8 Μαΐου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/05

Ζώδια Σήμερα |  Δευτέρα 25 Μαΐου

Σήμερα, ο Άρης στους Ιχθύς κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, καλώντας μας να σπάσουμε ταμπού και προκαταλήψεις, να ξεφύγουμε από την πεπατημένη, να απελευθερωθούμε από συντηρητισμούς και κλισέ και να ποντάρουμε στην έκπληξη!

Ιχθύες και Ταύροι, ετοιμαστείτε να κάνετε τη διαφορά! Απελευθερώστε τις δυνατότητές σας, αιφνιδιάστε, αλλάξτε και κερδίστε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, από σας εξαρτάται αν παραμείνετε στην ίδια πορεία ή αλλάξετε! Απλά, μην περιμένετε να γίνει κάτι, αν εσείς δεν ρισκάρετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε, παρουσιάζοντας κάτι νέο και διαφορετικό. Τολμήστε, ρισκάρετε, ποντάρετε στην έκπληξη και θα βγείτε κερδισμένοι στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σου συνιστά να είσαι πιο υποψιασμένος με αυτά που… γίνονται και δεν λέγονται, αφού υπάρχουν άτομα που απεργάζονται σχέδια σε βάρος σου. Επιπλέον μπορεί να σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι» στην υγεία σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε «γειώνει» με αναγκαιότητες και από την πλευρά σου οφείλεις να προσδώσεις έναν «χρήσιμο» χαρακτήρα στις επαφές με τους άλλους, αφήνοντας για μια άλλη στιγμή τις πιο «ανάλαφρες» καταστάσεις. Ανάλογες βοήθειες σε συμβουλές ή τεχνογνωσία μπορείς να λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να είσαι υπεύθυνος/η και «επαγγελματίας» στις συναλλαγές σου, που σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλεις και όρια σε εκείνους/ες που έχουν μάθει στα εύκολα και ενδεχομένως πατάνε πάνω στις δικές σου πλάτες για να βγουν στον «αφρό», χωρίς να προσπαθήσουν. Επιπλέον, μην πάρεις «αψήφιστα» τους αντικειμενικούς περιορισμούς που σου μπαίνουν. Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου ανοίγει έναν νέο «θερμό» κύκλο στις φιλίες ή την συλλογική δράση σου και αν σου ζητηθεί να πάρεις θέση, να ξέρεις ότι όποιος δεν είναι με τους μεν, είναι αυτομάτως εναντίον τους!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να δράσεις για να δώσεις λύσεις σε ζητήματα, που επείγουν, επειδή ωστόσο μπροστά σου θα ξεφυτρώνουν διαρκώς… αντιφρονούντες κι αν ακόμη κερδίσεις μια «μάχη», μην πιστέψεις πως έληξε κι ο πόλεμος. Παράλληλα αναμένεται να ασχοληθείς με δυσλειτουργίες συσκευών που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητα σου ή να μάθεις κάποια πράγματα στα οποία θα εξεταστείς. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Υδροχόο ενώ μπορεί να φέρει κι ένα επαγγελματικό ταξίδι, όσον αφορά όμως στις καθαρά ψυχαγωγικές μετακινήσεις σου, θα είναι μετ’ εμποδίων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου θεριεύει την «δίψα» σου για νέες γνώσεις, οφείλεις όμως να είσαι πιο προσεκτικός στις εξωτερικές συναλλαγές σου και στην οδήγηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενοχληθείς από τις απαιτήσεις κάποιων συγγενών σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου καλύπτοντας πρωτίστως τις υποχρεώσεις σου κι αφήνοντας κατά μέρος κάθε σκέψη για περιττά έξοδα. Αντίθετα μπορείς να πουλήσεις κάτι ή να απαλλαγείς από βάρη, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες.

 

ΛΕΩΝ ♌

Με τον Κρόνο απέναντί σου καλείσαι να καλύψεις ισότιμα τόσο τις δικές σου ανάγκες, όσο και τις απαιτήσεις των άλλων κι όχι μόνον τις δεύτερες. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να συνεργαστείς με άτομα που συμβάλλουν πρακτικά κι όχι με θεωρίες στην εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και να βάλεις στον «πάγο» όσους/ες κάνουν τα… δικά τους! Παράλληλα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ξοδέψεις μονομιάς το αποθεματικό σου ή να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο, ξέρεις όμως ότι ο «θρίαμβος» δεν απέχει πολύ από την καταστροφή! Πρόσεξε επίσης τα «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν γύρω σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ο Άρης απέναντί σου φέρνει εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά αν διαπιστώσεις πως «πέφτεις σε τοίχο» μην επιμείνεις, αναζητώντας ένα καλύτερο timing, εκτός φυσικά κι αν θες να γίνουν όλα «ρημαδιό»! Παράλληλα οφείλεις να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου, όπου κάποιος/α επιδιώκει να τα φορτώσει όλα στις δικές σου πλάτες κι εδώ είναι που χρειάζεται να πεις και… κανένα «όχι» αλλιώς κινδυνεύεις να γίνεις το «κορόιδο» της υπόθεσης! Επιπλέον, ο Κρόνος στον Υδροχόο ζητά την προσοχή σου σε ζητήματα υγείας και διατροφής, είτε πρόκειται για δικά σου, είτε για κάποιου δικού σου ανθρώπου.

 

ΖΥΓΟΣ ♎

Ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, κινδυνεύεις μάλιστα να κολλήσεις κάτι από άλλον/η, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις μακριά από κάθε πιθανή εστία μόλυνσης. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς στην επίλυση προβλημάτων, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την «καθαυτό» διασκέδασή σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να αντιμετωπίσεις θέματα με αγαπημένα σου πρόσωπα ή να σταθείς σε κάποιον/α που «βασανίζεται», καλό είναι όμως να μην δώσεις κι εσύ την εντύπωση ότι είσαι «εκμεταλλεύσιμος».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε βάλει σε ανησυχία, εξ αιτίας των προβλημάτων ή της συμπεριφοράς ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ αν έχεις μικρά παιδιά καλό είναι να τα έχεις υπό διαρκή επιτήρηση. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να επιβάλλεις την τάξη στο σπίτι σου, μοιράζοντας όμως αρμοδιότητες κι όχι με το να τα πάρεις όλα επάνω σου. Επιπλέον, αν υπάρχει ανοικτό ένα περιουσιακό ζήτημα ή πιέζεσαι να λάβεις αποφάσεις για την μίσθωση ή αγορά ενός ακινήτου, είναι προτιμότερο να «παγώσεις» τις εξελίξεις, μέχρι τουλάχιστον να βελτιωθούν οι συνθήκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει ενδοοικογενειακές έριδες. Επιπλέον σε ωθεί να δώσεις άμεσες λύσεις σε οτιδήποτε σου φαίνεται «στραβό» στον χώρο σου, πρόσεξε ωστόσο μην πάθεις κάποιο ατύχημα εντός. Παράλληλα, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμα σου αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, ο Κρόνος στον Υδροχόο δίνει έναν «υποχρεωτικό» χαρακτήρα στις μετακινήσεις σου κι αν δεν πρόκειται για επαγγελματικά ραντεβού ή οτιδήποτε άλλο φέρνει η ανάγκη, μην ξεκινήσεις καν, αφού θα ταλαιπωρηθείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου θα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κάποιες από αυτές όμως δεν θα είναι για ευχάριστο λόγο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μην βιάζεσαι γιατί θα κτυπήσεις. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οι καταστάσεις σε πιέζουν για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδα σου δίνοντας έμφαση σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών αλλά και με την υγεία σου. Μπορείς ακόμη να δρομολογήσεις μια πώληση, αντίθετα όμως δεν πρέπει να δανείσεις χρήματα ή να προβείς σε μια σημαντική αγορά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου οφείλεις κατά’ αρχάς να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου. Ωστόσο δεν είναι σκόπιμο να φορτωθείς ευθύνες άλλων, ούτε και να φιλοτιμηθείς να κάνεις κάτι «τέλεια», χωρίς να ρωτήσεις πρώτα, αφού αντί για «μπράβο» θα εισπράξεις επικρίσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει έκτακτα έξοδα, αφού η επιθυμία σου να καλύψεις τις ανάγκες σου «εδώ και τώρα» δεν… κρατιέται, ίσως όμως να έχεις και κάποια έξτρα έσοδα, που θα σου επιτρέψουν να το πράξεις. Λεφτά στο ταμείο πάντως, δεν θα μείνουν!

 

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ενεργητικό/η, ως προς το αποτέλεσμα όμως των προσπαθειών σου θα είναι ευθέως ανάλογο με τις γνώσεις, την εμπειρία και τα καλά αντανακλαστικά σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού. Επιπλέον, θα ενσκήψουν και κωλύματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου, είτε στην προμήθεια εξοπλισμού και σε κάθε περίπτωση σε περιμένει αρκετή «μουτζούρικη» δουλειά.

 

Διαβάσατε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σας, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *