8 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 07/06

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 7 Ιουνίου

Σήμερα, η Σελήνη στον Αιγόκερω έρχεται να ρίξει κάπως τους τόνους, να μας κάνει πιο ρεαλιστές και συγκρατημένους και ταυτόχρονα να μας “υποχρεώσει” να σεβαστούμε τους κανόνες και τα όρια.

Αιγόκεροι είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και από σας εξαρτάται η εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων. Δείξτε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό, αλλά να παραμείνετε δίκαιοι.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί αναλαμβάνετε υποχρεώσεις, εκτελείτε καθήκοντα, κάνετε δουλειές και τα βάζετε με την τύχη σας που τίποτα δεν πάει όπως υπολογίζατε, αυτή φταίει όμως ή το κεφάλι σας;

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, μην ξανοίγεστε και πολύ ούτε οικονομικά, ούτε ερωτικά. Απαιτείται σωστή διαχείριση και στα δύο για να είστε τελικά κερδισμένοι.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς λεπτομερώς με ζητήματα σχετικά με την καριέρα σου, ίσως μάλιστα να αναλάβεις διοικητικά καθήκοντα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους προοιωνίζει μια ευχάριστη καθημερινότητα, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα ή μια έμπνευσή σου να «πιάσει τόπο». Ακόμη η ημέρα προδιαθέτει σε ταξίδια, ποικίλες επαφές αλλά και σε αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Κατά τα άλλα όμως, ο Άρης στους Ιχθύς εξακολουθεί να σου βάζει «τρικλοποδιές», μέσα από αυθαιρεσίες και παρεμβάσεις ατόμων που θέλουν να γίνει το δικό τους.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να φτιάξεις «τα χαρτιά σου» για μια υπόθεση, ίσως όμως και να επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, με αφορμή μια «κόντρα» με φίλους/ες. Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και σου… ανοίγει την όρεξη για επιπλέον αγορές, ωστόσο μην βιαστείς, αφού αυτό που θέλεις μπορεί τελικά να σου χαριστεί από κάποιον/α άλλον/η Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις σπατάλες που στοχεύουν στον εντυπωσιασμό των άλλων, μέσα από «επώνυμα» προϊόντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα για σένα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου. Επιπλέον, στην παρούσα φάση οι άλλοι δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, αν λοιπόν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, αποδέξου την χωρίς δεύτερη κουβέντα! Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης αλλά αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται… βαρετό, απευθύνσου σε άτομα που έχουν «άκρες» και μπορούν να σε βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να αξιοποιήσεις μια συνεργασία, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου γρήγορα και σωστά, μην χρονοτριβείς λοιπόν με απρόθυμα ή ανεύθυνα άτομα. Σε αυτό συνηγορεί και ο Άρης στους Ιχθύς, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι ειδικού σκοπού. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα βρεις χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση είτε κοντά στην φύση, είτε στο δικό σου… μυστικό μέρος! Επιπλέον, μπορεί να μάθεις «πικάντικα» παραλειπόμενα για τις ζωές των άλλων, ενδέχεται ωστόσο να αποκαλυφθεί και κάποιο δικό σου μυστικό.

ΛΕΩΝ ♌

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να σε «ζαλίζει» με καθήκοντα και υποχρεώσεις, δεν έχεις παρά να οργανωθείς καλύτερα, αφού δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Και υπάρχει… σοβαρός λόγος να κερδίσεις χρόνο, αφού η Αφροδίτη στους Διδύμους διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στην ζωή σου και ιδιαίτερα στα προσωπικά σου, όπου τουλάχιστον θα περάσεις όμορφα με καλή παρέα και άφθονο γέλιο. Επιπλέον, κάποιος/α από την παρέα σου θα τραβήξει την προσοχή σου, είτε με την συμπεριφορά, είτε με τα κατορθώματά του, καλό είναι όμως να μην καταξοδευτείς για να κάνεις θετική εντύπωση…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις έναν από τους βασικούς σου στόχους, ίσως μάλιστα να λάβεις και την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, γι’ αυτό αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μην διστάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω «απαιτεί» περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εξαντλήσεις την κριτική σου σε όποιον/α… τεμπελιάζει ή δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου! Αντίθετα, παρ’ τον/την «με το καλό» κι όλα θα γίνουν όπως τα θες.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια αυξημένη κινητικότητα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις ή να μεταβείς εσύ κάπου αλλού. Στο δεύτερο ενδεχόμενο συνηγορεί και η Αφροδίτη στους Διδύμους και δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν για ταξίδια κι εκδρομές. Επιπλέον, πέρα από τις ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβεις, θα δικτυωθείς με τα «σωστά» άτομα. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς εξακολουθεί να σε «ταλαιπωρεί» με εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά κάνε κι εσύ μια «παληκαριά» για να ξεμπερδεύεις άμεσα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φερθείς υπεύθυνα και να τηρήσεις τα δέοντα, προκειμένου να έχουν αίσια κατάληξη οι υποθέσεις σου. Επιπλέον, σε παρακινεί για να… εξέλθεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει παροχές και μια εκπλήρωση επιθυμιών, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη, καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα. Οι εύκολες λύσεις είναι αυτές που προηγούνται κι από εκεί και ύστερα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου, αποφεύγοντας τις αχρείαστες σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Αφροδίτη απέναντί σου πιστοποιεί ότι βρίσκεσαι σε μια φάση… καλοπέρασης και προσωπικής απελευθέρωσης κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν έχεις παρά να προβάλλεις τον εαυτό σου και το έργο σου, βγάζοντας το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να διεκδικήσεις και να λάβεις βοήθειες από την οικογένειά σου αλλά και να επωφεληθείς από την παρουσία σου σε μια γιορτή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω θέτει επί τάπητος ένα ζήτημα οικονομικής διαχείρισης, με σένα να βγαίνεις τελικά κερδισμένος/η, αφού θα γίνει αυτό που θες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «άψογο/η» τόσο οργανωτικά, όσο και εμφανισιακά, ώστε να πάρεις «άριστα» σε οτιδήποτε οργανώσεις, να θυμάσαι ωστόσο ότι με τον Άρη στους Ιχθύς δεν θα λείψουν και κάποιες… εκνευριστικές παρεμβάσεις ατόμων του περιβάλλοντός σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν δεν έχεις δουλειά, θα… βρεις, ίσως όμως απλά να απαλλαγείς από ευθύνες και να ξεκουραστείς η να διασκεδάσεις. Επιπλέον, σε θέματα υγείας, θα έχεις τις επιθυμητές λύσεις, από την άλλη πλευρά όμως η ημέρα δεν συστήνεται για δίαιτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε παραπέμπει σε… γλέντια και χαρές, ενώ μπορεί να γνωρίσεις και άτομα που έχουν τα μέσα να σε διευκολύνουν σε πολλές από τις υποθέσεις σου και το μόνο «μεμπτό» σε όλα αυτά είναι το ενδεχόμενο να χάσεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και να μείνεις «πανί με πανί»! Από την άλλη, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει εργασίες και υποχρεώσεις που δεν μπορούν να περιμένουν, οφείλεις λοιπόν να μοιράσεις τον χρόνο σου μεταξύ διασκέδασης και καθηκόντων. Κι αν βέβαια νιώσεις πως σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου, πάρε μια… ξαπλώστρα κι άραξε!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να δράσεις «εδώ και τώρα» και ανεξάρτητα από τις όποιες «αψιμαχίες», το αποτέλεσμα των ενεργειών σου θα αποβεί τελικά υπέρ σου, αφού η Αφροδίτη στους Διδύμους στηρίζει τις πιο σημαντικές από τις επιδιώξεις σου και σου δίνει ευκαιρίες ανάδειξης σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, ίσως μάλιστα να «λάμψεις» με την παρουσία σου σε μια γιορτή. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα, από τα οποία μπορείς να αποκομίσεις πολλαπλά οφέλη, από την άλλη πλευρά ωστόσο ενδέχεται να διαταραχθεί μια φιλική σου σχέση.

 

Διαβάσατε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σας, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *