19 Μαΐου 2024

Euro 2020: Κατέρρευσε ο Έρικσεν την ώρα του αγώνα

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, καθώς ο Έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος

Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές. Στο σημείο έσπευσαν συμπαίκτες και αντίπαλοι και κάλεσαν τους γιατρούς να μπουν αμέσως.

Ωστόσο παίκτης δεν έδειχνε να συνέρχεται. Έτσι οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του τεχνητή αναπνοή και χρησιμοποιώντας απινιδωτή.

Οι συμπαίκτες του Έρικσεν παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι και είχαν ξεσπάσει σε λυγμούς, ενώ και όλο το γήπεδο παρακολουθούσε παγωμένο.

Στη συνέχεια οι παίκτες της εθνικής Δανίας σήκωσαν ορισμένα σεντόνια γύρω από το φορείο, μεταφέροντας μαζί με το ιατρικό επιτελείο τον Κρίστιαν Έρικσεν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όπως είναι φυσικό υπάρχει διακοπή στο παιχνίδι και αναμένονται τα νεότερα για την κατάστασης της υγείας του Έρικσεν, τα οποία ελπίζουμε να είναι θετικά.

Φωτογράφος του πρακτορείου Reuters είπε ότι είδε τον ποδοσφαιριστή να σηκώνει το χέρι του την ώρα που μεταφερόταν εκτός γηπέδου με το φορείο, ενώ φωτογραφία του Associated Press τον δείχνει να κρατά το κεφάλι του ενώ αποχωρούσε και να μοιάζει σαν να έχει τις αισθήσεις του.

Η UEFA ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι το παιχνίδι διακόπτεται για ιατρικούς λόγους κάτι που ανακοινώθηκε κι από τα μεγαφώνα.

Παράλληλα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ο Δανός μέσος έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και πως η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί.

Εσπευσμένα σε κλινική της Κοπεγχάγης, ξέσπασε σε κλάματα η γυναίκα του

Ο Δανός άσος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα της κλινικής της Κοπεγχάγης Rigshospitalet και όπως ανέφερε η ομοσπονδία της Δανίας ο ποδοσφαιριστής έχει τις αισθήσεις του.

Στο γήπεδο βρισκόταν η γυναίκα του ποδοσφαιριστή, η οποία βλέποντάς τον να καταρρέει έτρεξε και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές της Δανίας δεν της επέτρεψαν να πλησιάσει τον ποδοσφαιριστή, με τη γυναίκα του Έρικσεν να ξεσπάει σε κλάματα και να προσπαθούν οι Κγιάερ και Σμάιχελ να την παρηγορήσουν.

Ο προπονητής και οι παίκτες της Δανίας προσπαθούν να ηρεμήσουν την αδερφή του Έρικσεν
Ο προπονητής και οι παίκτες της Δανίας προσπαθούν να ηρεμήσουν την αδερφή του Έρικσεν
 

 

zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *