19 Μαΐου 2024

60 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 68 συνολικά οι νεκροί – Παράταση των μέτρων απαγόρευσης μέχρι 27 Απριλίου

Σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του εκπρόσωπου του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα. εντοπίστηκαν 60 νέα κρούσματα στη χώρα, 92 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, 68 θάνατοι, και συνολικά 1.673 με το 55% εξ αυτών να αφορά σε άνδρες.

Ακόμη τόνισε πως καταγράφηκαν ακόμη 9 θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην χώρα μας σε 68. (19 ήταν γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες, με μέση ηλικία τα 74 έτη).

Σημείωσε ακόμη οτι είναι απαραίτητος ο εξαερισμός χώρου.

Χαρδαλιάς: Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου!

Μετά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα την ενημέρωση για τον κορονοϊό πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που ανακοίνωσε την παράταση της απαγόρευση της κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου.

“Δεν βλέπουν τι γίνεται στην Ευρώπη; Να ξέρουν αυτοί οι ανεύθυνοι ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω”. Με αυτά τα λόγια, ο Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε σαφή μηνύματα στους… πονηρούς και ανακοίνωσε παράταση των μέτρων για 3 εβδομάδες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Χαρδαλιά το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας  παρατείνεται για άλλες τρεις εβδομάδες προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *