27 Απριλίου 2024

Ευρυτανία: Τραγωδία στο χωριό Γρανίτσα – Πυροβόλησε τον αδερφό του μπροστά στην ανήλικη ανιψιά του

Ένα τραγικό περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπινος νους συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (14/8) στο χωριό Γρανίτσα Ευρυτανίας.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γρανίτσας Ευρυτανίας από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς δράστης είναι ο αδερφός του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες,του vulpinews, τα δύο αδέρφια είχαν έναν πολύ έντονο διαπληκτισμό και ο μικρότερος αδελφός Α.Γ (54 ετών) πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον μεγαλύτερο αδελφό του Α.Γ (58 ετών).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν την τραγωδία πυροβολήθηκε το άλογο της οικογένειας από τον δράστη,όπου στη συνέχεια το θύμα ζήτησε το λόγο και τότε ο δράστης εξ επαφής πυροβόλησε τον αδερφό του, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του θύματος.

Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία του μικρού χωριού που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Τα αδέλφια, είναι πολύ γνωστά στην τοπική κοινωνία των Αγράφων.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή  οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κερασοχωρίου όπου συνέλαβαν τον δράστη. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε την σορό του αδικοχαμένου άνδρα για νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Καρπενησίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *