27 Απριλίου 2024

Μάνδρα Αττικής: Εκτέλεσαν και έκαψαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά

Η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη σε αυτοκίνητο – Προηγήθηκαν δύο τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση – Το θύμα έχει πυροβοληθεί – Βρέθηκαν κάλυκες γύρω από το καμένο όχημα

Απανθρακωμένο πτώμα το οποίο έχει πυροβοληθεί εντοπίστηκε λίγο μετά τις 19 .00 στην Μάνδρα Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» πρόκειται για τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά ο οποίος δραστηριοποιούνταν μεταξύ άλλων και στο εμπόριο κρεάτων στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων.

Στο σημείο γύρω από το πυρπολημένο αμάξι έχουν βρεθεί κάλυκες.

Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση τα οποία οδήγησαν την αστυνομία στο σημείο που βρέθηκε η σορός.  Στο πρώτο τηλεφώνημα αναφέρθηκαν πυροβολισμοί, ενώ στο δεύτερο φωτιά. Έκτοτε η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι φέρεται να διέφυγαν με μηχανή.

Το πυρπολημένο όχημα βρέθηκε στην οδό της Αγίας Αικατερίνης όπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για να σβήσουν την φωτιά.

Το πυρπολημένο αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε απανθρακωμένος ο επιχειρηματίας

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν το αμάξι πήρε φωτιά από τους πυροβολισμούς ή εάν οι δράστες της δολοφονίας πυρπόλησαν οι ίδιοι το αυτοκίνητο προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σημειώνεται ότι εντός του καμένου οχήματος η αστυνομία εντόπισε ένα καλάσνικοφ.

Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένος και απανθρακωμένος ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς

Ο γαμπρός του θύματος μιλώντας στην κάμερα της «Ζούγκλας» ανέφερε πως δεν έχει προς το παρόν καμία πληροφορία από την αστυνομία.

Επισημαίνεται πως τον Μάιο του 2018 είχε δολοφονηθεί η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία. Το όνομα της δολοφονημένης πρώην συζύγου ήταν Φρέντα Καρζή και η σορός της είχε βρεθεί στα σκαλοπάτια του σπιτιού της στη Μάνδρα.

Ο Χρήστος Γιαλιάς δραστηριοποιούνταν επίσης στον χώρο των φορτοεκφορτώσεων. Ήταν ιδιοκτήτης των πασίγνωστων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, «ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ», «G&G,» «G-EXPRESS», και «BELLA GRECO».

O Χρήστος Γιαλιάς
H πρώην γυναίκα του Χρήστου Γιαλιά που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα

Επίσης αναφέρεται πως ο Χρήστος Γιαλιάς είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και με το ποδόσφαιρο και είχε ηγηθεί της ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων από το 2015  έως το 2017.

O δολοφονημένος επιχειρηματίας – Υπήρξε ιδιοκτήτης και παράγοντας ποδοσφαιρικών ομάδων

Συγκεκριμένα υπήρξε ιδιοκτήτης της ομάδας του ΑΟ Τρικάλων όταν αυτή πρωταγωνιστούσε στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός ενώ είχε ιατελέσει και πρόεδρος του Μανδραϊκού.

Υπήρξε επίσης στενός συνεργάτης του ομίλου Πιέτρης.

 

zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *