9 Μαΐου 2024

Τα μηδέν κρούσματα πηγαίνουν την Super League στο Καρπενήσι

Τους τελευταίους μήνες λόγω κορονοϊού ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις τόσο στην χώρα μας αλλά και σε όλο τον πλανήτη, αυτό φυσικά έχει επηρεάσει και τον αθλητισμό.

Τα πρωταθλήματα δεν έχουν τελειώσει ουσιαστικά αλλά οι ομάδες σκέφτονται την επόμενη μέρα και κάνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν,τόσο σε μεταγραφές αλλά και στο σχεδιασμό της προετοιμασίας του καλοκαιριού.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  vulpinews.gr παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου μας ενημέρωσε ότι οι μισές και πλέον ομάδες της Superleague σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο οι προετοιμασίες των ομάδων του καλοκαιριού να γίνουν σε προπονητικά κέντρα στην Ελλάδα και ειδικότερα ψηλά στην λίστα από τις περισσότερες βρίσκεται το Καρπενήσι.
Ένας πολύ μεγάλος παράγοντας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην σκέψη αυτών των ομάδων να γίνει η προετοιμασία φέτος στην Ευρυτανία…όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο,είναι τα μηδέν κρούσματα απο κορονοϊό και δεύτερο ή ατμόσφαιρα που είναι ιδανική για προετοιμασία όσο αφορά γενικά τον αθλητισμό, κάτι που είχε τονίσει και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα κατά την πρώτη του επεπίσκεψη στο Καρπενήσι πριν από χρόνια, φιλοξενούμενος από έναν πολύ καλό του φίλο Ευρυτάνα.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, το ιδανικό υψόμετρο 900μ. περίπου ,το καθαρό οξυγόνο και οι κλιματολογικές  συνθήκες το καθιστούν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αθλητικά κέντρα προετοιμασίας της χώρας μας το οποίο κάλλιστα μπορεί να συγκριθεί με αντίστοιχα υψηλού επιπέδου Ευρωπαϊκά. 
Μερικές ήδη από τις ομάδες τις επόμενες εβδομάδες θα στείλουν εκπροσώπους , αν φυσικά κυλήσουν ομαλά τα γεγονότα με τον covid-19 για να κάνουν επιθεώρηση τόσο στο προπονητικό κέντρο όσο και για την κατάλληλη διαμονή των παιχτών τους.
vulpinews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *