27 Απριλίου 2024

Fame Story: Η Άννα Πολτζόγλου η μεγάλη νικήτρια που κερδίζει τα 50.000 ευρώ και το δισκογραφικό συμβόλαιο

Το «Fame Story» μονοπώλησε την τηλεθέαση στη ζώνη μετάδοσής του, κερδίζοντας την πρωτιά, τόσο στο σύνολο (μέσος όρος 14,6%), όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών (μέσος όρος 12,7%). Παράλληλα, κατέκτησε το ενδιαφέρον και στο Twitter, όπου το hashtag #famestorygr ήταν no1 trend για πάνω από 15 ώρες, με περισσότερα από 20.000 tweets.

Μετά από 13 Live και ατέλειωτες ώρες πρόβας και μαθημάτων, ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Η αποχώρηση του Φειδία και η κατάκτηση της 4η θέσης, ήταν η πρώτη μεγάλη έκπληξη του αποψινού τελικού.

Η Αριστέα, η Άννα και ο Τίτος, ήταν οι τρεις σπουδαστές που διεκδίκησαν μέχρι τέλους το δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η τύχη τους βρισκόταν αποκλειστικά στα χέρια του κοινού, με τον Νίκο Κοκλώνη να αποκαλύπτει ότι δύο διαγωνιζόμενοι πήγαιναν ψήφο με ψήφο.

Η Άννα Πολτζόγλου μεγάλη νικήτρια του Fame Story!
Η Άννα Πολτζόγλου μεγάλη νικήτρια του Fame Story!

Ο παρουσιαστής έβαλε τέλος στην αγωνία τους, ανακοινώνοντας ότι η Αννα Πολτζόγλου είναι η σπουδάστρια που κερδίζει το Fame Story, διαψεύδοντας τα προγνωστικά που ήθελαν την Αριστέα να βγαίνει πρώτη. 

Η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι άκουσε το όνομά της, ενώ συνέχισε να είναι παγωμένη, όταν παρέλαβε το τρόπαιο και το συμβόλαιό της από τον Γιώργο Αρσενάκο.

Από εδώ και πέρα ανοίγεται μπροστά της μία λαμπρή καριέρα στο τραγούδι, αφού η θριαμβευτική της πορεία στη μουσική Ακαδημία ήταν μόνο η αρχή!

Η Άννα Πολτζόγλου είναι 28 ετών και κατάγεται από το Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Η σχέση της με το τραγούδι ξεκίνησε όταν ήταν 6 ετών και στην ίδια ηλικία γράφτηκε σε ωδείο για μαθήματα πιάνου. Έλαβε ως δώρο ορκωμοσίας από τη γιαγιά της ένα midi keyboard και έτσι ξεκίνησε να γράφει δικά της κομμάτια και έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, η μουσική είναι η μεγαλύτερη αγάπη της και, πλέον, ετοιμάζεται να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Fame Story 2023: Δείτε από την αρχή έως το τέλος τον  Μεγάλο Τελικό!

 

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *