20 Μαΐου 2024

Συνεχίζει να προκαλεί ο Άδωνις…«Τι θέλετε, να γίνετε 300 κιλά»(video)

Συνεχίζει να προκαλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις δηλώσεις του στα τηλεοπτικά πάνελ,με κυνισμό απορρίπτει τη στήριξη της κοινωνίας , καταλήγοντας στο  συμπέρασμα «Πόσο θα φάνε πια (σ.σ.: οι πολίτες), θα γίνουν 300 κιλά».

Γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα.

Και αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας ,αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια.

Όχι κύριε υπουργέ τις ανάπτυξης τα 500 ευρώ δεν μας φθάνουν να τα ξοδέψουμε ούτε στα ταξίδια και ούτε στα εστιατόρια….μην μπλέκεται τα δικά σας  με τα του Έλληνα των 500 ευρώ.

Εάν ο Έλληνας των 500 ευρώ και των 600 γινόταν 300 κιλά ….εσείς πόσο?

Και εάν για τον κύριο Γεωργιάδη τα 500 για ένα μήνα είναι πολλά και έχουν τα νοικοκυριά και πλεόνασμα για να γίνουν 300 κιλά όπως ισχυρίζετε….οπότε τα 10.000 των πολιτικών τι είναι  για ένα μήνα;

Ας μας πει λοιπόν το ενοίκιο είναι δωρεάν, το ρεύμα είναι δωρεάν ,το τηλέφωνο είναι δωρεάν, τα είδη πρώτης ανάγκης είναι δωρεάν και κ.τ.λ , μάλλον ο κύριος Άδωνις ζεί στον δικό του “κόσμο” και όχι στην πραγματικότητα που ζούνε και βιώνουν τα νοικοκυριά.

Ο κ. Μητσοτάκης να θαυμάσει τον άνθρωπο που έχρισε αρμόδιο Υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Επισυνάπτεται σχετικό βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό BEST:

vulpinews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *