27 Απριλίου 2024

Ευρυτανία: Τραγωδία έξω από το χωριό Γαύρος! Νεκρός 47χρονος από το Καρπενήσι- Το τελευταίο τηλεφώνημα στη γυναίκα του

Με μια τραγική είδηση ξημέρωσε το Σάββατο (10/2), καθώς έγινε γνωστό ότι ένας 47χρονος συμπολίτης μας, ο Θοδωρής Τσώνης μόνιμος κάτοικος Καρπενησίου, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στον δρόμο του Προυσού λίγο έξω από το χωριό Γαύρος.

Ο άνδρας, οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, διασώστης και εκπαιδευτής στο ΕΚΑΒ Καρπενησίου, είχε βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής (9/2) στο Αγρίνιο.

Επέστρεφε στο Καρπενήσι με τη μηχανή του  μέσω Προυσού, όταν, υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, το δίτροχο εξετράπη της πορείας λίγο έξω από τον οικισμό Γαύρος Μεγάλου Χωριού. Περίπου στη 1:45 τα ξημερώματα τηλεφώνησε ο ίδιος στη γυναίκα του και ενημέρωσε ότι έχει φύγει εκτός δρόμου με τη μηχανή του σε γκρεμό, χωρίς όμως να μπορέσει να δώσει την ακριβή θέση του.

Από εκείνη την ώρα, στήθηκε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, με την ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), 9 αστυνομικούς με 3 οχήματα, κλιμάκιο του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας και εθελοντές. Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, που αναζητούσαν τον αγαπημένο τους συνάδελφο.

Λίγο πριν από τις 8 το πρωί του Σαββάτου, ο άνδρας εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, χωρίς τις αισθήσεις του. Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει εάν ο 47χρονος ζει, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο μοτοσικλετιστή.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό, προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *