9 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/10

*Θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου. 

ΚΡΙΟΣ ♈

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν μπορούν να περιμένουν και ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε επιπλέον ευθύνες, που θα «κόψουν» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, επιβάλλεται να βάλεις φρένο σε κάποιον/α, που δεν φέρεται υπεύθυνα, ξεκινώντας εννοείται από τον… εαυτό σου! Κι αυτό γιατί με την Σελήνη στο ζώδιό σου είναι δύσκολο να μην κάνεις ότι σου… έρθει, στα πλαίσια ενός «ηρωισμού», που δεν θα έχει απαραίτητα αίσια κατάληξη. Και βέβαια, το να λες την αλήθεια εκεί που δεν είναι έτοιμοι να την ακούσουν, μόνον προβλήματα θα δημιουργήσει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ας είσαι λοιπόν προνοητικός/η, ώστε τουλάχιστον να αποφύγεις εκείνα που οφείλονται σε δικές σου παραλείψεις. Επιπλέον, σε θέλει πιο προσεκτικό/η με κάποια «τυπικά» ζητήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με έγγραφα, άδειες και παραστατικά, που οφείλεις να έχεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν κάτι «στραβώσει» στην δουλειά σου, ψάξε πρώτα το παρασκήνιο, αφού μια γυναίκα σου βάζει «τρικλοποδιά», προς ίδιον όφελος.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, να μην εγγυηθείς για κανέναν και φυσικά να μην δανείσεις χρήματα, αφού δεν θα σου επιστραφούν. Αν όμως σου ζητήσει βοήθεια ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, δεν γίνεται να μην του δώσεις, αρκεί ο λόγος να είναι σοβαρός κι όχι κάποιο «καπρίτσιο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ανανεώνει δυναμικά τον κοινωνικό κύκλο και τις παρέες σου, ίσως μάλιστα να ηγηθείς σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως ο καθένας θα κάνει τα δικά του και άκρη δεν θα βγάλεις. Θα σου μείνει ωστόσο μια «φλογερή» νέα φιλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με τον Κρόνο απέναντί σου, θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός και τυπικός/η με τις συνεργασίες σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Επιπλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνεις αντικείμενο μιας αυστηρής κριτικής, ενώ αν υπολογίζεις στην βοήθεια της τύχης ή των άλλων δεν θα την έχεις. Ότι κάνεις μόνος σου και σε αυτό βέβαια θα σε ενθαρρύνει η Σελήνη στον Κριό. Προκειμένου μάλιστα να διορθώνεις διαρκώς τα λάθη των άλλων ή των προκατόχων σου το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή με τους δικούς όρους. Κι αν κάποιος/α θυμώσει ας… πιει ξίδι!

ΛΕΩΝ ♌

Ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, περιορίζοντας συνήθειες που σε βλάπτουν, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που έχει την ανάγκη σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις υπό την προστασία σου ένα ζώο που υποφέρει. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «καταβροχθίσεις» γνώσεις, όσον αφορά όμως στις επαφές, τις μετακινήσεις ή μια νομική υπόθεσή σου, θα πρέπει να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά είτε για να προλάβεις τα χειρότερα, είτε για να πετύχεις τα καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε… κερνάει πίκρες και σε «βασανίζει» με ζητήματα των αγαπημένων σου κι εδώ είναι που πρέπει να διαχειριστείς «σοφά» τα πράγματα, τηρώντας το μέτρο και αποφεύγοντας να πάρεις μια «τελειωτική» απόφαση, αφού το ζητούμενο είναι ο συμβιβασμός. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναδείξει ελλείψεις και ανάγκες, κάτι που σίγουρα θα σε ενεργοποιήσει για να τις καλύψεις, ξοδεύοντας πολλά και… γρήγορα, ίσως όμως και να γίνεις έξω φρενών από τον αυθαίρετο τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται κάποιος τα χρήματά σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου τονίζει τις οικογενειακές ευθύνες σου, ενώ δεν ευνοεί «επεκτατικές» κινήσεις σε περιουσιακά ζητήματα, ούτε μισθώσεις ακινήτων κι αν παραστεί ανάγκη κάνε μόνον τα εντελώς απαραίτητα. Μπορείς ωστόσο να προβείς σε μια πώληση. Επιπλέον, ένας οικείος σου βρίσκεται σε δύσκολη θέση και σίγουρα θα χρειαστεί την συνδρομή σου. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη απέναντί σου είναι… ευκολάκι το να διακοπεί μια σχέση ή συνεργασία σου, ύστερα από έναν «τρικούβερτο» καβγά! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να βρεις ταίρι ή συνεργάτη στην… στιγμή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου φέρνει καθυστερήσεις ή «εμπλοκές» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Όσον αφορά όμως σε διαβάσματα μελέτες και καθημερινές υποχρεώσεις, θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, έστω κι αν κουραστείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε θέλει… μόνο/η στις δουλειές που θα κάνεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει το μάλε-βράσε από τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Επιπλέον, η υγεία σου μπορεί να ταλαιπωρηθεί από κάτι περαστικό μεν αλλά ιδιαίτερα επώδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ο Κρόνος στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι φειδωλός/η στα έξοδά σου, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια έκτακτη ανάγκη σε φίλο/η, που θα είναι δύσκολο να του αρνηθείς οικονομική βοήθεια. Από την άλλη πλευρά ευνοούνται οι πωλήσεις κι αν έχεις διαθέσιμο στοκ… μπουμπούνα το! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό φέρνει… ταραχές στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν δεν μπουν στην άκρη οι εγωισμοί θα γίνει το «έλα να δεις»! Ίσως όμως και να γίνει μια ερωτική «φάση» σε χρόνο dt.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, η πολιτική του μοιράσματος των ευθυνών, με παράλληλη άσκηση των διοικητικών καθηκόντων σου είναι εκείνη που θα σε δικαιώσει κι όχι το να τα φορτωθείς όλα επάνω σου. Μπορείς βέβαια να αναλάβεις από μόνος/η σου μια «δύσκολη» πρωτοβουλία ή να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α αλλά το… κρίμα στον λαιμό σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί «ζωηρές» καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι είναι πιθανό να ενοχληθείς από τις παρεμβάσεις διαφόρων που μπλέκονται στα πόδια σου και κάνουν τα δικά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία ή την διατροφή σου, περικόπτοντας κάποιες «αμαρτωλές» συνήθειες. Ενδέχεται όμως να ταλαιπωρηθείς έτσι κι αλλιώς από δερματικά ή αρθριτικά προβλήματα. Επιπλέον, στην δουλειά σου αναμένονται καθυστερήσεις και αυξημένα καθήκοντα, που θα σου «φάνε» όλο σχεδόν τον ελεύθερο χρόνο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, θα σου έρθει όμως πολύ πιο… βολικά, αν επικεντρωθείς σε διαβάσματα ή μελέτες, αφού στις εξωστρεφείς δράσεις σου θα υπάρξουν καβγάδες ή ατυχήματα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στον 8ο ηλιακό οίκο σου, κλείνοντας μια «στρόφιγγα» εσόδων, με συνέπεια να πρέπει να ψάξεις αλλού για λεφτά ή να διαθέσεις κάτι από το αποθεματικό σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου επιστραφούν δανεικά ή να λάβεις κάποια αναδρομικά… ακριβώς την πιο κατάλληλη στιγμή! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο σου αποκαλύπτει μυστικά, κυρίως όμως για θέματα άλλων. Επιπλέον όμως μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα με νομικές προεκτάσεις ή για ένα θέμα υγείας, που σε προβληματίζει.

 

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *