20 Μαΐου 2024

Κωνσταντινούπολη: Θέλουν να κρυφτούν και δεν μπορούν…Πωλούν οικόπεδα για νεκροταφεία στη μαύρη αγορά έναντι 264.000 $

Βαφτίζουν τα κρούσματα και τους θανάτους πνευμονία στην Τουρκία για να κρύψουν την αλήθεια. Κανείς δεν τολμάει να αμφισβητήσει τον Σουλτάνο.

Ένα χάος επικρατεί στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη ,όπου πωλούν στην μαύρη αγορά οικόπεδα για τάφους έως και 2 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (264.000 δολάρια).

Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να πωλούν οικόπεδα νεκροταφείων στη μαύρη αγορά σε τιμές τόσο υψηλές όσο 2 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (264.000 δολάρια), καθώς να βρούνε τάφους στην Κωνσταντινούπολη γίνεται πολύ δύσκολα, μια μητρόπολη όπου 70.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο κατά μέσο όρο.

Κανονικά, η επίσημη τιμή ενός οικοπέδου νεκροταφείου όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η hurriyetdailynews ,κυμαίνεται μεταξύ 100 και 37.400 τουρκικών λιρών (13 και 4900 $) ανάλογα με την περιοχή όπου βρίσκεται το νεκροταφείο και τη θέση του τάφου .

Αλλά τα νεκροταφεία στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης έχουν γεμίσει και φθάνουν το 100 τοις εκατό της χωρητικότητας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκέμ Ιμάμογλου, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι νεκροί μόνο στην Πόλη, είναι τουλάχιστον κατά 50 περισσότεροι από όσους ανακοινώνονται για το σύνολο της τουρκικής επικράτειας!

Ενώ σύμφωνα με τον Τουρκικό Ιατρικό Σύλλογο, ένας άνθρωπος πεθαίνει από κορωνοϊό κάθε 10 λεπτά στην Τουρκία.

Μην ξεχνάμε τις εικόνες ΣΟΚ πριν ένα μήνα που έδειχναν τα φέρετρα να τοποθετούνται σαν μπαγκάζια μέσα σε πούλμαν για να μεταφερθούν σε διάφορα άλλα νεκροταφεία όπου θα γινόταν οι κηδείες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *