19 Μαΐου 2024

Νέο βίντεο με τον συγκατηγορούμενο του Φουρθιώτη να κρατά Καλάσνικοφ

Με το Καλάσνικοφ στα χέρια εμφανίζεται ο ένας απ’ τους συγκατηγορούμενους του Μένιου Φουρθιώτη, σε νέο βίντεο απ’ την σκηνοθετημένη επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή, μερικές ημέρες μετά την αφαίρεση της αστυνομικής του φρουράς.

Το βίντεο το έδωσε στη δημοσιότητα απόψε το OPEN, που μετέδωσε ότι έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας σε σπίτι κοντά στην οικία του Μ. Φουρθιώτη και ότι χάρη σε αυτό η αστυνομία χαρτογράφησε το δρομολόγιο των δραστών.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό το βίντεο αυτό περιλαμβάνεται στη δικογραφία εναντίον του Μένιου Φουρθιώτη, σε βάρος του οποίου ξεκινά αύριο, Παρασκευή, η προκαταρκτική έρευνα σε βάρος αναφορικά με τις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση για εισβολή του παρουσιαστή με τη συνοδεία μπράβων στο γραφείο του πρώην υπουργού Εργασίας.

Σε βάρος του παρουσιαστή, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μαζί με τους δύο συγκατηγορούμενους του, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για εννέα αδικήματα (δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα): ηθική αυτουργία στην επίθεση που έγινε στις 16 Απριλίου στο σπίτι του, σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη οπλοκατοχή, οπλοφορία, προμήθεια, κατοχή εκρηκτικής βόμβας και διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης και ψευδή καταγγελία.

Στους δύο Έλληνες συγκατηγορούμενούς του, τους οποίους φέρεται να γνώριζε επειδή είχαν απασχοληθεί ως προσωπικοί συνοδοί του και οι οποίοι κατηγορούνται ότι την ίδια μέρα έκαναν την επίθεση στο σπίτι του και πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, ασκήθηκε δίωξη κατά περίσταση για σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, έκρηξη, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών κ.ά.

efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *