18 Μαΐου 2024

Απόλλων – ΠΑΟΚ 1-3: Απόδραση από τη Ριζούπολη

Ο ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, αλλά κατάφερε να φύγει με το διπλό (1-3) από τη Ριζούπολη, έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Στέφαν Σβαμπ και Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο Τσιλούλης είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τον Απόλλωνα.

ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά κατάφερε να φύγει με το διπλό απ’ τη Ριζούπολη, επικρατώντας 3-1 για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον Δικέφαλο οι Στέφαν Σβαμπ (γκολ και ασίστ) και Κάρολ Σβιντέρσκι (γκολ και κερδισμένο πέναλτι), που έκαναν τη διαφορά και χάρισαν ένα σημαντικό “τρίποντο” στην ομάδα τους. Έτσι ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε το 3Χ3 στις νίκες σε πρωτάθλημα και Europa League, με τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

MVP:Ο τίτλος θα πάει στον Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός φορ έκανε γκολ την πρώτη τελική προσπάθεια του Δικεφάλου στο ματς, ενώ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο έγραψε το 1-2 στο 78′ ο Σβαμπ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχλουστ, Μπρούσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Σλίβκα, Μπεντινέλι (82′ Ντάουντα), Αντονι, Τσαμπούρης (78′ Μουνιέ), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (90+ Φερνάντεθ)

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μουργκ (86′ Μιχαηλίδης), Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης (67′ Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι (83′ Τσόλακ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *