10 Μαΐου 2024

Νίκη για τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης – Ισοπαλία για τον Ατρόμητο στην Λάρισα

Σε ένα κάκιστο ματς που… έχει ήδη ξεχαστεί, ΑΕΛ και Ατρόμητος δεν θα έχουν τίποτα ουσιαστικό να θυμούνται από το 0-0 του Αλκαζάρ.

Επιτέλους τέλος. Αυτό θα είπαν έστω και από μέσα τους όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο στο Αλκαζάρ. Ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια, με τους «βυσσινί» και τους «κυανόλευκους» να μένουν στο μηδέν έχοντας συνολικά δύο άντε τρεις καλές στιγμές μπροστά και στις δύο εστίες.

Με τον βαθμό αυτό η ομάδα του Γιάννη Τάτση που έκανε το ντεμπούτο του σήμερα έφτασε τους 6 και ανέβηκε στην 11η θέση, ενώ αυτή του Νταμίρ Κάναντι τους 13 και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της Super League Interwetten.

Πιο ξεκούραστο «μεροκάματο» δεν πρέπει να έχει κάνει ο διαιτητής  Τζοβάρας. Δεν υπήρξε ούτε μία αμφισβητούμενη φάση, γιατί πολύ απλά δεν υπήρξε καμία φάση…

Οι ενδεκάδες των ομάδων

AΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιχαήλ(55′ Moύζεκ), Μπέρτος, Σπαρβ(80′ Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Φίλιπ, Πλατέλλας, Γιουνές(62′ Nτουρμισάι), Πινακάς(80′ Τρούγιτς)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Γκάλο(89′ Ρισβάνης), Χαρίσης(89′ Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο(67′ Μάτιτς), Τομάσεβιτς, Χριστοδουλόπουλος(67′ Μουνίθ), Μανούσος(89′ Κωτσόπουλος)

Αρης – Ολυμπιακός 1-2

Παραμονές της ονομαστικής του εορτής, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, με 2 γκολ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη με 2-1! Καλύτεροι σε όλο το διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πλέον μόνοι πρώτοι! Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν με τον Μπερτόγλιο αλλά δεν απείλησαν περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής καθώς επικράτησε του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» με 1-2 στη βραδιά του Ανδρέα Μπουχαλάκη καθώς ο διεθνής μέσος σημείωσε δύο γκολ, για πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του με τον Ολυμπιακό.
Οι Πειραιώτες δεν έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι σε επίπεδο δημιουργίας, αλλά ανασταλτικά έκαναν εξαιρετική δουλειά ελέγχοντας τη δημιουργία του Άρη. Οι δε «κίτρινοι» είδαν τα περισσότερα από τα βαριά χαρτιά τους να μην ανταποκρίνονται στις περιστάσεις, επιβεβαίωσαν ότι το σχήμα με τους τρεις κεντρικούς χαφ δεν αποδίδει κι αυτό αποδείχθηκε από την εικόνα που παρουσίασαν όταν άλλαξαν τη διάταξή τους. Βρήκαν γκολ με τον Κριστιάν Λόπεθ, όχι όμως και τον τρόπο για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια επαγγελματική νίκη βασιζόμενος στη δημιουργία του Κώστα Φορτούνη και στη… βραδιά του Μπουχαλάκη. Αμυντικά περιόρισε τον Άρη. Οι «κίτρινοι» επιβεβαίωσαν ότι ο σχηματισμός με τους τρεις κεντρικούς χαφ δεν τους πάει. Για 70 λεπτά έδωσαν βαρύτητα στο ανασταλτικό κομμάτι, όταν άλλαξε ο σχηματισμός αλλά και πρόσωπα βρήκαν το γκολ όχι όμως και τον τρόπο να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Σούντγκρεν (84’ Γκάνεα), Ροζ, Μπεναλουάν, Ματίγια, Λούκας Σάσα (69’ Μπερτόγλιο), Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα, Γκαρσία (58’ Σίλβα) & Μάνος (58’ Λόπεθ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Ραφίνια, Καμαρά, Μπουχαλάκης (90+9 Ροντρίγκεθ), Εμβιλά, Φορτούνης (83’ Βρουσάι), Λοβέρα (63’ Μασούρας) & Ελ Αραμπί (83’ Κάιπερς).
gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *