19 Μαΐου 2024

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Με 20 σφαίρες «γάζωσαν» τον επιχειρηματία

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Ζακύνθου, από τη δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία του νησιού, Ντίμη Κορφιάτη, μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστο εμπορικό σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος επιχειρηματίας από τον Άγιο Σώστη, ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα εναντίον του, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του, βρισκόταν στο Γραφείο Πληροφορικής και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων των αδελφών Φώτη και Νίκου Κότη,όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο γραφείο προσήλθε πελάτης ο οποίος ξεκίνησε συζήτηση με τους παραπάνω με θέμα την ένταξή του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Στη συνέχεια ένας άγνωστος άρχισε να πυροβολεί έξω από την τζαμαρία του γραφείου, με αποτέλεσμα ο πελάτης της επιχείρησης να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος μετέβη στο Νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Αστυνομία, τον 58χρονο άνδρα, στην κυριολεξία «γάζωσαν» οι σφαίρες ενός πυροβόλου όπλου τύπου «καλάσνικοφ» ενώ η αποφασιστικότητα των δραστών ήταν τόσο μεγάλη όπου του έδωσαν και την χαριστική βολή.

Στην συνέχεια, οι δράστες έφυγαν από το σημείο και λίγη ώρα αργότερα το αμάξι που χρησιμοποίησαν για την επίθεση βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα έξω από τη πόλη της Ζακύνθου, σε μια ερημική περιοχή ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του βρέθηκε το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία.

Από την έρευνα των αστυνομικών στο σημείο της επίθεσης, έχουν συγκεντρωθεί και εξετάζονται 25 κάλυκες, ενώ έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες παρακείμενων καταστημάτων.

Δείτε βίντεο από το σημείο της επίθεσης:

 

 

Με πληροφορίες από imerazante, ionian

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *