20 Μαΐου 2024

Τσιόδρας:56 τα νέα κρούσματα κορωνοιού – 1212 συνολικά – 43 θάνατοι

Σύμφωνα με το δελτίου τύπου απο τον κ. Τσιόδρα  πρίν λίγο, καταγράφηκαν 56 νέα κρούσματα, με το συνολικό αριθμό να αγγίζει τα 1.212 και οι νεκροί να φθάνουν τούς 43 απο τους οποίους  οι 31 είναι άνδρες και 12 γυναίκες.
72 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.
Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 65 έτη και σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα. Πέντε συμπολίτες μας εξήλθαν από τις ΜΕΘ, όπως ακόμη ανακοινώθηκε.

Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Χαρδαλιάς: Κλείνει η μονάδα 5 της ΔΕΗ για 30 ημέρες στην Πτολεμαϊδα λόγω κορωνοϊού

Την αναστολή λειτουργίας για προληπτικούς λόγους του εργοταξίου της Μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα για 30 ημέρες, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.  Ανέφερε ακόμη πως όλες οι μονάδες της ΔΕΗ στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας λειτουργούν με το μίνιμουμ προσωπικό ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού σε αυτούς τους εργασιακούς χώρους.

Και τέλος ανακοίνωσε πως τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί 4.697 έλεγχοι, κατά τους οποίους 22 συμπολίτες βρέθηκαν να έχουν παραβιάσει τους όρους της καραντίνας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *