27 Απριλίου 2024

Σεμέλη Ζαρμακούπη: H πρώτη γυναίκα που κατακτά Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Kick Boxing

Μεγάλη στιγμή για τον Αθλητικό Σύλλογο Ευρυτανίας και τους προπονητές της

H Σεμέλη Ζαρμακούπη ανέβηκε στο βάθρο της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας στην Πολωνία κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία της, αυτή των Γυναικών στα -50κιλά στο στυλ του Light Contact.

H Σεμέλη επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ μεγάλη πορεία τα τελευταία χρόνια καθώς δεν θυμάμαι ούτε ένα μεγάλο τουρνουά στο εξωτερικό που να μην είχε συμμετάσχει και πάντα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα μετάλλια δεν έρχονται από το πουθενά, θέλει πολύ δουλειά, πολλές θυσίες, κόπο, απογοητεύσεις, τραυματισμούς, ψυχικές δυνάμεις να τα ξεπεράσεις όλα αυτά και να συνεχίσεις προς στον στόχο σου.

Μεγάλη στιγμή για τον Αθλητικό Σύλλογο Ευρυτανίας και τους προπονητές της, τον πατέρα της Νίκο και τον αδερφό της Σταύρο. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικμπόξινγκ για την ανοδική πορεία του αθλήματος και τις συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες σε κάθε διεθνές πρωτάθλημα.

Πρώτη μην αναρωτιέστε ποια βγήκε, όπως έγινε σχεδόν παντού όποιος μας κέρδιζε έπαιρνε και το χρυσό μετάλλιο στη συνέχεια, εδώ το πήρε η Σλοβένα Barada Tyra

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σεμέλη Ζαρμακούπη προσπάθησε, τα έδωσε όλα και δικαίως ανέβηκε στο βάθρο των European Games 2023 όντας η πρώτη γυναίκα που κατακτά Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό μετάλλιο στο κικ μπόξινγκ.

 

Πηγή: dinamika.apexsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *