21 Μαΐου 2024

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός – Ηττήθηκε με 1-0 από την Σίτι στο Καραϊσκάκη

Τη δεύτερη του ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι και την τρίτη συνολικά στους εφετινούς ομίλους του Champions League γνώρισε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, καθώς έχασε με 1-0 από τους «πολίτες» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε το «τρίποντο» στους Άγγλους, οι οποίοι ήταν ανώτεροι στο παιχνίδι του Φαλήρου, το πέτυχε ο Φοντέν στο 36ο λεπτό. Aξίζει να σημειωθεί ότι στη φάση του γκολ της ομάδας του Γκουαρντιόλα οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Γκιντογκάν στον Ντρέγκερ στο ξεκίνημά της.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα είχαν τον απόλυτο έλεγχο και με γκολ του Φόντεν πήραν τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση για τα νοκ άουτ. Οι πολλές απουσίες, επηρέασαν τους «ερυθρόλευκους».

Η Σίτι με αυτή τη νίκη έφτασε στους 12 βαθμούς κι εξασφάλισε την πρόκριση. Αντίθετα ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους 3 και θα χρειαστεί δύο νίκες στα τελευταία για να μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.

Κίτρινες: Ραφίνια – Στέρλινγκ, Ντίας, Γκουντογκάν

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (66’ Βρουσάι), Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Πέπε (71’ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Μασούρας (78’ Σουντανί), Φορτούνης

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαντιόλα): Έντερσον, Κανσέλο, Μεντί (78’ Ζιντσένκο), Ντίας, Στόουνς, Ρόντρι (76’ Φερναντίνιο), Γκουντογκάν (86’ Ντόιλ), Φόντεν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (76’ Μαχρέζ), Ζεσούς (78’ Αγουέρο).

 

zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *