19 Μαΐου 2024

Τροχαίο με 7 τελικά και όχι 10 νεκρούς στην αρχική ενημέρωση από τα συνεργεία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση ο απολογισμός του δυστυχήματος ήταν δέκα νεκροί και δύο τραυματίες που διακομίσθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Ωστόσο, τρεις από τους ανθρώπους που αρχικά θεωρήθηκαν νεκροί από τα συνεργεία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, διαπιστώθηκε ότι είναι εν ζωή.

Τροχαίο με επτά τελικά και όχι 10 νεκρούς στην αρχική ενημέρωση που είχε γίνει και πέντε σοβαρά τραυματισμένους μετανάστες έλαβε χώρα στην Εγνατία Οδό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο ύψος του κόμβου Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες.

Το τροχαίο έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα στο 648ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Αλεξανδρούπολης, όταν, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένα όχημα γεμάτο με μετανάστες -οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν στη χώρα μας παράνομα- εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση του υπό κατασκευή σταθμού διοδίων.

Από τα συντρίμμια του κατάφεραν να βγουν δύο άτομα βαριά τραυματισμένα, ενώ άλλοι οκτώ παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του, που είχε γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δυο ακόμη κείτονταν σε παρακείμενο χωράφι καθώς εκτοξεύτηκαν από το στραπατσαρισμένο όχημα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *