9 Μαΐου 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14/06-20/06: Όλα στη φόρα!

Περίεργη εβδομάδα θα είναι αυτή, με τον Άρη στους Ιχθύς να παίρνει τα πάνω του, τόσο με την όψη του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18, όσο και με τον Δία στο ίδιο ζώδιο στις 20, προκαλώντας αρκετές εξελίξεις σε όλα σχεδόν τα ζώδια του γ’ δεκαημέρου, θετικές ή αρνητικές, από αποκαλύψεις και μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια.

Επιπλέον στις 17, έχουμε τον Ερμή στον Καρκίνο σε στάση και στις 19 να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, που θα κρατήσει μέχρι και 13/7, βάζοντας εμπόδια και καθυστερήσεις σε προσωπικά, επαγγελματικά, γραφειοκρατικά, ζητήματα σπουδών αλλά και σε δουλειές σε όλα τα ζώδια του β’ δεκαημέρου.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη συνεχίζει επίσης να είναι ανάδρομη και να επηρεάζει αυτούς του α’ δεκαημέρου, οπότε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, το κάθε ζώδιο θα είναι μέσα στο χορό!

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά πώς θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ ♈

Με σένα πρωταγωνιστή ξεκινά η εβδομάδα και μάλιστα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις ένα σωρό πράγματα για τον εαυτό σου, εκτός από το να περάσεις καλά. Στις 16 οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, ενώ αν χρειαστεί να κάνεις κάποιο τολμηρό βήμα, θα πρέπει να το ξανασκεφτείς για να μη ρισκάρεις όσα έχεις. Στις 19, κάποια ασυνεννοησία μπορεί να είναι η αιτία που θα σου χαλάσει το πρόγραμμα και δε θα κάνεις όσα είχες σχεδιάσει, κάτι που όμως θα είναι συχνό φαινόμενο αυτές τις μέρες.

2ο Δεκαήμερο: Το πιο σημαντικό για σένα είναι ότι στις 19 ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και πρόκειται να σου επανεμφανίσει στο προσκήνιο θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού, που θα ταλαιπωρήσουν. Αν, δε, είχες κάνει πλάνα για διάφορες εργασίες ή αγορές, καλό θα ήταν να τα αναβάλλεις μέχρι και τις 13 του άλλου μήνα, αλλά αν είχες ξεκινήσει κάτι και το είχες σταματήσει, τώρα θα καταφέρεις να το τελειώσεις. Από την άλλη, επίσης θα έχεις τη δυνατότητα να λύσεις παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα ή να ξεδιαλύνεις διάφορα θολά τοπία στις σχέσεις σας.

3ο Δεκαήμερο: Τόσο στις 18 όσο και στις 20 του μήνα θα χρειαστεί να προσέχεις αρκετά στα επαγγελματικά σου και να μη δίνεις πάτημα σε κανέναν με τη συμπεριφορά σου. Δεν αποκλείεται να βγουν και διάφορα στη φόρα, που έγιναν υπό άκρα μυστικότητα που είτε θα ανακαλύψεις εσύ από σπόντα είτε θα σου ανακοινωθούν και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Επιπλέον, αν έχεις αντιπαλότητα με κάποιον/α ή διαφορές και σου επιτεθεί, θα ήταν σοφό από τη μεριά σου να μην ανταπαντήσεις αμέσως, γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεις και τον μπελά σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

1ο Δεκαήμερο: Μια συναισθηματική διέγερση θα τη νιώσεις την πρώτη μέρα της εβδομάδας, ενώ και μια αναμπουμπούλα στη δουλειά ή το σπίτι σου θα σου δημιουργήσει άγχος και νεύρα. Στις 16, πάλι, θα σου χαλάσει η διάθεση από μια κατάσταση στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να την ακούσεις από κάποιο ανώτερό σου ή να αναγκαστείς να πάρεις ένα καθήκον που δε θέλεις, αλλά πού να βρεις το δίκιο σου. Γενικά πάντως ψύχραιμος δε θα είσαι και η εναλλαγή των συναισθημάτων σου θα είναι απότομη, ιδίως αν περιμένεις να γίνουν πράγματα και στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου που καθυστερούν.

2ο Δεκαήμερο: Στις 17/3 θα παρουσιαστεί ένα οικογενειακό ζήτημα, όπου θα πρέπει να δείξεις την πυγμή σου και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, ενώ στις 20/3 θα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις μια εκκρεμότητα που αφορά σε γραφειοκρατική σου υπόθεση ή να κάνεις μια κουβέντα που ήθελες με άτομο του συγγενικού σου περιβάλλοντος ή σχετικό με μια δουλειά που σε ενδιαφέρει. Οτιδήποτε άλλο έχεις στο νου σου, τύπου μια καινούργια αγορά ή επαφή, καλύτερα να το ξεχάσεις. Είπαμε και το ξαναλέμε, μόνο με ό,τι έχει μείνει στη μέση, ασχολούμαστε.

3ο Δεκαήμερο: Στις 18 μια πληροφορία που θα φτάσει στα αφτιά σου ή μια γνωριμία που θα κάνεις θα είναι αρκετά χρήσιμη. Από την άλλη, ίσως καταφέρεις να τελειώσεις με μια γραφειοκρατική σου υπόθεση ή να βγει μια απόφαση που θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Στις 20 η ενέργειά σου θα περισσεύει, εσύ θα είναι πιο επικοινωνιακός και πρόθυμος να συναναστραφείς με περισσότερο κόσμο ή θα έχεις τη διάθεση να κυκλοφορήσεις για να ξεσκάσεις. Ίσως συναντηθείς με την παρέα σου ή κανονίσεις μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα που θα ευχαριστηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

1ο Δεκαήμερο: Ανεβασμένη διάθεση θα έχεις στις 14, ίσως μάλιστα επισκεφτείς κάποιο φιλικό σπίτι ή συναντηθείς με πρόσωπο που είχες καιρό να δεις. Στις 16 θα έχεις τις κλειστές σου και θα αναλωθείς με δουλειές είτε του σπιτιού είτε άλλες που πρέπει να γίνουν. Από την άλλη, στις 19 θα νιώσεις εγκλωβισμένος στο πριν και το μετά, ίσως μάλιστα φταίει γι’ αυτό ένα άτομο που δε λες να ξεχάσεις. Αν σε τρώει όμως τόσο και κάνεις διάφορα σενάρια στο μυαλό σου, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις μια προσέγγιση. Πιθανόν να έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε μέχρι τώρα.

2ο Δεκαήμερο: Εσύ αυτή την εβδομάδα θα ηρεμήσεις κάπως και το μόνο που δείχνει να σε απασχολεί είναι κυρίως οικονομικά θέματα και πώς μπορείς να τα διαχειριστείς καλύτερα και να αποκομίσεις τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη. Επιπλέον, αν είσαι μόνος, πιθανόν να αισθάνεσαι ότι η ερωτική σου ζωή χρειάζεται μια τονωτική ένεση. Εν τούτοις, από τις 19 του μήνα και μετά, τα πράγματα δείχνουν να βαλτώνουν, δε θα υπάρχει καμία καινούργια εξέλιξη στους δυο αυτούς τομείς. Αντίθετα, θα ασχολείσαι αποκλειστικά με παλιές υποθέσεις που θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο.

3ο Δεκαήμερο: Δεν αποκλείεται γύρω στις 18 να εκνευριστείς με κάτι ή κάποιο πρόσωπο σχετικό με τη δουλειά σου, ενώ είναι πιθανό να αναβιώσει και μια παλιά έχθρα, με αφορμή βέβαια. Ίσως μάθεις ότι κάτι έχει παιχτεί ή ειπωθεί πίσω από την πλάτη σου ή διαπιστώσεις ότι κάποιος/α πάει να στη φέρει ύπουλα. Ενδεχομένως να βγουν κι άλλα στη φόρα στις 20 που δε θα ξέρεις πώς είναι πιο σωστό να αντιδράσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια εξέλιξη να έχει αντίκτυπο και στην τσέπη σου. Αν ζητήσεις στήριξη από ισχυρό άτομο είναι πιθανό να μην την πάρεις, άσχετα με το τι θα σου υποσχεθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

1ο Δεκαήμερο: Ένα άγχος για τα επαγγελματικά σου θα το έχεις στις 14, αλλά μάλλον δεν συντρέχει κανείς λόγος να ανησυχείς. Στις 16, μπορεί να είσαι όλη μέρα με το χέρι στην τσέπη για να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις σου ενώ δεν αποκλείεται και να βοηθήσεις οικονομικά ένα φιλικό ή αγαπημένο σου πρόσωπο ή να του κάνεις μια διευκόλυνση για μια δυο μέρες. Αν περιμένεις κάποια εξέλιξη στη δουλειά ή σε προσωπική σου υπόθεση ή είχες στα σκαριά κάτι, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και αυτή την εβδομάδα, αφού δεν πρόκειται να γίνει κάτι.

2ο Δεκαήμερο: Θα πονοκεφαλιάσεις αυτή την εβδομάδα, αφού δε σου φτάνουν τα διάφορα ανοιχτά μέτωπα που έχεις να αντιμετωπίσεις, θα έχεις και παλιά ζητήματα που θα επανεμφανιστούν καθώς ο Ερμής, στο ζώδιό σου, στις 19 γυρνά ανάδρομος, οπότε οι επιδιώξεις σου, κυρίως οι προσωπικές, μπαίνουν στον πάγο. Αντί να ασχοληθείς με θέματα του παρόντος, το παρελθόν θα είναι αυτό που θα σε κρατά απασχολημένο, αλλά θα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις οριστικά κάποια κεφάλαια, που έμεναν καιρό ανοιχτά.

3ο Δεκαήμερο: Σε έντονους ρυθμούς ξεκινά η εβδομάδα σου, μάλιστα, στις 18 μια αντιπαράθεση με το ταίρι σου ή πρόσωπο που συνεργάζεσαι θα είναι αφορμή για να σκεφτείς σοβαρά για το αν πρέπει να συνεχίσεις την κοινή σας πορεία. Μάλιστα μπορεί να πικραθείς από κάτι που θα μάθεις ή θα σου πουν σχετικό με αυτούς και να είναι το έναυσμα για να αρχίσεις την αντίστροφη μέτρηση. Στις 20, ίσως κόψεις παρτίδες και με ένα άτομο που σου είχε τάξει λαγούς με πετραχήλια αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε.

ΛΕΩΝ ♌

1ο Δεκαήμερο: Στις 14 θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου, τόσο με την λαμπερή σου παρουσία, όσο και με το κέφι και το μπρίο σου. Στο επικοινωνιακό κομμάτι θα δίνεις ρεσιτάλ, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλασάρεις ό,τι θέλεις. Στις 16, ωστόσο, θα εμφανιστεί πάλι ένα ζήτημα σχετικό με τον/ην σύντροφό σου, που θα σε στενοχωρήσει, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και προβλήματα με τα επαγγελματικά σου. Στις 19, μπορεί να κανονίσεις μια συνάντηση με φίλο/η σου που είχατε καιρό να τα πείτε από κοντά.

2ο Δεκαήμερο: Αν είχες ξεχάσει ή αφήσει δουλειές στη μέση, τώρα θα αναγκαστείς να τις ολοκληρώσεις, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, κάτι που σημαίνει ότι, σου αρέσει-δε σου αρέσει, θα αναλώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου εκεί. Πιθανό και να ανακύψει θέμα από το πρόσφατο παρελθόν σου, όπως επίσης να «επιστρέψουν» σκέψεις, σχέδια και συναισθήματα που είχες θάψει ή να μαθαίνεις κατά καιρούς διάφορα, που συνέβησαν και δεν είχες πάρει είδηση, έτσι ώστε στο τέλος να αποκαλυφθεί και ο πραγματικός ρόλος κάποιου προσώπου.

3ο Δεκαήμερο: Καροτσάκι θα σε πάει αυτή η εβδομάδα, που από την αρχή της θα έχει εντάσεις, επιθέσεις, ακόμα και χάσιμο χρημάτων. Στις 18 μάλιστα, έναν καβγά στη δουλειά σου δεν θα τον γλιτώσεις, αφού μπορεί να κατηγορηθείς άδικα. Καλό είναι όμως να προσέξεις πολύ το πώς θα αντιδράσεις και να πεις αργότερα την τελευταία σου λέξη. Στις 20 θα έρθει η δική σου σειρά για να «μιλήσεις» και να αποκαταστήσεις την αλήθεια, με στοιχεία και όχι λόγια, έτσι ώστε να μην αφήσεις κανένα περιθώρια αμφιβολίας και να ξανακερδίσεις τις χαμένες εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

1ο Δεκαήμερο: Στις 14 το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί σε οικονομικά και ερωτικοσεξουαλικά θέματα. Δεν αποκλείεται να κολλήσεις στο πώς θα βγάλεις παραπάνω χρήματα, προκειμένου να καλύψεις τις ανάγκες σου, αλλά να σου μείνουν κιόλας. Ίσως ξεκινήσεις έναν διακανονισμό ή σε πιάσει μια φούρια να τακτοποιήσεις σχετικές υποχρεώσεις σου. Στις 16, μπορεί να έχεις μια άτυχη στιγμή στη δουλειά σου ή να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση από το τίποτα με συνάδελφο ή υπάλληλό σου. Τα νεύρα σου πάντως δε θα είναι καλά, αφού πολλά επαγγελματικά δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί και σε κρατάνε πίσω.

2ο Δεκαήμερο: Της ταλαιπωρίας θα είναι αυτή η εβδομάδα, αφού, εκτός των προβλημάτων συνεννόησης με κάποια πρόσωπα του περίγυρού σου, θα επανεμφανιστεί στις 19 του μήνα, με τον Ερμή πλέον ανάδρομο κι ένα παλιότερο ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με ένα φίλο ή φίλη σου, δίνοντάς σου την δυνατότητα όμως να το λύσεις. Από την άλλη μπορεί να ξανασυναντηθείς με κάποια άτομα από το παρελθόν σου, να ξεκινήσεις και πάλι ένα ενδιαφέρον ή να ξανανοίξεις επαφές με κάποιον/α για επαγγελματικούς λόγους.

3ο Δεκαήμερο: Μια μουρμούρα με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου στις 18 μπορεί να καταλήξει σε μούτρα ή έντονη διαφωνία, με αιτία κάτι που έγινε ή δεν έγινε. Η κατάσταση, ωστόσο, δε θα ξεκαθαρίσει και η ένταση θα μεγαλώσει, ιδίως αν και στο πρόσφατο παρελθόν είχε παιχτεί ανάλογο σκηνικό. Στις 20 η κρίση μπορεί να βαθύνει, αφού θα βγουν διάφορα στη φόρα, από δική σου επιμονή να μάθεις την αλήθεια και εκεί δεν αποκλείεται να βγεις και φταίχτης για την καχυποψία σου ή γιατί δεν έχεις στοιχεία που να αποδεικνύουν το οτιδήποτε και θα κάνεις πίσω.

ΖΥΓΟΣ ♎

1ο Δεκαήμερο: Η προσοχή σου θα είσαι στις σχέσεις σου, στις 14, του μήνα, μάλιστα μπορεί να υπάρξει μια ένταση με το ταίρι σου ή έναν συνάδελφό σου, που όμως θα είναι προσωρινή. Στις 16, κάποια ερωτική ή οικονομική σου υπόθεση δε θα έχει την έκβαση που περίμενες και θα απογοητευτείς, ενώ δεν αποκλείεται να δώσεις και χρήματα που δεν υπολόγιζες. Επιπλέον, όλη την εβδομάδα, ό,τι κανονίζεις, μάλλον δε θα σου κάθεται ή μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να κάνεις δυο και τρεις φορές «δρομολόγιο» και άλλες τόσες κουβέντες προκειμένου να διευθετηθεί ένα ζήτημα.

2ο Δεκαήμερο: Δεν αναμένεται κάτι συναρπαστικό αυτή την εβδομάδα, ούτε όμως και κάτι που θα μπορούσε να σε ανησυχήσει. Το πρόγραμμα στη δουλειά σου θα είναι φορτωμένο και ίσως να πιεστείς λίγο όσον αφορά στους χρόνους, αλλά μέχρι εκεί. Το σημαντικό για σένα είναι ότι στις 19 του μήνα ο Ερμής γυρνά ανάδρομος, επηρεάζοντας τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα κι εκκρεμότητες του παρελθόντος που είτε δεν είχες προλάβει ή απλά αρνιόσουν να ασχοληθείς μαζί τους επειδή δε σου άρεσαν και προσπαθούσες να τα αποφύγεις.

3ο Δεκαήμερο: Στις 18 μπορεί να σου στοιχίσει αρκετά μια ζημιά, ένα θέμα σε σχέση με κληρονομιά ή ακίνητο ή να έρθεις στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ή της απελπισίας με ένα ζήτημα που θα προκύψει με την οικογένειά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μάθεις ή να γίνει κάτι που θα σε πικράνει. Από την άλλη, στις 20 ίσως πάρεις την απόφαση, αν και το οικονομικό σου το επιτρέπει, να αλλάξεις συθέμελα τον χώρο σου ή να κάνεις ένα βήμα προς την απεμπλοκή σου από διάφορα ζητήματα και ευθύνες, που έχεις αναλάβει, όμως θα προκαλέσεις σοβαρότατες αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

1ο Δεκαήμερο: Ένα θέμα της δουλειάς σου, αλλά και κάποια δικά σου στις 14 θα επιβαρύνουν την ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ υπάρχει πιθανότητα να έχεις και μια ενόχληση στην υγεία σου, όμως δε θα είναι περαστική. Από την άλλη, στις 16, θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος και μπορεί να πάρεις σοβαρότερα ένα περιστατικό με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου απ’ όσο θα έπρεπε. Δεν αποκλείεται να έχεις και μια σύγκρουση από το πουθενά με πρόσωπο της οικογένειάς σου, που τώρα τελευταία σε έχει φέρει στα όριά σου.

2ο Δεκαήμερο: Σαφώς πιο ήρεμος θα είσαι αυτήν την εβδομάδα που θα κληθείς να διαχειριστείς διάφορα θέματα ακόμα και να προσπαθήσεις να λύσεις μια παρεξήγηση με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, αφού είσαι πρόθυμος να ακούσεις τη δική τους πλευρά. Αυτό που θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά είναι ο ανάδρομος Ερμής που από 19/6 θα γυρίσει ανάδρομος, φρενάροντας υποθέσεις σου, νομικής, σπουδών ή μετακινήσεων. Και επικοινωνιακά όμως δε θα τα πας καλά, αφού θα υπάρξουν διάφορες παρεξηγήσεις. Από την άλλη, ίσως συναντήσεις άτομα που είχες να δεις καιρό.

3ο Δεκαήμερο: Ο Άρης σε βοηθά αυτή την εβδομάδα να κάνεις μια «οργανωμένη επίθεση» για να καταφέρεις έναν στόχο σου. Μάλιστα, θα μάθεις πολλά και διάφορα που θα σε οπλίσουν με δύναμη και σιγουριά. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια επαγγελματική πρόταση που θα σου φανεί ενδιαφέρουσα όσον αφορά στις προοπτικές ανάπτυξης ή τις απολαβές που θα έχεις. Επιπλέον, μέσω ανθρώπου του περιβάλλοντός σου μπορεί να κάνεις μια αρκετά καλή γνωριμία ή να βρεις λύση σε μια υπόθεσή σου που σε απασχόλησε.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

1ο Δεκαήμερο: Στις 14, σου δίνεται η δυνατότητα να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα να έχεις και επιτυχία. Άλλωστε θα νιώσεις πιο σίγουρος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κάτι που είχε καιρό να σου συμβεί. Στις 16, ένα θέμα της δουλειάς σου θα σου σπάσει τα νεύρα ίσως μάλιστα λογοφέρεις και εξ αιτίας του με άτομο του περιβάλλοντός σου. Από την άλλη, όλη την εβδομάδα, θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις θέματα των σχέσεών σου, καινούργια που έχουν δημιουργηθεί, αλλά κυρίως παλιά, που δεν έχουν λυθεί, με πρωτοβουλία όμως της άλλης πλευράς.

2ο Δεκαήμερο: Θα έχεις την ησυχία σου αυτή την εβδομάδα κι αυτό θα σε ανακουφίσει, αφού θα ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό, ενώ τα πνεύματα στη δουλειά σου, αλλά και στη σχέση σου θα ηρεμήσουν. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, επειδή θα σε πιάσει μια ξαφνική ανησυχία, θα προσπαθήσεις να κρατήσεις τον έλεγχο και να μην ξοδέψεις χρήματα για άλλα πράγματα, εκτός από τα αναγκαία. Ωστόσο, με το που θα γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος στις 19 θα σου σκάσουν διάφορα, που αφορούν σε παλιές σου αμαρτίες και έρωτες ή σε υποχρεώσεις σου προς τρίτους και θα αρχίσεις να ανεβάζεις στροφές.

3ο Δεκαήμερο: Στις 18 θα σκάσεις από κάποιο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στη στο σπίτι σου. Δεν αποκλείεται να γίνει μια ζημιά που θα σε στενοχωρήσει ή να χρειαστεί να κάνεις μια αγορά που δεν υπολόγιζες. Από την άλλη και οι σχέσεις σου με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα δε θα είναι κι η καλύτερη, ενώ πολύ πιθανό η αιτία να είναι τα χρήματα που είτε δε φτάνουν για να καλυφθούν κάποιες υποχρεώσεις είτε δε γίνεται σωστή διαχείριση και πάνε αλλού κι όχι εκεί που πρέπει. Ένας μεγάλος καβγάς μπορεί να ξεσπάσει στις 20 του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

1ο Δεκαήμερο: Όλος ο εκνευρισμός και η ένταση που είχες μέσα σου θα ξεσπάσει στις 14, με αποτέλεσμα να λογοφέρεις με άτομο από την οικογένειά σου. Πιθανόν, επίσης, να κάνεις επιδιορθώσεις, ξεσκαρτάρισμα και πέταγμα παλιών ή αχρείαστων πραγμάτων του σπιτιού σου. Στις 16, ένα ερωτικό ή οικονομικό θέμα θα σε απασχολήσει αρκετά, ενώ δεν αποκλείεται να καταλάβεις ότι το να επιμένεις σε κάτι είναι μάταιο. Από την άλλη, όλη την εβδομάδα η καθημερινότητά σου θα είναι κάπως κουραστική γιατί θα αναβάλλονται ή θα μετατίθενται για αργότερα αρκετές υποθέσεις σου.

2ο Δεκαήμερο: Δε θα αφήσει παραπονεμένο αυτή η εβδομάδα, αφού είναι πιθανό να βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου έστω και προσωρινά, να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου ή να σου έρθουν κάποια χρήματα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις έκτακτες πληρωμές. Η έλξη σου στο αντίθετο φύλο, επίσης, θεωρείται δεδομένη, οπότε τα τυχερά δε θα λείψουν. Ωστόσο, από τις 19, ό,τι πρόλαβες να κάνεις, έκανες, αφού ο ανάδρομος Ερμής θα αρχίσει να σου βάζει εμπόδια και να δημιουργεί προβλήματα σε όλες στις σχέσεις σου, ενώ θα φέρνει στην επιφάνεια παλιά θέματα που έμειναν άλυτα.

3ο Δεκαήμερο: Αρκετά δραστήρια θα είναι αυτή η εβδομάδα για σένα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τόσο στις 18, όσο και στις 20, όλα φαίνεται να δουλεύουν για σένα κι αν εκμεταλλευτείς σωστά τις καταστάσεις και κινηθείς πονηρά και ευέλικτα, θα αποδείξεις σε όλους και πόσο αξίζεις και γιατί δεν πρέπει να τα βάζουν μαζί σου. Σίγουρα πάντως δεν πρόκειται να χαριστείς σε κανέναν, ενώ είναι πιθανό σε μια κόντρα να βγεις νικητής. Πιθανό είναι και να βάλεις στη θέση του ένα συγγενή σου ή γείτονα, που έχεις ξεφύγει από τα όριά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

1ο Δεκαήμερο: Πότε έτσι, πότε αλλιώς θα είναι τα πράγματα, αυτή την εβδομάδα για σένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξουν απότομα σκαμπανεβάσματα. Το σίγουρο είναι ότι η καθημερινότητά σου θα αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, ενώ θα έχεις και τη διάθεση να τελειώνεις με κάποιες δουλειές και να ξενοιάσεις. Στις 16, θα σπαστείς αρκετά με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου , το οποίο θα νιώσεις ότι σε πιέζει και οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες. Δεν αποκλείεται και μια ζημιά στο σπίτι. Στις 19, μπορεί να ξαναβρεθείς με φίλο από τα παλιά ή πρώην σου.

2ο Δεκαήμερο: Εσύ μπορεί να βιάζεσαι να προχωρήσεις, όχι όμως και ο Ερμής, που όπως φαίνεται, μειώνει την ταχύτητά του, ώστε στις 19 του μήνα να γυρίσει ανάδρομος. Λογικό είναι να σε επηρεάσει, όχι μόνο στο επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά και σε εργασιακά ζητήματα, φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που παρέμειναν άλυτα, που τώρα πρέπει να κλείσεις. Ένα από αυτά μπορεί να σχετίζεται και με την υγεία σου. Μια φωτεινή παρένθεση θα είναι στις 20, που θα το ρίξεις στο σορολόπ και ίσως, αν είσαι μόνος/η, έχεις και τα τυχερά σου.

3ο Δεκαήμερο: Στις 18 του μήνα ενδεχομένως να μάθεις κάτι που σχετίζεται με τη δουλειά σου που θα σε κάνει να σκεφτείς τις από δω και πέρα κινήσεις σου. Δεν αποκλείεται και μια ζημιά στον εξοπλισμό σου που θα σου στοιχίσει. Επιπλέον, είναι πιθανοί ανταγωνισμοί, αντιπαλότητες και οικονομικές διεκδικήσεις, που όπως όλα δείχνουν όμως, εσύ φαίνεται να γελάς τελευταίος και καλύτερα, αφού θα πετύχεις το στόχο σου. Στις 20 μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει μια εξέλιξη ή να βγουν διάφορα στη φόρα που θα αποκαλύψουν την αλήθεια για πρόσωπα και καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

1ο Δεκαήμερο: Ορεξάτος και πολύ ενεργητικός θα είσαι στις 14, που περισσότερο φαίνεται να σε απασχολούν τα χρήματα και πώς θα τα αυξήσεις, όχι μόνο για να καλύψεις τις ανάγκες σου, αλλά και να κάνεις μια αγορά που θέλεις, όμως με δεδομένη την κατάστασή σου, δε μπορείς. Στις 16, θα πέσεις συναισθηματικά, σκεφτόμενος ενδεχομένως όλα εκείνα που θα ήθελες να γίνουν ή αυτά που γίνονται και δε σου αρέσουν. Από την άλλη, όλη την εβδομάδα θα απασχοληθείς με μικρά μεν, αλλά χρονοβόρα θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού σου που ξεφυτρώνουν από το πουθενά και σου χαλάνε την ησυχία.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα αυτή, πέρα από τα συνηθισμένα, δεν έχει κάτι άλλο στο μενού της. Στις 19 του μήνα, ο Ερμής γυρνά ανάδρομος, κάτι που παραπέμπει σε παλιές αγάπες, που ενδεχομένως να επανέλθουν στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται κιόλας να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον/α, αν τρέφεις ακόμα αισθήματα, όπως επίσης και να κλείσουν επιτέλους θέματα που αφορούν σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό που ίσως χρειαστεί να κάνεις στις 20 είναι να συζητήσεις ανοιχτά με πρόσωπα της οικογένειάς σου γιατί γνωστά κάποια θέλω σου καθώς κανείς δεν έχει… μαντικές ικανότητες.

3ο Δεκαήμερο: Στις 18, η διάθεσή σου να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα θα είναι έντονη, κυρίως αν έχεις κάτι που σε τρώει και αισθάνεσαι την ανάγκη να το βγάλεις από μέσα σου και όχι μόνο θα ανακουφιστείς, αλλά θα δεις ότι κάποια πράγματα μπορεί και να μην ήταν όπως τα φανταζόσουν και κακώς έβαζες με το νου σου διάφορα. Μια συζήτηση, μάλιστα, που θα επιδιώξεις με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος, θα βοηθήσει στο να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Στις 20 ίσως λήξει με τον καλύτερο τρόπο για σένα μια υπόθεση που τραβάει καιρό, αν αποφασίσεις να ασχοληθείς μαζί της.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *