9 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/11

Ο κύκλος του φεγγαριού κλείνει (ή ανοίγει) σήμερα με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό κι όποια πάθη και επιθυμίες παρέμεναν κλεισμένα μέσα μας, τώρα θα αναδυθούν στην επιφάνεια, ζητώντας μας επιτακτικά ικανοποίηση, καθώς αντιλαμβανόμαστε πλέον πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουμε πιστοί στα θέλω μας και να α πραγματοποιήσουμε.

Αισθανόμαστε σιγουριά και είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε ένα κεφάλαιο και να ανοίξουμε ένα καινούργιο, που θα μας φέρει πιο κοντά τόσο στους προσωπικούς, όσο και στους οικονομικούς μας στόχους, αν, μάλιστα, είναι στρατηγικά μελετημένο το σχέδιό μας, εύκολα θα επιτευχθεί, αφού ταυτόχρονα ο Ήλιος στο Σκορπιό κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω, δίνοντας τύχη, ευκαιρίες, λύσεις και ευκολίες.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα κι όσο πιο… χάλια είσαι σε αυτόν τον τομέα, τόσο περισσότερο να ελπίζεις ότι «από το πουθενά» θα πετύχεις έναν μικρό θρίαμβο. Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει τετελεσμένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως η μόνη σου επιλογή είναι το να αποχωρήσεις από μια διαδικασία στην οποία όλα είναι προαποφασισμένα ή διέπονται από παθολογική ζήλεια. Ίσως βέβαια να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου και να «πέσεις» κι εσύ ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό κάνει τα πράγματα να εξαρτώνται από άλλους/ες, από την στιγμή όμως που κάτι τέτοιο λειτουργεί προς το συμφέρον σου… όλα καλά! Μην θεωρήσεις ωστόσο ότι δεν θα προσφέρεις και κάποια ανταλλάγματα. Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα αναδεικνύει πάθη ή/και αντιζηλίες στην δουλειά αλλά και το συγγενικό σου περιβάλλον κι αν κάτι «στραβώσει», άρχισε να ψάχνεις για το ποιος/α σου… σκάρωσε την βρωμοδουλειά! Επιπλέον, καλείσαι να αποτοξινωθείς και να αναλάβεις να καθαρίσεις κάθε εστία βρωμιάς, είτε γύρω σου, είτε μέσα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά σου και από πλευράς σου πρέπει να δεις θετικά την μετάβασή σου σε μια νέα πραγματικότητα. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας θα σε βοηθήσει να πάψεις να ασχολείσαι με «χαζά». Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε φορτίζει συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να λειτουργήσεις μηδενιστικά, αν δεις ότι κάτι δεν σου «βγαίνει». Ωστόσο θα είναι χειρότερα αν επιμείνεις στα αρχικά σχέδιά σου, αφού κινδυνεύεις να πιαστείς στην «μέγγενη» ενός αυτοκαταστροφικού πάθους, είτε στα προσωπικά σου, είτε στα οικονομικά σου. Αν όμως είσαι τυχερός/η, μπορεί να κερδίσεις από απώλειες άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα στα προσωπικά σου και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, μένει ωστόσο το να «ξεκολλήσεις» από τις εμμονές σου και να «φύγεις» προς τα εμπρός, αφού εκεί βρίσκεται η ευτυχία σου. Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε φέρνει προ τετελεσμένων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενός «ξεκαθαρίσματος», τόσο στα προσωπικά σου, όσο και σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα. Αν όμως κάτι τελειώνει, κάτι άλλο ξεκινά και σε αυτό να ποντάρεις, Επιπλέον, η λίμπιντό σου… επιβάλλεται να ικανοποιηθεί!

ΛΕΩΝ ♌

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγει έναν νέο κύκλο εξελίξεων σε οικογενειακά ή/και περιουσιακά θέματα, που αναπόφευκτα θα επηρεάσουν και το συνολικό status σου. Εσύ πάντως να δεις το «ποτήρι» μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο, αφού από το μηδέν μπορείς να κάνεις «παπάδες». Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε θέλει πολύ πιο καχύποπτο/η σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σου αλλά και τις διαδικτυακές συναλλαγές σου, αφού η αθωότητα… απεργεί! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση που θα σε κάνει να σηκώσεις «μαύρες πλερέζες».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ενισχύει την φιλομάθειά σου, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, όσον αφορά όμως τις σχέσεις σου με συγγενείς ή γείτονες, απλά… δεν μπορεί πλέον να είναι ίδιες! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά και προσωπικά ζητήματα και για να μην φτάσεις σε… απόγνωση, προσπάθησε να μην τα παίξεις «όλα για όλα», αφού η υπόθεση μπορεί να είναι «στημένη» και να υποστείς μεγάλη «ήττα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι τυχερός/η μπορεί να ωφεληθείς από ζημιές ή απώλειες άλλων.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο και τα μέσα του βιοπορισμού σου, ίσως μάλιστα για να… πειστείς, να προκύψουν τετελεσμένα που θα σου αφήσουν αυτήν την μόνη λύση. Να ελπίζεις στα καλύτερα όμως, γιατί αυτά θα έρθουν! Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μηδενιστική φάση, που βέβαια είναι προοίμιο της αναγέννησής σου κι έτσι να το δεις. Ρίξε λοιπόν «μαύρη πέτρα» πίσω σου, τελειώνοντας οριστικά με τις παλιές καταστάσεις και τις παθογένειες που τις συνοδεύουν, αφού αν μείνουν υπόλοιπα θα σε «κυνηγάνε» όπου κι αν… πας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή στις εξελίξεις σε μια ημέρα που χαρακτηρίζεται από την σύγκρουση μεταξύ «καλού» και «κακού» και μένει να χαράξεις την νέα πορεία της αναγέννησής σου. Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενισχύει την καχυποψία και την ζήλεια σου, κάτι που δεν βοηθάει. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια εκμυστήρευση που θα ενεργοποιήσει τα… εκδικητικά σου ένστικτα. Επιπλέον όμως οφείλεις να επικεντρωθείς στην διατροφή και την υγεία σου, «κόβοντας μαχαίρι» κάποιες δράσεις ή συνήθειες που την επιβαρύνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί την αποκάλυψη παρασκηνιακών δράσεων, που θα σε κάνει να… κουνάς το κεφάλι σου! Μένει βέβαια και το να τσεκάρεις την υγεία σου «για τον φόβο των Ιουδαίων». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάτι δυσάρεστο στις φιλίες σου ή να θέσει τέλος σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις, ενώ αν εμπλέξεις τα προσωπικά με τα συμφέροντά σου… εσύ θα χάσεις! Επιπλέον, ένα πάθος σου μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή να τα χάσεις… όλα, οπότε μην πας γυρεύοντας και κόψε «μαχαίρι» ότι σε βλάπτει αποδεδειγμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανακινεί ζητήματα στις φιλίες σου κι όσο πιθανό είναι να ανοίξει ένας νέος και δημιουργικός κύκλος σε αυτές, άλλο τόσο είναι να γνωρίσεις κάποιον/α που έχει την «φωλιά» του… πολύ λερωμένη! Παράλληλα βέβαια το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή σου, ίσως μάλιστα να συμβεί και κάτι στην καριέρα σου, που θα σου δώσει να καταλάβεις ότι «το παιχνίδι είναι στημένο», αφού θα βγουν στην επιφάνεια διάφορες «βρωμιές» και εκδικητικές αντιζηλίες. Ωστόσο, το… σεξ είναι πάντα μια καλή απάντηση στα προβλήματά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου αναθέτει νέα καθήκοντα κι από πλευρά σου οφείλεις να αφήσεις πίσω σου τα παλιά αλλά και την όποια τάση σου να παραβλέπεις το γεγονός ότι σε αυτόν τον κόσμο κουμάντο κάνουν τα συμφέροντα, ενίοτε και τα… σκοτεινά! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα συνηγορεί σε όχι ευχάριστες ειδήσεις αλλά και κακά συναπαντήματα, ιδιαίτερα αν «πας γυρεύοντας» στο άγνωστο. Επιπλέον, «παίζει» το ενδεχόμενο να πέσεις θύμα μιας κατασκοπευτικής δράσης σε βάρος σου, αλλά ευκαιρίας δοθείσης θα μάθεις πολλά για την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια καταλυτική αναδιάρθρωση των μέσων που χρησιμοποιείς, ίσως όμως να καθοριστούν πολλά στην ζωή σου από την στάση και τις επιλογές ενός συγγενή σου ή/και την εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσής σου. Παράλληλα βέβαια με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι εύκολο να πέσεις θύμα ενός πάθους σου ή «κυκλωμάτων», πάρε την απόφαση λοιπόν να «σκοτώσεις το θηρίο», πριν σε… πεθάνει αυτό! Όσο για τα οικονομικά σου, ενδέχεται να λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα να ξέρεις ότι τίποτε δεν δίνεται δωρεάν.

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *