4 Μαΐου 2024

Super League 2: Έπιασε κορυφή ο Λεβαδειακός – Όλα τα αποτελέσματα

Μεγάλος κερδισμένος της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 αναδείχτηκε ο Λεβαδειακός

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Λεβαδειακός, ο οποίος διπλασίασε τις νίκες του, με την επικράτησε με 1-0 επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Ιωνικός και Τρίκαλα έχασαν έδαφος με το 1-1.

Η Παναχαϊκή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη, καθώς επιβλήθηκε 2-0 του ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ στην Άρτα, Καραϊσκάκης και Χανιά έμειναν στο 1-1.

Εργοτέλης – Λεβαδειακός 0-1: Μακριά από την έδρα του έχει τον τρόπο

Εργοτέλης - Λεβαδειακός 0-1: Μακριά από την έδρα του έχει τον τρόποΟ Λεβαδειακός έκανε το 2/2 εκτός έδρας περνώντας νικηφόρα από την Κρήτη επί του Εργοτέλη με 0-1 και ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην πρεμιέρα της Super League 2 ο Λεβαδειακός είχε πάρει το τρίποντο στην Άρτα επί του Καραϊσκάκη. Στη δεύτερη έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας με τα Χανιά, αλλά όταν χρειάστηκε να βγει ξανά από τη Λιβαδειά τα κατάφερε μια χαρά, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Βοιωτοί με τέρμα του Πολέτο στο 80′ πέρασαν νικηφόρα από το Ηράκλειο επί του Εργοτέλη (0-1), ο οποίος μετράει μόνο ήττες στα δύο ματς που έχει δώσει ως τώρα.

Στο 80′ ο Συμελίδης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στη μεσαία γραμμή, σέντραρε και ο Πολέτο με πλασέ νίκησε τον Κατσιμήτρο κάνοντας το 0-1. Ένα γκολ που χάρισε και τη νίκη στους Βοιωτούς, οι οποίοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Ηράκλειο.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (77′ Ποζατζίδης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέϊος (62′ Άμπι), Τσέλιος, Μπουτσάκης (77′ Αλεξάκης), Κατσούρρι, Κωστανάσιος (56′ Μποτέ), Kούατενγκ (56′ Κόνραντ), Μανουσάκης

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ (62′ Νίκας), Πολέτο (87′ Θεοχάρης), Νίλι, Ενομό (70′ Τζιώρας), Μαρίνος (46′ Συμελίδης)

Ιωνικός – Τρίκαλα 1-1: Στο 91′ ο Ιωνικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Ιωνικός - Τρίκαλα 1-1Με πέναλτι του Ματίας Κάστρο στο 91′ ο Ιωνικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στα Τρίκαλα που είχαν προηγηθεί από το 55′ με τον Νίκο Σκόνδρα.

Ισόπαλο με γκολ στις καθυστερήσεις έληξε το ματς της Νίκαιας ανάμεσα στον Ιωνικό και τα Τρίκαλα. Μια ισοπαλία που φέρνει τους «κυανόλευκους» στους 4 βαθμούς και την 6η θέση, ενώ οι Θεσσαλοί ανέβηκαν στην 4η με 5 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά δεν δημιούργησαν πολλές «καθαρές» ευκαιρίες για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν με τον Σκόνδρα να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 55′. Τα Τρίκαλα έδειχναν να κρατάνε το σκορ παρά την πίεση των γηπεδούχων, ωστόσο στο 89′ ο ο Πλατέλλας κέρδσε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κεχαγιά. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κάστρο διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Ομάρ, Κόρμπος (69′ Κουιρουκίδης), Γκοτσούλιας, Ρόλε (60′ Μπρίτο), Πλατέλλας, Μάναλης (60′ Ματσούκας), Κάστρο.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Τζαλόσι, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Νατέρ, Σκόνδρας, Σταματής.

Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας 2-0: Πρώτη νίκη με… πλεονέκτημα για τους Πατρινούς

Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας 2-0: Πρώτη νίκη με… πλεονέκτημα για τους Πατρινούς (video)Το πέναλτι και η αποβολή του Μασουέρο στο 54’ αποδείχθηκαν καθοριστικοί παράγοντες για να φτάσει στην πρώτη φετινή της νίκη η Παναχαϊκή, επικρατώντας 2-0 του ΟΦ Ιεράπετρας, χάρη στα γκολ των Αραβίδη και Μπάτροβιτς.

Καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε το πέναλτι και η αποβολή του Μασουέρο, καθώς άλλαξε τις ισορροπίες.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος): Σούλης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου, Τσερούτι, Γιούσης, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς.

ΟΦ Ιεράπετρας (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Λουίς, Σμίλτος, Καπιάς, Καψάλης, Λεμονής, Αρναούτογλου, Βογιατζής, Φουασής, Κούστα, Ντάλλα Κόστα.

Απόλλων Λάρισας – Διαγόρας Ρόδου 0-1: Έκανε «σεφτέ» με διπλό

Απόλλων Λάρισας - Διαγόρας Ρόδου 0-1: Έκανε «σεφτέ» με διπλό (vid)Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε ο Διαγόρας Ρόδου φεύγοντας με το διπλό από τη Λάρισα (0-1).

Έπειτα από δύο ισόπαλα αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο Διαγόρας Ρόδου πήρε το πρώτο του τρίποντο περνώντας νικηφόρα από τη Λάρισα επί του Απόλλωνα με 0-1 χάρη σε τέρμα του Γεωργίου στο 64′.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 83′ όταν ο Νύκταρης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σανδραβέλης σωτήρια πάνω στη γραμμή απομάκρυνε! Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο ματς, με τον Διαγόρα να φεύγει με το διπλό από τη Λάρισα, υποχρεώνοντας τον Απόλλωνα στη δεύτερη φετινή του ήττα.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Λάρισας (Μάγγος): Τάλισον, Μόρας, Γκόλιας (80′ Νύκταρης), Καρρίκι, Τζοβάρας (46′ Μπαστιάνος), Σκούπρας, Χατζής, Μπάλλας (70′ Μπάμπης), Μπαλογιάννης (71′ Τασιούλης), Λίταινας (64′ Γκουντρουμπής), Αθανασιάδης

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Ρουγκάλας, Ντοριβάλ (74′ Αθανασίου), Σελινιωτάκης, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μασούρας, Γεωργίου (90′ Θεοδωράκης), Λινάρδος (74′ Αυγενικού), Μπαστακός, Αλάεθ (90′ Δημήτρουλας)

Καραϊσκάκης – Χανιά 1-1: Μοιρασιά στην Άρτα

Καραϊσκάκης - Χανιά 1-1: Μοιρασιά στην Άρτα (vids)Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ΑΕ Καραϊσκάκης – Χανιά, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς στο 12’ κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Γρομητσάρης έκανε «άτσαλο» μαρκάρισμα στον Μαραθωνίτη., με αποτέλεσμα ο Κατσικογιάννης να δείξει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λόβριτς, ο οποίος και νίκησε τον Κουτζαβασίλη κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Τελικά το 1-1 ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51’ όταν μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Διαμαντόπουλο, ο οποίος με το αριστερό πλάσαρε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

AE Καραϊσκάκης (Βασίλης Αργυρίου): Σοϊλεμεζόγλου, Φαν Ιπέρεν, Χατζιδίμπας, Γιαννιώτης, Γαλεάδης, Νταλακούρας, Δούμτσιος, Μαραθωνίτης, Τάμπας, Παπανίκου, Λόβριτς.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κάρλος, Μπραμπίγια, Βρεττός, Μασένα, Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Απόλλων Λάρισας-Διαγόρας 0-1
Καραϊσκάκης-Χανιά 1-1
Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας 2-0
Εργοτέλης-Λεβαδειακός 0-1
Ιωνικός-Τρίκαλα 1-1

Ξάνθη – Δόξα Δράμας ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Η Βαθμολογία σε 3 αγώνες 

1. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 7
2. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 5
3. ΤΡΙΚΑΛΑ 5
4. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 5
5. ΙΩΝΙΚΟΣ 4
6. ΞΑΝΘΗ 4
7. ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 2
8. ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 2
9. ΧΑΝΙΑ 2
10. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1
11. ΔΟΞΑ ΔΡ. 0
12. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0
*Η Δόξα Δράμας έχει 3 αγώνες λιγότερους
* Ο Εργοτέλης, η Ξάνθη και τα Χανιά έχουν από ένα αγώνα λιγότερο

H EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/1)

Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης (15.00)
Χανιά – Εργοτέλης   (15.00)
ΟΦ Ιεράπετρας – Απόλλων Λάρισας (15.00)
Διαγόρας – Ιωνικός (15.00)
Τρίκαλα – Δόξα Δράμας (15.00)
Λεβαδειακός – Ξάνθη (15.30)

 

Με πληροφορίες από onsports.gr, gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *