9 Μαΐου 2024

Ευρυτανικό “χρώμα” από τον ΠΣΑΠ στην παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» – φώτο

Ευρυτανικό “χρώμα” από τον ΠΣΑΠ είχαμε κατά την παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»,συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του συνδέσμου Γεωργίου Γιώργος με καταγωγή από το Κερασοχώρι Ευρυτανίας και στην αντιπροσωπεία συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής και παίκτης των Τρικάλων Ανδρέας Τσίπρας με καταγωγή από την Βούλπη Ευρυτανίας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συνδέσμου:

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» συνεχίστηκε (2/7) το… όμορφο ταξίδι του ΠΣΑΠ.

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας που αποτελούνταν από τους Χρήστο Αλμπάνη, Αλέξανδρο Αρναρέλλη, Τάσο Καραμάνο, Δημήτρη Κολοβέτσιο, Χαβιέ Ούμπιδες, Θανάση Παπαγεωργίου, Στράτο Σβάρνα, Ανδρέα Τσίπρα, συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργο Γεωργίου, Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιώργο Μασούρα και Σάββα Τσαμπούρη, παρέδωσαν στη διεύθυνση και το προσωπικό του Νοσοκομείου ιατρικό εξοπλισμό, που προμηθεύτηκε μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης της 3ης Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα προσέφεραν ένα φορητό ακτινολογικό Jolly και ένα σύστημα ψηφιακής υπολογιστικής ακτινογραφίας Vita Flex CR.

O Σύνδεσμός μας ευχαριστεί τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Εμμανουήλ Παπασσάβα και την διευθύντρια του ακτινολογικού τμήματος κ. Μαρία Ζαρίφη για τη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε στον τηλεμαραθώνιο της 3ης Απριλίου θα διανεμηθεί συνολικά σε έντεκα (11) νοσηλευτικά ιδρύματα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

 

EUROKINISSI)
EUROKINISSI)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *