19 Μαρτίου 2024

Champions League: Μεγάλα ματς και θέαμα στη 2η αγωνιστική

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Champions League καθώς επικράτησε 2-0 στην έδρα της Γιουβέντους – Σαρωτικη η Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λειψία, πρώτες νίκες για Σεβίλλη, Ντόρτμουντ

Στα 22 γκολ σταμάτησε ο απολογισμός της δεύτερης ημέρας της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Στο μεγάλο ντέρμπι στο Τορίνο, ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην αντάμωσε ξανά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο ‘Πούλγκα’ και η παρέα του απελευθερωμένοι από την παραίτηση του Μπαρτομέου έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και πήραν δίκαια το τρίποντο. Στο άλλο ματς του ομίλου η Ντινάμο Κιέβου προηγήθηκε 0-2, αλλά στο 89′ η Φερεντσβάρος πήρε την ισοπαλία.

Μέχρι το 73′ η Γιουνάιτεντ ήταν μπροστά με το ισχνό 1-0, αλλά μέσα σε 20 λεπτά διέλυσε με 5-0 την Λειψία, ενώ η Παρί πέρασε δύσκολα από την έδρα της Μπασάκσχειρ.

Ζορίστηκε η Ντόρτμουντ κόντρα στην Ζενίτ, αλλά πήρε το τρίποντο, ωστόσο Μπριζ και Λάτσιο που έμειναν στο 1-1 είναι στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η Σεβίλλη με γκολ του Ντε Γιόνγκ λύγισε την αντίσταση της Ρεν, ενώ η Τσέλσι επικράτησε με 4-0 στην έδρα της Κράσνονταρ, αν και μέχρι να γίνει το 0-2, πέρασε δύσκολες στιγμές.

Βαθμολογία
1.Μπαρτσελόνα 6
2.Γιουβέντους 3
3.Ντιναμό Κιέβου 1
4.Φερεντσβάρος 1

Επόμενη αγωνιστική (4/11)
Μπαρτσελόνα-Ντιναμό
Φερεντσβάρος-Γιουβέντους

 

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *