16 Μαΐου 2024

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο ΑΠΘ – Τουλάχιστον ένας τραυματίας (video)

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Το αιματηρό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 22:00, στην πλατεία Χημείου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Thestival, ομάδα 20 περίπου ατόμων εισήλθε στο campus και κινήθηκε προς την πλατεία Χημείου.

Εκεί συνεπλάκη με άτομα που ήταν ήδη στον χώρο. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έπεσαν έξι πυροβολισμοί και τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια η ομάδα των 20 ατόμων αποχώρησε από το campus. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο.

Νεότερες πληροφορίες

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται αυτή την ώρα ο άνδρας που τραυματίστηκε στο αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του Thestival, ο τραυματίας μετέβη πεζός στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Φέρει τραύματα στα πόδια και μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να του αφαιρεθούν οι σφαίρες.

Αφού ολοκληρωθεί η χειρουργική επέμβαση, το άτομο θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και άλλες εξετάσεις.

Πληροφορίες ακόμη αναφέρουν πως προσήχθησαν και τα άτομα που συνόδευσαν τον τραυματία μέχρι το νοσοκομείο. Αφού τον άφησαν στο «Γεννηματάς», διέφυγαν με αυτοκίνητο ωστόσο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε έξι προσαγωγές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε άτομα που επέβαιναν σε όχημα που ακινητοποιήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Αγίου Δημητρίου, ενώ ένα ακόμα άτομο προσήχθη εντός του ΑΠΘ.

Δείτε βίντεο του Thestival από το σημείο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *