9 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/11

zodiac

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Σκορπιό και υπόσχεται να μας παθιάσει όσο δε γίνεται. Το mood που επικρατεί είναι τελείως διαφορετικό, γεμάτο μυστήριο, ένταση και σεξουαλικότητα. Τα λόγια είναι περιττά, οι πράξεις «μιλάνε», προκειμένου να κερδηθεί η καρδιά. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο, δίνουμε το είναι μας και δενόμαστε για μια ζωή. Εννοείται ότι η απολυτότητα, η αφοσίωση και η αποκλειστικότητα θεωρούνται δεδομένα. Τίποτα δεν είναι αρκετό εκτός από τα πάντα και όλα μπορεί να τελειώσουν με μια κίνηση, αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη. Γι’ αυτή την Αφροδίτη, οι κόκκινες γραμμές είναι εύκολες, αλλά ποιος/α να αδιαφορήσει ή να της πάει κόντρα, αν ξέρει ότι ό,τι προσφέρει, θα πάρει πίσω τα διπλάσια;

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που διαφέρουν από τον «μέσο όρο» και δείχνουν πρόθυμα να συμπορευτούν μαζί σου. Κι αν τυχόν κάποιοι/ες σου πάνε κόντρα, από αυτούς/ες τελικά θα δεις καλό! Επιπλέον, «παίζει» ακόμη το να συμμετάσχεις σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Παράλληλα, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό μετά το μεσημέρι σε παραπέμπει σε θετικές οικονομικές εξελίξεις και ίσως ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος, που έχει ακόμη «ψωμί». Μπορεί βέβαια να απαλλαγείς οριστικά από ανεπιθύμητες δεσμεύσεις ή κάποιες οφειλές που σε αγχώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Σελήνη στον Υδροχόο θέτει υπό αναθεώρηση πολλά από εκείνα που είχες δρομολογήσει με τις δικές σου προδιαγραφές, αφού για να γίνει η δουλειά σου θα πρέπει να «συγχωνευτούν» με τον σχεδιασμό ή την στρατηγική άλλων κι εσύ βέβαια να βάλεις λίγο «νερό στο κρασί σου». Παράλληλα βέβαια, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό μετά το μεσημέρι, σε φέρνει κοντά σε άτομα «σοφά» ή μεγαλύτερης ηλικίας που σίγουρα έχουν να σου δώσουν πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει «γλυκά» στο προσκήνιο μια παλιά συνεργασία σου ή ένα παλιό… αμόρε!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Σελήνη στον Υδροχόο… επιμένει να σε θέλει «εκτός» και αν δεν σε καλύπτουν τηλέφωνα και διαδίκτυο, μένει να βρεις το σωστό… sms για να μην έχεις προβλήματα με τον νόμο. Μπορεί ακόμη να μυηθείς σε μια μοντέρνα τεχνική ή σε ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους». Παράλληλα, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό μετά το μεσημέρι επηρεάζει θετικά τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να σου ανταποδώσουν μια χάρη που έκανες στο παρελθόν. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας μια συμβουλή από πρεσβύτερο/η θα σου δώσει την λύση που επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Σελήνη στον Υδροχόο εξακολουθεί να φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, ακόμη όμως κι αν στριμωχτείς προσωρινά, το πλάνο σου θα καλυφθεί και με το παραπάνω, δίνοντάς σου το έναυσμα για κάποιες σπατάλες εκτός προγράμματος. Έτσι είναι όμως η ζωή, παίρνεις και δίνεις αρκεί να γυρίζει το χρήμα! Παράλληλα, η άφιξη της Αφροδίτης στον Σκορπιό μετά το μεσημέρι σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τις συγκινήσεις να «φουντώνουν» αυτό όμως έχει διπλή «ανάγνωση», αφού θα επανέλθουν στο προσκήνιο μνήμες του παρελθόντος, με το δάκρυ να πέφτει… κορόμηλο!.

ΛΕΩΝ ♌

Με την Σελήνη απέναντί σου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αποκτούν έναν κοινό παρονομαστή, δηλαδή το καλώς εννοούμενο «ψώνιο». Φυσικά και μέχρι «να μπει το νερό στ’ αυλάκι», θα υπάρξουν και παλινωδίες, με τον εγωισμό κάποιων να μην υποφέρεται, ξεκινώντας ίσως από τον… δικό σου Παράλληλά, μετά το μεσημέρι η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο κληρονομικά και περιουσιακά θέματα, με σκοπό την ανεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να κάνεις πολύ πιο «ζεστό» τον χώρο σου, με αισθητικές παρεμβάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φορτώσει πολλές… αγγαρείες, ειδικά αν σε πιάσουν στο φιλότιμο, ας μην ξεπεράσεις όμως τις αντοχές σου. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως μια διατροφική κατάχρηση σου δημιουργήσει πρόβλημα κι όσο για τον κορωναϊό, ένα τεστ θα σε… πείσει! Κατά τα άλλα, μετά το μεσημέρι, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν έναν ευαίσθητο ψυχισμό και πρόσεξε μήπως τους φερθείς κυνικά ή υπερβολικά κριτικά. Κατά τα άλλα βέβαια, μπορεί να επικεντρωθείς σε παραδοσιακές συνταγές, ενώ ίσως βρεις και κάτι πολύτιμο και… κρυμμένο!

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναδεικνύει τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες σου, χωρίς ωστόσο να καταλήγεις κάπου. Ίσως πάλι, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να σε «ζαλίσει» με τις παλινωδίες του, τελικά όμως η ίδια η ζωή θα δώσει απαντήσεις και θα σε σπρώξει εκεί που θα περάσεις καλύτερα, ακριβώς την στιγμή που όλα θα μοιάζουν να είναι… χαμένα! Παράλληλα, μετά το μεσημέρι, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να ξαναδείς μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου που έχει… ακόμη να σου δώσει, ίσως όμως και να σου επιστραφούν χρήματα ή να βρεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με το «καλημέρα», η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σε «βυθίσει» σε μια ανασκόπηση σχετικά με το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν, πρόσεξε ωστόσο μην «κολλήσεις» άσχημα, αφού συναισθηματικά δεν είσαι σε «δυνατή» φάση. Αν όμως έχεις… πρόχειρη μια επιθυμητή αγκαλιά, όλα θα γιατρευτούν μέσα της! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να υπάρξουν άβολες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου ή απλά να νοιώθεις πως «δεν σε χωρά ο τόπος». Ευκαιρία λοιπόν για να προσδιορίσει ο καθένας τον χώρο ευθύνης του αλλά κι εσύ μην τα θες όλα δικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, αν δεν μετακινηθείς, θα επικοινωνήσεις με κάθε μέσον για να βγάλεις το… άχτι σου αλλά εδώ τίθεται ένα ζήτημα ιεράρχησης, αφού σίγουρα θα σου προκύψουν και «δεύτερες» ή άνευ ουσίας καταστάσεις. Μπορείς βέβαια να μυηθείς και σε μια νέα γνώση. Παράλληλα, όσο… νυχτώνει, τόσο θα έχεις την τάση να κινηθείς κρυφά προκειμένου να απολαύσεις «απαγορευμένους» καρπούς. Επιπλέον όμως, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να βρεις την υγειά σου, δίνοντας «ρόλο» σε παραδοσιακά σκευάσματα και ακούγοντας τις συμβουλές της γιαγιάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με την Σελήνη στον Υδροχόο τα οικονομικά σου εξακολουθούν να πηγαίνουν πάνω-κάτω, ωστόσο η τελική σούμα θα είναι θετική για σένα, αφού ακόμη κι αν μείνεις απένταρος/η, θα έχεις αποκτήσει πράγματα που θα σε κάνουν να καμαρώνεις! Παράλληλα, μετά το μεσημέρι η Αφροδίτη στον Σκορπιό τείνει να αναβιώσει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό «χρώμα». Ίσως όμως να νιώσεις και μια αμηχανία απέναντι σε άτομα που… παραείναι ευαίσθητα για τα δεδομένα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καθιστά «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, κάτι που σημαίνει ότι καλείσαι να ανταποκριθείς σε προκλήσεις της ζωής με το αποτέλεσμα τωης προσπάθειάς σου να είναι ένα μεγάλο… ερωτηματικό! Όσο για τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες σου, ε σε όποιον αρέσουν! Παράλληλα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό μετά το μεσημέρι, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν μπορούν να έχουν αίσια κατάληξη, ίσως όμως και να βρεθείς σε αμήχανη θέση από την προφανή προτίμηση που σου δείχνει ένα πρόσωπο, με αφορμή μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια «ανεξήγητη» αλλά περαστική αδιαθεσία, αναγκάζοντας σε να περιορίσεις τις δραστηριότητες σου αλλά αυτό μην σε τρομάζει, αφού το… σύμπαν ξέρει και τελικά πολλά πράγματα θα γίνουν καλύτερα εν τη απουσία σου! Εξ άλλου, μετά το μεσημέρι η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε διευκολύνει σε πολλά. Παράλληλα, ενισχύει την τάση σου να ασχολείσαι με το παρελθόν και είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με παλιούς γνώριμους, ή να θυμηθείς συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε παραδοσιακές συνταγές.

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *