20 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/05

Ζώδια Σήμερα |  Τετάρτη 20 Μαΐου

Ο Ήλιος, σήμερα το απόγευμα περνά στο ζώδιο των Διδύμων, κάνοντάς μας πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Θα έχουμε πιο ανάλαφρη διάθεση, ευελιξία, πονηριά και γρηγοράδα, θα «πουλήσουμε» τον εαυτό μας καλύτερα, θα αυξήσουμε τον κύκλο γνωριμιών μας, αλλά και θα βρούμε εναλλακτικές λύσεις σε διάφορα θέματά μας.

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο και ιδιαίτερα στην δουλειά ή τα προσωπικά σου. όπου κάποιος/α που δεν υποψιάζεσαι παίζει παιχνίδια στην πλάτη σου. Επιπλέον, μπορεί να «σκάσει» ένα θέμα υγείας, που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση, αν όμως έχεις ζώα ή φυτά το… κακό ενδέχεται να ξεκινήσει από αυτά! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να πεις ένα αθώο ψέμα για να μην στενοχωρηθεί κάποιος/α, ίσως όμως και να σου αποκρύψουν την πραγματικότητα για τον ίδιο λόγο. Κατά τα άλλα βέβαια «βγάζει» τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου!

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο λαθών ή και εξαπατήσεων στον οικονομικό τομέα, ενώ αν προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί «ατυχής». Κι αν σε… τρώει το χέρι σου, είναι προτιμότερο να χαρίσεις τα λεφτά σου σε κάποιον/α! Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με «όραμα», σίγουρα όμως υπάρχουν πολλά που γίνονται και δεν λέγονται, γι’ αυτό μην «μπεις με τα μπούνια». Επιπλέον φαίνεται πως κάποιος/α σε υπονομεύει, την ίδια στιγμή που σου κάνει τα… γλυκά μάτια!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει να νοιώθεις ιδιαίτερα ευτυχής, μην αρχίσεις όμως να τρέφεις προσδοκίες και ζήσε το όνειρο του… σήμερα, κρατώντας την καλή ψυχολογία σου! Σε ζητήματα βέβαια που εμπλέκονται συμφέροντα σε κάνει να εθελοτυφλείς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσεις θύμα είτε της καλής σου καρδιάς, είτε κάποιων εκμεταλλευτών. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς ενισχύει μεν την δυναμική σου αλλά σε παραπέμπει και σε «κτυπήματα κάτω από την ζώνη», γι’ αυτό δεν είναι κακή ιδέα να αποπροσανατολίσεις τους ανταγωνιστές σου, ώστε να κτυπάνε «στον αέρα».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να… ζήσεις την νιρβάνα σου, είτε για να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, είτε για να «μιλήσεις» με τους αγγέλους σου. Όσο για τα θέματα υγείας που τυχόν σε απασχολούν, η λύση θα έρθει από βότανα και άλλα σχετικά. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να μυηθείς σε νέα πεδία γνώσης, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση, που θα σε «ξεσηκώσει», τσέκαρε όμως μήπως πρόκειται για fake news. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α συγγενής σε «παίζει» με ψέματα, το ίδιο ωστόσο μπορείς να κάνεις κι εσύ, προκειμένου να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου.

 

ΛΕΩΝ ♌

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα καλό είναι να βάλεις ένα «φίλτρο» στις φιλίες και τις κοινωνικές συναναστροφές σου, αφού σίγουρα δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις και πίσω από κάθε λογής «τσαχπινιές» κρύβονται συμφέροντα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να προσφέρεις κοινωνικό ή φιλανθρωπικό έργο. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε οικονομικές συναλλαγές που δεν υπόκεινται σε φορολογία, αν όμως δεν… ξέρεις από αυτά, πρόσεξε μήπως τελικά σου πουλήσουν «τον κούκο για αηδόνι»! Επιπλέον, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος κλοπής, ιδιαίτερα σε πολυσύχναστα μέρη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η ψυχολογία σου είναι στα πάνω της, αφού όλα δείχνουν τόσο ωραία – ανεξάρτητα με το ότι… δεν είναι. Επιπλέον, μπορείς έντεχνα να αποκρύψεις ελαττώματα ή μειονεκτήματά σου. Παράλληλα, με τον Άρη απέναντί σου να οξύνει τις αντιπαλότητες αλλά «στα μουλωχτά», θα σου παρουσιαστούν ως «εχθροί» κάποιοι που δεν έχουν καν… ιδέα για το τι συμβαίνει κι αυτό όχι τυχαία, αφού όποιος/α έχει «λερωμένη την φωλιά του/της» θα είναι κι εκείνος/η που θα αρχίσει να κατηγορεί άλλους. Ψάξε λοιπόν διεξοδικά το τι συμβαίνει και μην βιαστείς να πάρεις θέση.

 

ΖΥΓΟΣ ♎

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου, κάτι που θα φανεί έμπρακτα σε διακοσμητικές εργασίες και σε τυχόν παρουσιάσεις που θα κάνεις. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις θεάματα και ακροάματα. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει μια «αναμπουμπούλα» στην δουλειά σου, η οποία μάλλον απορρέει από μια αντιζηλία αλλά «πατάει» πάνω σε «φτιαχτά» στοιχεία. Μην βιαστείς λοιπόν να κρίνεις ή να κατακρίνεις κάποιον/α, αφού ο ένοχος/η κρύβεται… αλλού! Επιπλέον, η υγεία σου απαιτεί την προσοχή σου, ενώ τσέκαρε τροφές και ποτά για αλλοιώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου αρμόζει περισσότερο μια πράξη φιλανθρωπίας, παρά σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, που μάλλον θα πέσουν στο κενό. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας απάτης ή μπεις στην διαδικασία να κυνηγάς χίμαιρες. Μάλιστα ο Άρης στους Ιχθύς ενισχύει την πιθανότητα να επενδύσεις συναισθηματικά σε κάποιον/α που δεν το αξίζει, ενώ σε κάθε περίπτωση τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αν πάλι έχεις παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά και την καλή τους υγεία, απομακρύνοντας από κοντά τους, οτιδήποτε τοξικό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θέτει ένα ζήτημα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και όσο… ευτυχής κι αν νοιώθεις, είναι σίγουρο πως κάτι άλλο συμβαίνει στην πραγματικότητα! Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει ενδοοικογενειακές έριδες κι αν δεις ότι το πράγμα «ξεφεύγει», μην πάρεις θέση, τουλάχιστον μέχρι να διευκρινίσεις το κατά πόσον ο διαφαινόμενος «ένοχος» είναι και ο πραγματικός, αφού οι σκευωρίες είναι στο πρόγραμμα. Επιπλέον, τσέκαρε για υγρασίες και διαρροές στα υδραυλικά ή τα συστήματα ψύξης, οπλίσου με… φλιτ και περίμενε τον εχθρό!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, στο εργασιακό σου περιβάλλον τίποτα δεν είναι όπως σου παρουσιάζεται, γι’ αυτό πριν κάνεις τις κινήσεις σου, φρόντισε να αποκτήσεις μια γνώση του παρασκηνίου. Επιπλέον, οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου από μυκητιάσεις και παράσιτα. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει εντάσεις στις επαφές σου αλλά σε κάθε περίπτωση αλλού κτυπά ο «συναγερμός» κι αλλού βρίσκεται ο «εχθρός». Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου πρόσεξε τα λάδια και τα νερά, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν έγγραφα που χρειάζεσαι άμεσα ή να ακυρωθεί μια δράση σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε «μπολιάζει» με μια αίσθηση ευτυχίας, ενώ απελευθερώνει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου και σε πρώτο πλάνο όλα δείχνουν… τέλεια! Πρόσεξε όμως μήπως η υπερβολική χαλαρότητα σε κάνει τελικά να «αμαρτήσεις», ενδίδοντας σε έναν γλυκό πειρασμό! Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ, να ξέρεις όμως ότι σε κάθε οικονομική διεκδίκηση θα υπάρξουν και ανταγωνιστές που θα χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα. Πρόσεξε ακόμη μήπως σου αρπάξουν κάτι, με πρόσχημα την παροχή βοηθείας σε πάσχοντες!

 

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου κι είναι πιθανό να ηγηθείς μιας προσπάθειας, φαίνεται ωστόσο να κυνηγάς «ανεμόμυλους», γι’ αυτό καλύτερα άσε τα μεγάλα σχέδια και… ριξ’ το στο χορό! Επιπλέον οι μηχανορραφίες μπορεί να απομακρύνουν από κοντά σου ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σε στήριζε σε όλα. Κατά τα άλλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δεν προσφέρεται για μια περιουσιακή ρύθμιση εκτός κι αν πρόκειται για μια χαριστική πράξη. Μπορείς ωστόσο να διακοσμήσεις τον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενηθείς σε ένα «παλάτι»!

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *