27 Απριλίου 2024

Μεσολόγγι: Οι δύο «περίεργες» κινήσεις του κρεοπώλη – Εξετάζεται αν «έλυσε» την καραμπίνα πριν την πετάξει

Δύο «περίεργες» κινήσεις του κρεοπώλη βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών που επιχειρούν να λύσουν τον γρίφο της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Μετά την προφυλάκιση του κρεοπώλη, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία, οι έρευνες των Αρχών για το κινητό και την καραμπίνα του Μπάμπη, που ίσως φωτίσουν τις συνθήκες του εγκλήματος, παραμένουν άκαρπες.

Το βράδυ της Πέμπτης, 4 Ιανουαρίου, που ο Μπάμπης βρήκε τραγικό θάνατο, ο κρεοπώλης, σύμφωνα με το Star, έχει κάνει δύο περίεργες κινήσεις.

Αρχικά, έχει καταγραφεί στις 23:38 το βράδυ από κάμερα να πετάει σκουπίδια σε κάδους που βρίσκονται μπροστά από το νοσοκομείο Μεσολογγίου, στην γωνία του σπιτιού του. Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί πέταξε τα σκουπίδια τόσο αργά το βράδυ, απάντησε ότι καθάρισε το σπίτι του.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 21:41 εντοπίζεται για 11 ολόκληρα λεπτά στην περιοχή Λυόμενα. Σε ερώτηση των αστυνομικών τι έκανε στην περιοχή, απάντησε ότι χρειάστηκε να πάει εκεί για την φυσική του ανάγκη. Το σπίτι του από την περιοχή είναι πέντε λεπτά απόσταση ίσως και λιγότερα.  Και παρόλα αυτά προτίμησε να τρέξει στα χωράφια από το να πάει στο σπίτι του.

Σε αυτές τις δύο κινήσεις θεωρούν οι αστυνομικοί ότι κρύβονται τα μυστικά για το όπλο και το κινητό. Είτε πέταξε το κινητό στο νερό -γιατί στην περιοχή Λυόμενα υπάρχουν αρδευτικά κανάλια- μαζί με το όπλο, είτε το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Τέλος, εξετάζεται από την αστυνομία εάν «έλυσε» την καραμπίνα του Μπάμπη και τα κομμάτια της, δηλαδή την κάνη και τη λαβή και τα πέταξε σε διαφορετικά σημεία.

Στο ίδιο κελί με κρατούμενο για ναρκωτικά ο κρεοπώλης – «Είναι σαν να μην υπάρχει»

Ο κρεοπώλης έκανε το πρώτο του τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται. Πήρε ένα «δικό του» πρόσωπο και ζήτησε να του στείλουν ένα σακ βουαγιάζ με ρούχα.

Είναι στο ίδιο κελί με έναν άνδρα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και είναι ο μοναδικός έγκλειστος που έρχεται σε επαφή μαζί του.

Ο κρεοπώλης βρίσκεται στην Γ’ Πτέρυγα και προαυλίζεται μόνος του. Είναι ήρεμος, αλλά το ψυχρό βλέμμα παραμένει. Από την πρώτη μέρα που μπήκε –  και πέρασε την πρώτη του συνέντευξη –  μέχρι σήμερα, δεν έχει ζητήσει τίποτα. «Είναι σαν να μην υπάρχει» έλεγαν στη δημοσιογράφο του Star.

 

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *