8 Μαΐου 2024

ATP Finals:Σούπερ Τσιτσιπάς νίκησε τον Ρούμπλεφ και παίζει «τελικό» με Ναδάλ

Έπειτα από συγκλονιστικό και άκρως συναρπαστικό παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Αντρέι Ρούμπλεφ και οδεύει με εξαιρετική ψυχολογία στον τρίτο και πλέον καθοριστικό αγώνα με τον Ράφα Ναδάλ για μια θέση στους ημιτελικούς του ATP Finals.Οι δυο παίκτες έπαιξαν εξαιρετικό τένις στο τρίτο και καθοριστικό σετ. Το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο και ήταν φανερό πως θα κρινόταν στις λεπτομέρειες.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, νο. 6 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 2-1 σετ (6-1,4-6, 7-6) του Ρώσου, νο. 8 έπειτα από 1 ώρα και 55 λεπτά και στοχεύει σε μια ακόμη υπέρβαση απέναντι στον θρυλικό Ισπανό στο ματς της Πέμπτης (19/11) προκειμένου να προκριθεί για δεύτερη σερί σεζόν στην τετράδα του τουρνουά, που κατέκτησε το 2019.

Μόνο εύκολο φυσικά δεν είναι αυτό, με τον Ναδάλ να “καίγεται” για τη νίκη καθώς έχει το ίδιο διακύβευμα και αυτός, ωστόσο, σε περίπτωση ήττας από τον Ρούμπλεφ, ο Τσιτσιπάς θα ήταν με το ενάμιση πόδι εκτός Finals (θα ήθελε 2-0 νίκη κόντρα στον Ναδάλ και ήττα Ρούμπλεφ κόντρα στον Τιμ).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *