26 Απριλίου 2024

Ισόπαλοι με σκορ 3-3 Απόλλωνας και Βόλος

Καταπληκτικό το ματς στη Ριζούπολη, όπου ο Απόλλων προηγήθηκε 3-0 στο 55′, αλλά ο Βόλος που έχει και παράπονα από τη διαιτησία ισοφάρισε με γκολ των Δουβίκα (60′), Μπαρτόλο (79′) και Κολόμπο 90′ +2′ με τρομερή ανατροπή!

Τι ματς είδαμε… Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 ύστερα από έναν αγώνα «διαφήμιση» για το ποδόσφαιρο. Ηταν μαγεία. Καθηλωτικό. Και παρότι σε έναν ισόπαλο αγώνα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αισθάνονται πως κέρδισαν, αφού πήραν αποτέλεσμα παρότι στο 59′ έχαναν με 3-0. Κάτι που εύλογα «μεταφράζεται» πως οι γηπεδούχοι…αυτοκτόνησαν.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκίνησε με τον Βέρχουλστ κάτω από τα γκολπόστ, τους Ντομίνγκεζ, Λισγάρας, Μπρούσιτς στα στόπερ, τον Μπαξεβανίδη δεξιό μπακ-χαφ, τον Χουχούμη αριστερό, τον Φατιόν στο «6», τους, Κολ, Τσιλούλη να τραβιούνται αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και τους Μπεντινέλι, Ιωαννίδη προωθημένους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Γκαραβέλη στο τέρμα, τους Μήτογλου, Δημόπουλο, Κολόμπο, Φεράρι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κιάκο, Ριένστρα στον άξονα, τον Μαρτίνες «δεκάρι», τους Ουάρντα, Περέα στα άκρα και τον Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης.

MVPΟ Ιωαννίδης. Ο φορ του Απόλλωνα ναι μεν δεν βρήκε δίχτυα (το «άγγιξε» στο 59′), όμως «έφτιαξε» 4 φάσεις (2 σε Μπεντινέλι από 1 σε Κολ, Μπαξεβανίδη), ενώ είχε συμμετοχή στα 2 πρώτα γκολ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ηταν κίνδυνος θάνατος για τα αντίπαλα καρέ.

Ο Μπαρτόλο. Ο 24χρονος Αργεντινός πέρασε στο ματς στο 70′ και ήταν ο «ηγέτης» της μεγάλης ανατροπής του Βόλου. Σκόραρε στο 79′, έδωσε την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις και πήρε την ομάδα του από το χέρι. Πολύ καλή παρουσία και του Νίνη, που επίσης ήρθε από τον πάγκο.

Είδαμε ίσως το καλύτερο φετινό παιχνίδι της Super League. Εξι γκολ, πολλές φάσεις, με ρυθμό, διακύμανση που έκοψε την ανάσα. Ολα μαζί. Στη «σούμα» ο Απόλλων ήταν καλύτερος και μέχρι το 60′ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ. Δεν είναι τυχαίο πως οι συνολικές τελικές ήταν 16-5 υπέρ του. Αλλά στο τέλος «αυτοκτόνησε». Δεν διαχειρίστηκε σωστά το ματς και ο Βόλος έφτασε σε ένα αποτέλεσμα που ισοδυναμεί, σε ψυχολογικό επίπεδο, με νίκη.

Γκολ: 45’+1 Τσιλούλης (Απόλλων), 48′ Ντομίνγκες (Απόλλων), 55′ Μπεντινέλι (Απόλλων), 60′ Δουβίκας (Βόλος), 79′ Μπαρτόλο (Βόλος), 90’+2 Κολόμπο (Βόλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (75′ Τσαμπούρης), Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Φατιόν, Κολ (75′ Φερνάντεθ), Τσιλούλης (58′ Σλίβκα), Μπεντινέλι (84′ Μουνιέ), Ιωαννίδης.
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Κολόμπο, Μήτογλου (50′ Νίνης), Κιάκος (50′ Γέντρισεκ), Ριένστρα, Ουάρντα, Μαρτίνες (70′ Μπαρτόλο), Περέα, Δουβίκας.

 

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *