18 Μαΐου 2024

Φορολοταρία Αυγούστου:Έγινε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε

Ìç÷Üíçìá ðëçñùìÞò ìå ðéóôùôéêÞ êÜñôá óå êáôÜóôçìá óôçí ÁèÞíá ôçí ÄåõôÝñá 28 Óåðôåìâñßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι  29/9/2020 από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η κλήρωση της φορολοταρίας για τα 1.000 ευρώ για συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Αύγουστο.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Αποτελέσματα κληρώσεων, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε.

Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση ΕΔΩ, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Σε περίπτωση που δεν έχει δηλωθεί καθόλου τραπεζικός λογαριασμός, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος στους νικητές, ώστε να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στο TAXISnet, διαφορετικά το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Αν πάλι, για οποιοδήποτε λόγο ένα χρηματικό έπαθλο δεν αποδοθεί σε κανέναν από τους δικαιούχους συμπεριλαμβανομένων και των αναπληρωματικών, το μη καταβαλλόμενο ποσό παραμένει ως αδιάθετο στο λογαριασμό του Δημοσίου 200 «Ελληνικό Δημόσιο – Συγκέντρωση Εισπράξεων – Πληρωμών».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *