27 Απριλίου 2024

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού, παραμένουν οι ποινές για το ντέρμπι! – Προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS

Είναι πλέον οριστικό. Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπειτα τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Μετά το πρωτοβάθμιο όργανο της Superleague, ήρθε και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να διατηρήσει τις ποινές στους Ερυθρόλευκους, που χάνουν οριστικά το παιχνίδι με σκορ 3-0, τους αφαιρείται ένας βαθμός και θα εκτίσουν τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, απέναντι σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή, απέρριψε τόσο την έφεση του Ολυμπιακού, όσο κι εκείνη του Παναθηναϊκού για την κύρια παρέμβαση που είχε κάνει, αλλά πλέον αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού αποφασίστηκε η οριστική δικαίωση των θέσεων του Τριφυλλιού.

Πάει CAS ο Ολυμπιακός – Καραπαπάς κατά… κυβέρνησης, πολιτικών και νοσοκομείων!

Την προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS προανήγγειλε ο Κώστας Καραπαπάς μετά την απόρριψη της προσφυγής των «ερυθρόλευκων» για την τιμωρία τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός παραμένει οριστικά μόνος πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, στο +4 από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και στο +5 από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.

(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1)

 

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *