20 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/05

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/05

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, δεν είναι η μέρα κατάλληλη για να αψηφήσετε τις συνέπειες των πράξεών σας, αφού το τίμημα δε θα είναι αμελητέο. Προσέξτε με ποιον τα βάζετε στη δουλειά και μην λειτουργείτε παρορμητικά στη σχέση ή την οικογένειά σας, καθώς κινδυνεύετε να πάθετε λάστιχο.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες κάπου στην πορεία θα χάσετε το μυαλό, θα βρείτε το συναίσθημα, θα γίνετε ασυγκράτητοι και είτε ερωτικά είτε οικονομικά, ωστόσο, φροντίστε μετά να μην κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε.

 

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και εντάσεις που ξεπερνούν ακόμη κι… εσένα! Κι επειδή συνεννόηση δεν θα υπάρξει είναι πολύ πιο «σοφό» να δράσεις μόνος/η κι εκεί που δεν υπάρχουν αντίθετα συμφέροντα. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, η διάθεσή σου να μάθεις περισσότερα για το παρελθόν, θα φ/ερει πληροφορίες και γνώσεις. Φαίνεται ωστόσο ότι κάποιος/α συγγενής προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου για να σε «τουμπάρει».

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σήμερα, καλείσαι να διαχειριστείς φοβίες και απωθημένα ή παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν. Επιπλέον, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου και να προσέξεις την διατροφή σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες στην υγεία σου. Παράλληλα ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλούν να επικεντρωθείς σε ζητήματα τροφοδοσίας ή οικονομικής διαχείρισης, ίσως μάλιστα μια υπόθεσή που «κρατάει» από παλιά να βρει πλέον τον δρόμο της. Επιπλέον είναι πιθανό να «ξεθάψεις» και κάτι που θεωρούσες χαμένο ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον κι όσο πιθανό είναι να απογοητευτείς από την εγωιστική στάση κάποιου/ας απέναντί σου, άλλο τόσο είναι να κάνεις μια νέα και ένθερμη φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μια συλλογικότητα. Παράλληλα ο Ερμής στο ζώδιό σου σε στρέφει προς την Παράδοση αλλά και σε οικογενειακές-περιουσιακές υποθέσεις ενώ με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι πιθανό να ασχοληθείς… θες δεν θες με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Κι από την μια πλευρά ενδέχεται να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις παλιές καλές στιγμές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Σελήνη στον Κριό να αλλάζει διαρκώς τα δεδομένα στην καριέρα σου αλλά και την κοινωνική σου ζωή είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αμφιταλαντεύσεις και «τριβές» με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, με πολλά πράγματα να «στραβώνουν» την τελευταία στιγμή. Παράλληλα, με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, ένα προσωπικό μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναστατωθείς, αφού αλλιώς τα νόμιζες κι αλλιώς είναι. Επιπλέον, ίσως επανεμφανιστεί ένα παλιό θέμα υγείας, με την λύση του να έρχεται από μια παραδοσιακή θεραπευτική τεχνική.

 

ΛΕΩΝ ♌

Η Σελήνη στον Κριό σε περνά από «εξετάσεις», δοκιμάζοντας το μορφωτικό σου επίπεδο ή την τεχνική σου κατάρτιση κι αν δεν ξέρεις κάτι θα το μάθεις στην πράξη. Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι της… ταλαιπωρίας ή να σου προκύψει μια αναποδιά νομικής φύσεως. Παράλληλα, ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναβιώσουν φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, κι ίσως το πιο ιδανικό για την περίσταση θα ήταν το να συμμετάσχεις σε ένα reunion, αφού εκεί θα έχεις σίγουρα και τα τυχερά σου. Εξ άλλου, συχνά η διέξοδος στα προβλήματα του «σήμερα» έρχεται από το «χθες»

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα ή παροχές, ενδέχεται όμως να σου δημιουργήσει και κάποιες έντονες επιθυμίες που θα «πρέπει» να εκπληρώσεις, με συνέπεια στο τέλος της ημέρας να βρεθείς «ταπί». Παράλληλα το σύμπαν σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, έστω κι αν χρειαστεί να «ξύσεις πληγές». Από την άλλη πλευρά όμως έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειες σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στην διάθεση σου αρκεί για να κάνεις την διαφορά. Επιπλέον, είναι πιθανό να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση.

 

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Σελήνη απέναντί σου «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και δεν θέλει πολύ για να γίνει «της κακομοίρας», με την διπλωματική παρέμβασή σου να μην αρκεί για να αντιμετωπιστεί το «κακό». Παράλληλα με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου ή να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, σε καλεί να επανεκκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, που άπτεται των περιουσιακών σου ή σχετίζεται με κάποιον/α συγγενή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να τακτοποιήσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Επιπλέον όμως ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από κάτι περαστικό αλλά… πονετικό στην υγεία σου. Παράλληλα, ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλούν να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα, διερευνώντας κάθε πτυχή του. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να επανεξετάσεις την πολιτική σου σε σχέση με μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν εξελίχθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες σου αλλά τώρα δείχνει σημάδια προόδου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ζήσεις την κάθε στιγμή σου, τα πράγματα ωστόσο δεν θα πάνε και τόσο καλά για σένα. Οπότε… κόψε κάτι από τον ενθουσιασμό σου. Μπορείς ωστόσο να αφοσιωθείς ολόψυχα σε ένα ενδιαφέρον σου. Παράλληλα, ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη απέναντί σου, τείνουν να επαναφέρουν στο προσκήνιο πρόσωπα και θέματα του παρελθόντος, δίνοντας σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν. Ίσως μάλιστα να δεχθείς έκτακτες επισκέψεις ή να μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο. Επιπλέον, καλείσαι να «πατήσεις πόδι» σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα. ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλούν να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό ή εξοπλισμό αλλά και να επιχειρήσεις την επανασύνδεσή σου με μια παλιά πελατεία. Επιπλέον θα νοιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις βοήθεια σε πάσχοντες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Σελήνη στον Κριό τείνει να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με αφορμή απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά σίγουρα θα αντιμετωπίσεις δυσχέρειες, οπότε… μείνε μέσα και διάβασε! Παράλληλα, με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης, που σε κάνει επιρρεπή σε παραχωρήσεις παντός είδους. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αποκτάς «δικαίωμα» σε μια δημιουργική αναμόχλευση του παρελθόντος, ενώ μπορεί να αναβιώσουν παρέες και ενδιαφέροντα μιας άλλης εποχής.

 

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με την Σελήνη στον Κριό καλό είναι να ελέγξεις την καταναλωτική σου συμπεριφορά, ώστε να μην κάνεις περιττές αγορές, αφού σίγουρα θα προκύψουν ανάγκες και έξοδα που δεν μπορούν να περιμένουν. Παράλληλα, με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενδέχεται μάλιστα να ανακαλύψεις και κάτι πολύτιμο στον χώρο σου ή να μάθεις πολλά από διηγήσεις, παλιές φωτογραφίες κλπ. Επιπλέον, θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τα «πως» και τα «γιατί» μιας παλιάς υπόθεσής σου.

 

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *