9 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/07

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 25 Ιουλίου

Η Σελήνη, περιδιαβαίνοντας το ζώδιο του Ζυγού, θα βρεθεί απέναντι από τον Άρη στον Κριό, οπότε το κλίμα κάθε άλλο παρά αρμονικό θα είναι στις σχέσεις μας. Είναι πολύ πιθανό ένα ξέσπασμά μας, ιδίως αν έχουν μαζευτεί πολλά μέσα μας, τα οποία δεν τα εκφράσαμε ή περιμέναμε την κατάλληλη ευκαιρία να τα πούμε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, το δίκιο σας πνίγει, αλλά, αν δεν το διεκδικήσετε με τον σωστό τρόπο, θα το χάσετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ο εκνευρισμός σας κυριεύει. Μιλάτε, αλλά δεν ακούτε την άλλη πλευρά.

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να τολμήσεις το κάτι παραπάνω, οφείλεις ωστόσο να κινηθείς χωρίς να δώσεις στόχο, εφαρμόζοντας τακτικές αντιπερισπασμού. Πρόσεξε ακόμη μήπως γίνεις «πιόνι» κάποιων που ποντάρουν στο φιλότιμό σου ή την… αφέλειά σου! Επιπλέον, μείνε μακριά από ανθυγιεινούς τρόπους φυγής από την πραγματικότητα και χειρίσου με προσοχή τοξικά υλικά. Όσο για τα ποτά και τα θαλάσσια σπορ, με… ρέγουλα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου, θέτει μια σειρά από καθήκοντα ή προαπαιτούμενα που πρέπει να καλυφθούν, ώστε να είσαι «εντάξει» με όλους και με όλα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με τον Άρη στον Κριό μπορεί να σου προκύψουν εμπόδια «από το πουθενά» και η αίσθηση που έχεις ότι κάτι «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου κι ότι κάποιος/α σου παριστάνει τον/την φίλο/η για ίδια οφέλη, δεν είναι της φαντασίας σου. Πέρα όμως από τις ίντριγκες, ενδέχεται να σου προκύψει κι ένα θέμα υγείας κι αν νιώσεις αδιαθεσία, μην ζοριστείς. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά προνόησε και για την δική τους ευεξία, αφού τα παράσιτα κάνουν… πάρτι! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί αναποδιές στις επαφές, τις μετακινήσεις σου αλλά και σε ένα νομικό ζήτημα

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο Άρης στον Κριό δρομολογεί μπερδέματα στις φιλίες σου, όπου είναι πιθανό να νοιώσεις προδομένος/η από ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα συμπορευόσαστε. Τσέκαρε ωστόσο αν δρα έχοντας πρόθεση να σε εξαπατήσει ή απλά του έχουν «ψιθυρίσει» κάτι κακόβουλο για σένα. Επιπλέον, δείχνεις επιρρεπής στο να συμμετάσχεις σε μια προσχηματική συλλογική δράση που εξυπηρετεί συμφέροντα, με «βιτρίνα» ιδεολογίες και οράματα.. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε μια οικονομική πολιτική πρόνοιας και πρόληψης, αφού μπορεί να «μπλοκάρει» μια πηγή εσόδων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με τον Άρη στον Κριό καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες χωρίς όμως να… φαίνεσαι και πολύ, αφού αν βγεις «φόρα παρτίδα», απλά θα δώσεις καλύτερο «στόχο» στους ανταγωνιστές σου! Επιστράτευσε λοιπόν όλες τις τεχνικές παραπλάνησης που κατέχεις αλλά ψάξε και για «κατασκόπους» ή «προδότες» στο περιβάλλον γνωστών και συγγενών. Παράλληλα, με τον Κρόνο απέναντί σου είναι πιθανό να ασχοληθείς με προβλήματα άλλων. Επιπλέον, απαιτείται η προσεκτική διερεύνηση των όρων μιας συμφωνίας, ώστε να κατοχυρωθείς, χωρίς «αν» και «μήπως».

 

ΛΕΩΝ ♌

Ο Άρης στον Κριό σε καλεί να «διαβάσεις πίσω από τις γραμμές», αφού εκεί κρύβεται η αλήθεια, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα των χάκερς, «τσιμπώντας» σε μια παραπλανητική ένδειξη. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα που κινούνται «λάθρα» και δεν τηρούν το «ευ αγωνίζεσθαι», ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση που θα σε βάλει να «τρέχεις» άδικα! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επικεντρωθείς στις ελλείψεις της δουλειάς σου, έστω κι αν αναγκαστείς να πάρεις επάνω σου πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες είναι αρμοδιότητα άλλων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ο Άρης στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου όμως επικρατούν οι… απατεωνιές ή τα πονηρά «κόλπα». Αν πάλι αγοράσεις κάτι σημαντικό, είτε δεν θα το χρησιμοποιήσεις τελικά, είτε θα σου το υφαρπάξουν μελλοντικά. Επιπλέον, έχε τον νου σου, αφού κάποιοι «πονηροί» θα αποπειραθούν να σε εκμεταλλευτούν ή να σου «πασάρουν» προϊόντα λαθρεμπορίου και κλοπιμαία. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί περισσότερες έγνοιες για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά πέρα από την όποια κριτική θα του ασκήσεις, δώσε του να καταλάβει ότι το στηρίζεις.

 

ΖΥΓΟΣ ♎

Ο Άρης στον Κριό ενδέχεται να σε εμπλέξει σε ίντριγκες που δημιουργούν άλλοι/ες και επειδή συνήθως οι ένοχοι θολώνουν τα νερά υποδεικνύοντας άλλους ως υπαίτιους είναι πιθανό να κληθείς κι εσύ να απολογηθείς για πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα! Να θυμάσαι ακόμη πως η οποιαδήποτε ένταση ή επίθεση που θα δεχθείς μπορεί να είναι ένας αντιπερισπασμός. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου, περιπλέκει ή «παγώνει» ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες για ένα οικείο σου πρόσωπο, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που σχετίζονται με τα εργασιακά σου, οφείλεις ωστόσο να λάβεις υπόψη σου και κάποια κρυφά δεδομένα, αφού τα εξωτερικά φαινόμενα… απατούν και κινδυνεύεις να κάνεις «μια τρύπα στο νερό»! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα θέμα υγείας είτε δικό σου, είτε ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να κόψεις… ταχύτητα στις εξωστρεφείς δράσεις σου, ίσως μάλιστα να προκύψουν και τεχνικά προβλήματα που θα σε αναγκάσουν να το πράξεις. Κι αν δεν ξέρεις κάτι, ευκαιρία να το μάθεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ο Άρης στον Κριό απειλεί να διαταράξει τις συναισθηματικές ισορροπίες σου και την σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, θέτοντας κυρίως θέματα εμπιστοσύνης, ίσως όμως να πρόκειται και για ένα θέμα υγείας που το ταλαιπωρεί. Από την άλλη πλευρά βέβαια η δημιουργική σου έκφραση αγγίζει το «φόρτε» της, ενώ μπορεί να απολαύσεις έργα φαντασίας και ηρωισμού. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να τακτοποιήσεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις ξεκινώντας από τους λογαριασμούς σου, ενώ αν σου λείψει κάτι, αναπλήρωσέ το με «μπαλώματα».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τον Άρη στον Κριό μια σχετικά σοβαρή διαρροή στον χώρο σου, μπορεί να ανατρέψει το πρόγραμμά σου, τσέκαρε λοιπόν υδραυλικά και αποχετεύσεις. Επιπλέον σε περιουσιακά θέματα ψάξε για το που βρίσκεται η παγίδα, οφείλεις ωστόσο να έχεις τον νου σου και σε απρόσκλητους εισβολείς, που καραδοκούν για να «σε πιάσουν στον ύπνο»! Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε παραπέμπει σε μια φάση προετοιμασίας και διαβουλεύσεων, τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τους άλλους, προκειμένου να γίνουν ξεκάθαρα τα καθήκοντα και τα δικαιώματα του καθενός.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με τον Άρη στον Κριό είναι πιθανό να «φορτσάρεις», προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια σειρά από θέματα, καλό είναι όμως να χρησιμοποιήσεις και λίγη από την… πονηριά του Οδυσσέα, προκειμένου να παρακάμψεις εμπόδια και αντιρρήσεις. Επιπλέον, αν οδηγήσεις έχε τον νου σου για λάδια στον δρόμο, ενώ τσέκαρε και το ψυγείο του αυτοκινήτου σου. Κι αν δεν ξέρεις καλά τα κατατόπια, ρώτα πριν χαθείς. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου, «απαιτεί» να προνοήσεις για την υγεία και την διατροφή σου, αφού η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από την θεραπεία.

 

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, χρησιμοποιώντας ενίοτε και «πονηριές», το ίδια… ώθηση έχουν όμως κι εκείνοι/ες που επιβουλεύονται τα κεκτημένα σου, γι’ αυτό φρόντισε να πάρεις τα μέτρα σου. Επιπλέον, απέναντι στους οικονομικούς ανταγωνιστές σου απαιτείται… αντικατασκοπία, αφού πολλά είναι εκείνα που γίνονται «στα μουλωχτά»! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου θέτει υπό κρίση παρέες και φιλίες βάζοντας στο «ψυγείο» ότι δεν σε αντιπροσωπεύει πια. Και βέβαια μην θεωρείς ότι προσφέροντας περισσότερα για έναν σκοπό θα δώσεις το καλό παράδειγμα.

Διάβασες την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *