18 Μαΐου 2024

Super League 1: ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2: «Πέρασε» από το Γεντί Κουλέ

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός από το Ηράκλειο, καθώς μετά από ένα όμορφο παιχνίδι κέρδισε τον ΟΦΗ με 2-0. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν … συνέχεια στον φετινό τους «κανόνα», καθώς δεν σκόραραν (ξανά) στο πρώτο ημίχρονο φετινής τους αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε με τον Βάτερμαν στο τέρμα, τους Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, Διαμαντή τριάδα στα στόπερ, τον Ουές δεξιό μπακ-χαφ, τον Κοροβέση αριστερό, τους Σακόρ, Μεγιάδο, Μπαλογιάννη στον άξονα (ο πρώτος «τραβιόνταν» δεξιά, ο Αργεντινός «εξάρι» και ο τελευταίος αριστερά) και τον Στάρτζεον πίσω από το «9άρι» Γιάννου. Τα χαφ των Κρητικών ήταν σε διάταξη «ρόμβος».

Ο Πέδρο Μαρτίνς παράταξε τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Εμβιλά, Καμαρά στα «6αρο-8άρια», τους Μπρούμα, Μασούρα στα άκρα (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) και τον Βαλμπουενά σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Χασάν.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, κυρίως στο δεύτερο μισό και δίκαια πήρα τη νίκη. Έβγαλε ενέργεια, φάσεις και πίεσε ψηλά. Ο ΟΦΗ πάντως, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικός, παρά τις απουσίες του, αλλά μετά «λύγισε». Οι τελικές ήταν 13-6 υπέρ των Πειραιωτών, που είχαν και την κατοχή μπάλας.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Σακόρ, Μεγιάδο (87′ Νέιρα), Μπαλογιάννης (61′ Ντε Γκουζμάν), Στάρτζεον, Γιάννου (61′ Γκαργκαλατζίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα (69′ Πέπε), Μασούρας (84′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (77′ Φορτούνης) Χασάν (83′ Ελ Αραμπί).

Πηγή:gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *