27 Απριλίου 2024

Night-club ο «Ερυθρός Σταυρός» – ΕΔΕ μετά την ανάρτηση Πολάκη για το πάρτι εν μέσω φορείων και ασθενών

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος της Διοικήτριας του «Ερυθρού Σταυρού» Ελπινίκης Ταβιανάτου, διέταξε ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τις εικόνες και το βίντεο που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας με την ίδια να χορεύει μαζί με άλλες νοσηλεύτριες υπό τους ήχους  ζωντανής ορχήστρας μέσα στο νοσοκομείο, την ώρα που από δίπλα τους, περνούσαν ασθενείς πάνω σε φορεία!

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια μετά από σχετική ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, η οποια συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο με τους χορούς μέσα στο νοσοκομείο. Η εν λόγω γιορτή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 20ης Δεκεμβρίου.

Το αποκορύφωμα όλων είναι, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση Πολάκη, ότι όλα συνέβησαν σε ημέρα εφημερίας στον Ερυθρό Σταυρό και ότι το γλέντι στήθηκε εν χορδαίς και οργάνοις σε κεντρικό διάδρομο του νοσοκομείου…

Όπως έγινε γνωστό η γιορτή είχε οργανωθεί για τον αποχαιρετισμό του 2023, στις 20 Δεκεμβρίου, παρουσία ορχήστρας με δύο μουσικούς, που έπαιζαν λαϊκά τραγούδια, ενώ υπήρχε μπουφές με φαγητό και αναψυκτικά. Στον χώρο κατέφθαναν οι εργαζόμενοι που είχαν προσκληθεί για τη γιορτή, όπου τους περίμενε η κυρία Ταβιανάτου.

Η ανακοίνωση για τη διενέργεια ΕΔΕ

Αναλυτικότερα από την 1η ΥΠΕ Αττικής ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

«1. Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

2. Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook

 

zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *