσκονται σε δεινή θέση. Παράλληλα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία να… διογκώνει το παρασκήνιο με αφορμή καταστάσεις που «κάνουν ντόρο» κι ας μην είναι σοβαρές, κινδυνεύεις να υπερβάλεις στις αντιδράσεις σου, χάνοντας το όποιο δίκιο σου. Επιπλέον, τείνεις να «εξοκείλεις» στην διατροφή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα βρεις τον τρόπο να αντιδράσεις στην «μουντίλα» του εγκλεισμού σου και να βάλεις στην άκρη έγνοιες και σκοτούρες απολαμβάνοντας τα καλά της ζωής. Σε αυτό βέβαια θα συμβάλλουν και κάποια «τυχερά» που θα σου τύχουν, ενώ σίγουρα μπορείς να εμφυσήσεις τον ενθουσιασμό σου και σε άλλους/ες που εξακολουθούν να τα βλέπουν όλα «μαύρα». Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, φαίνεται πως μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει ή να… σωθεί, ύστερα από την μεσολάβηση φίλων ή ενός προσώπου, που έχει τα μέσα για να το κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί σε παρασκηνιακές καταστάσεις που αν και… δεν είναι και τόσο σοβαρές θα προκαλέσουν μεγάλο «σούσουρο» και για αυτό φαίνεται να ευθύνονται άτομα που «κάνουν την τρίχα, τριχιά». Κι εσύ όμως μπορεί να χειριστείς «άτσαλα» θέματα υγείας και διατροφής. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σηματοδοτεί μια ευκαιρία ανάδειξης, από εκείνες όμως που «δεν σου γεμίζουν το μάτι», ενώ ούτε οι ευκολίες που εν δυνάμει σου παρέχει θα γίνουν αποδεκτές από την… αφεντιά σου, ίσα-ίσα που θα βρεις ευκαιρία να καυτηριάσεις τους «επιπόλαιους»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και γνωστούς/ες, σε μια απόπειρα να συγκροτηθεί μια χαλαρή και χαρούμενη παρέα, έστω και διαδικτυακά, στέλνοντας συνάμα ένα μήνυμα αισιοδοξίας και σε εκείνους/ες που με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία ή την ζωή τους, τους/τις έχει πάρει «η κάτω βόλτα». Παράλληλα και με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, ίσως μάλιστα η… χάρη σου να φτάσει μέχρι το εξωτερικό! Ωστόσο όλα αυτά που θα γίνουν σήμερα έχουν υψηλό ποσοστό… επιπολαιότητας, οπότε μην δένεις τίποτα «κόμπο».

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει το «μαγικό ραβδί» για να βρεθείς σε μια «όαση» χαράς και διασκέδασης και ανεξάρτητα με το αν θα γίνουν ή όχι όλα αυτά για τα οποία αισιοδοξείς, η καλή ψυχολογία σου είναι ότι πολυτιμότερο διαθέτεις σε μια περίοδο που όλα διαφαίνονται «μαύρα». Ίσως όμως και να παραβείς κάποιους περιοριστικούς όρους. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ αν θες κάτι ζήτα το και θα το έχεις. Αν τώρα ξοδευτείς και για να ικανοποιήσεις τα «καπρίτσια» κάποιου/ας ή δανειστείς χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, ε μικρό το κακό!

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *