8 Μαΐου 2024

Τραγική κατάληξη – Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος Ευρυτάνας μουσικός Τάσος Κόπανος

Θλίψη και μόνο θλίψη….

Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα σήμερα ξημερώματα Τετάρτης (1/9) για την οικογένεια τους συγγενείς αλλά και τους φίλους του 30χρονου  μουσικού Ευρυτάνα Αναστάσιο Κόπανο .

Δυστυχώς – εντοπίστηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά, στον όρμο Καμαλακίου που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το αλιευτικό καταφύγιο του Μενιδίου.

Ο άτυχος νεαρός με καταγωγή από την Ευρυτανία αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη στον Αμβρακικό κόλπο, στο Μενίδι του δήμου Αμφιλοχίας, όπου είχε πάει για ψάρεμα μαζί με φίλο του και ήταν με την βάρκα όταν ξέσπασε ξαφνική κακοκαιρία και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος και άλλα εναέρια μέσα όπως το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας τις προηγούμενες ημέρες δεν είχαν σταματήσει μέχρι και την 30η Αυγούστου….συνεχίστηκαν όμως από εθελοντές ψαράδες και από ιδιοκτήτες drones,μετά από εκκλήσεις συγγενών του αδικοχαμένου 30χρονου.

Ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό κείμενο στο facebook

Θλίψη…απέραντη θλίψη….
‘Ενας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος “έφυγε”, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του, όλους τους πατριώτες του. ‘Ενας νέος,χαρισματικός,ευφυής,προικισμένος άνθρωπος και καλλιτέχνης.
Φτωχότερη από σήμερα η Ευρυτανία αλλά και η δημοτική μας μουσική.
Το κλαρίνο θέλει δύναμη για να παίξει, θέλει φύσημα κ αέρα, σαν τους αέρηδες που κατεβαίνουν από τα βουνά των Αγράφων.
‘Ομως αυτός που ήξερε να το κάνει καλά, ο Τάσος, δεν είναι πια εδώ. Σίγησε το κλαρίνο του, κόπασαν οι αέρηδες, ράγισαν οι καρδιές μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα!
Καλό ταξίδι φίλε!
Το vulpinews εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *